Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν ο θείος μου με τον καιρό κατέληξε να έχει 3 τηλεφωνικές συνδέσεις στο όνομα του στην ίδια περιοχή (χωριό) δυο εκ των οποίων doubleplay, μια στην αποθήκη/γκαράζ του μια στο σπίτι του και μια που είχε αλλάξει στο όνομα του όταν πέθανε ο πατέρας του (το πατρικό του δηλαδή) όλες ειναι OTE. 

Αναρωτιόμουν μιας και δεν βρήκα κάτι στην σελίδα του ΟΤΕ, επειδή ας πούμε "κάνει κατανάλωση" υπάρχει κάποιος τρόπος να του αποδοθεί κάποια έκπτωση;  

Έχει επίσης μια σύνδεση κινητού cosmote και μια καρτοσύνδεση (αλλά το βάζω ξεχωριστά γιατί γίνεται πιο πολύπλοκο ίσως το θέμα και κυρίως με ενδιαφέρει αν μπορεί να πάρει κάποια έκπτωση για τις σταθερές συνδέσεις, πάντως υπάρχουν και αυτές  )

Επεξ/σία από TopicStrarter
Δημοσ.
9 hours ago, TopicStrarter said:

Λοιπόν ο θείος μου με τον καιρό κατέληξε να έχει 3 τηλεφωνικές συνδέσεις στο όνομα του στην ίδια περιοχή (χωριό) δυο εκ των οποίων doubleplay, μια στην αποθήκη/γκαράζ του μια στο σπίτι του και μια που είχε αλλάξει στο όνομα του όταν πέθανε ο πατέρας του (το πατρικό του δηλαδή) όλες ειναι OTE. 

Αναρωτιόμουν μιας και δεν βρήκα κάτι στην σελίδα του ΟΤΕ, επειδή ας πούμε "κάνει κατανάλωση" υπάρχει κάποιος τρόπος να του αποδοθεί κάποια έκπτωση;  

Έχει επίσης μια σύνδεση κινητού cosmote και μια καρτοσύνδεση (αλλά το βάζω ξεχωριστά γιατί γίνεται πιο πολύπλοκο ίσως το θέμα και κυρίως με ενδιαφέρει αν μπορεί να πάρει κάποια έκπτωση για τις σταθερές συνδέσεις, πάντως υπάρχουν και αυτές  )

Εμπειρία από Vodafone. Απολύτως καμία έκπτωση. Μόνο οταν έκανα πριν χρόνια την σύνδεση (HOL Your Friend αν θυμάμαι καλά) όπου έδωσαν 20 Ευρώ γιατί πρότεινα τον εαυτό μου. Ούτε καν τα αυτονόητα σε ανανέωση συμβολαίου να περάσουν την έκπτωση που έχει η μία γραμμή και στην άλλη. Μόνο με αποχώρηση από την εταιρεία μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο και αυτό αν σε προλάβουν πλέον.
Δεν πιστεύω ο ΟΤΕ να κάνει κάτι καλύτερο αλλά μπορεί να πάρει να ρωτήσει.

Δημοσ.

Χρειάζεται πραγματικά  και τις τρεις παροχές σταθερού ;  Εγώ από εκει θα ξεκινούσα.. Μετά ας ρωτήσει για καλύτερο πακέτο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, prometheas είπε

Χρειάζεται πραγματικά  και τις τρεις παροχές σταθερού ;  Εγώ από εκει θα ξεκινούσα.. Μετά ας ρωτήσει για καλύτερο πακέτο

΄ναι τις χρειάζεται 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τότε ψάξιμο για καλύτερες προσφορές είτε σε Cosmote ειτε στους άλλους. Αν τα βάλει ολα σε ένα πακέτο + τα κινητά μπορεί να διαπραγματευτεί κάτι καλύτερο 

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ.

Σε κανέναν πάροχο δεν γίνεται να μπουν πολλαπλές συνδέσεις σε ένα πακέτο. Το μόνο που γίνεται είναι μειωμένη ή δωρεάν (όταν δεν υπάρχει γενικά αντίστοιχη προσφορά) στα τέλη εγκατάστασης ΑΛΛΑ στον ίδιο χώρο.

Δημοσ.

Γινεται να διεκδικήσει μια καλή τιμή για ολες τις συνδέσεις (σταθερά - κινητά). Αν ειναι στο ιδιο ΑΦΜ ισως μπορεί να ζητήσει μια προσφορά για Cosmote Family ή τα αναλογα προιόντα της Vodafone..

Δημοσ.

Να ζητήσει, φυσικά μπορεί. Αλλά δεν έγραψα αυτό, μα το ότι γενικά δεν το κάνουν. Και το αναφέρω για να μην υπάρχει παρανόηση στο τι ισχύει. Το ξέρω από πρώτο χέρι με 2 συνδέσεις στο ίδιο ΑΦΜ στο χωριό (άλλα οικήματα) στη Vodafone.

Και το ίδιο ισχύει σε οποιαδήποτε υπηρεσία κοινής ωφέλειας (ρεύμα, αέριο, νερό κλπ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...