Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας, εχω αυτην την απορια εδω και καιρο και ειπα να την θεσω εδω για να δω τι πιστευετε.

Καθε ποτε θεωρειτε-κρινετε οτι ειναι σωστη η αλλαγη μιας καρτας γραφικων; 

Πχ Εδω και ενα μηνα εχω ενα συστημα που περιλαμαβανει την gtx 1660 super 6gb oc, με σκοπο να παιζω σε 1080 αναλυση πανω απο 60 fps. Εσεις ποτε θα την αλλαζατε;

Επεξ/σία από kotsos91
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, kotsos91 είπε

Γεια σας, εχω αυτην την απορια εδω και καιρο και ειπα να την θεσω εδω για να δω τι πιστευετε.

Πχ Εδω και ενα μηνα εχω ενα συστημα που περιλαμαβανει την gtx 1660 super 6gb oc, με σκοπο να παιζω σε 1080 αναλυση πανω απο 60 fps. Εσεις ποτε θα την αλλαζατε;

μα μονος σου εδωσες την απαντηση :P

εφοσον ξερεις τι θες απο τη καρτα (αναλυση, ρυθμο ανανεωσης, παιχνιδια, ποιοτητα γραφικων) οταν καποια στιγμη δε τα καταφερνει να σου δωσει ολα οσα θες τοτε κοιτας να την αλλαξεις ή να συμβιβαστεις. για τις αναγκες σου δε θεωρω οτι η 1660 ειναι ασχημη, οποτε γνωμη μου μπορεις να περιμενεις μισο χρονο ακομα που θα εχουμε μεγαλες εξελιξεις. απο κει και περα συγκρινεις τις νεες καρτες, ξαναεκτιμας τι θες απο τη καρτουλα, ελεγχεις και τη τσεπη σου γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι και πορευεσαι αναλογα.

tldr εσυ ξερεις καλυτερα, αλλα νομιζω μπορεις να την κρατησεις μεχρι να κυκλοφορησουν οι καινουργιες καρτες (ή και παραπανω)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
5 ώρες πριν, kotsos91 είπε

Μέχρι που βλέπεις οτι δεν σηκώνει καλά στις ρυθμίσεις που θες τα παιχνίδια που θες.Πχ εγώ θεωρώ πως ένα παιχνίδι δεν παίζετε οταν είναι κάτω απο 30 fps και οι ρυθμίσεις κάτω απο το medium .Βέβαια απο το να μην ετρεχε καθολου καλύτερα low και 30 fps.Οποτε οταν εγω δω πως δεν τρεχω τα παιχνιδια απο 30 fps και κάτω θα κάνω αναβάθμιση.Τωρα εσυ πχ εαν θες μόνο πάνω απο 60 fps θα χρειάζεται να κάνεις πιο συχνά αναβάθμιση καθώς είναι απαιτητικό.

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, kotsos91 είπε

δλδ όποτε την αλλάξουμε εμείς θα την αλλάξεις και εσύ ? 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, leros2004 είπε

δλδ όποτε την αλλάξουμε εμείς θα την αλλάξεις και εσύ ? 

Γενικό ηταν το ερωτημα το βασικο αλλα κατα βαση ναι οποτε την αλλαξετε εσεις

Δημοσ.

Το pc σου λογικά θα πρέπει να παίζει τα πάντα σε 1080/60+ αν όχι στα ultra με τα περισσότερα στα high, αν από εκεί και πέρα θες να τα έχεις όλα τέρμα για να αξιοποιήσεις  και την οθόνη σου (τα 144hz) μπορείς να πας σε 2060 super ή 5700xt αν και δεν βρίσκω λόγο αυτή την περίοδο για τέτοια αλαλαγή!

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Duck Dodgers είπε

Το pc σου λογικά θα πρέπει να παίζει τα πάντα σε 1080/60+ αν όχι στα ultra με τα περισσότερα στα high, αν από εκεί και πέρα θες να τα έχεις όλα τέρμα για να αξιοποιήσεις  και την οθόνη σου (τα 144hz) μπορείς να πας σε 2060 super ή 5700xt αν και δεν βρίσκω λόγο αυτή την περίοδο για τέτοια αλαλαγή!

Ισχύει, το πλάνο είναι να μεινω κανα χρόνο έτσι και μετά να πάω σε καμιά 2070 ή σε νέα rdna radeon για να εχω και freesync

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, 4KGaming είπε

Ssd να βάλεις για να δεις μεγάλο boost στα γραφικά.Το έκανε η Sony με το playstation 5 και βγάζει πολύ καλύτερα γραφικά από το Series X xbox.

Επίσης η Sony άλλαξε και κουτί, μήπως αν αλλάξουμε κουτί θα έχουμε επίσης καλύτερα γραφικά; 😁😁 

Θα έλεγα ότι οι καλύτερες επιλογές για τους ημι-απαιτητικους 1080 είναι οι mid range. Βλ. Rtx 2060 super , rx 5700. Για 2-3 χρόνια στέκονται αξιοπρεπώς σε ΑΑΑ παιχνίδια. 

Αλλάζουμε κάρτα όποτε δεν μας καλύπτει. Αν μας περισσεύουν χρήματα αλλάζουμε οπότε θέλουμε. Easy. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...