svartevarg Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Στις 18/4/2020 στις 1:17 ΠΜ, SOCRATIS1000 είπε Εγω τις δοκιμασα και τις 2 σε p30 pro,το αποτελεσμα ηταν να εχω εικονα λες και με τραβαγε βιντεο με καμερα vga..δεν ξερω αν η επι πληρωμη σου δινει καλυτερη αναλυση,αν ναι να την αγορασω αμεσα ,αλλα να εχω τετοια εικονα ,αστο καλυτερα δεν δινω μια Δοκίμασες να αλλάξεις τις ρυθμίσεις ανάλυσης video στην android εφαρμογή; Στις 23/3/2020 στις 11:00 ΜΜ, Voodooman είπε Όπως διάβασα σε ένα ξένο site, αυτοί τη στιγμή οι webcams είναι το αντισηπτικό του τεχνολογικού κόσμου. Όλοι ψάχνουμε και δεν υπάρχουν πουθενά ετοιμοπαράδοτες, ενώ όσοι τυχεροί βρίσκουν, τος αγοράζουν με γενναίο καπέλο. Από την στιγμή όμως που όλοι έχουμε ένα κινητό στο σπίτι, αυτομάτως έχουμε και webcam. Δύο εφαρμογές βρήκα, την Droidcam και την iVcam. Τις δοκίμασα και τις δύο, οι free εκδόσεις τους έχουν ελαφρώς περιορισμένες δυνατότητες και υδατογραφήματα, η πρώτη κοστίζει περίπου €5 και η δεύτερη περίπου €9. Και οι δύο δουλεύουν καλά, με κέρδισε η δεύτερη, καθώς αγοράζοντας τον client έχω την δυνατότητα να συνδέσω οποιοδήποτε κινητό. H εικόνα που παίρνω είναι τόσο καλή, όσο το τηλέφωνο που θα συνδέσω. Πολύ καλό το Redmi 7, καλύτερο το LG G4, άριστο το S10. Η σύνδεση μπορεί να γίνει είτε μέσω καλωδίου USB, είτε Wifi, είτε browser. Η επιλογή του Wifi είναι η πιο εύκολη. Ανοίγεις τον client στο PC, την εφαρμογή στο κινητό και έτοιμος να εκκινήσεις όποια εφαρμογή βιντεοκλήσης χρησιμοποιείς. Και οι δύο έχουν έξυπνες επιλογές διαχείρισης ενέργειας και σβήνουν την οθόνη του κινητού, εγώ για μία βιντεοκλήση 90 λεπτών ξόδεψα το 30% της μπαταρίας ενός Redmi 7. Σε όλη την διάρκεια της βιντεοκλήσης δεν είχα ούτε μία αποσύνδεση. Αν ψάχνετε webcam και δεν βρίσκετε, δοκιμάστε τις. Δοκίμασες 1080p ή 4Κ; Σε webex, zoom το testαρες;
Voodooman Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, svartevarg είπε Δοκίμασες 1080p ή 4Κ; Σε webex, zoom το testαρες; Δοκίμασα και τις δύο αναλύσεις με το iVcam, δούλευαν. Βέβαια, από όσα μου είπαν οι συνομιλητές, η ποιότητα που αυτοί έβλεπαν ποίκιλε, ανάλογα με την εφαρμογή, από κακή μέχρι πολύ καλή. Δοκίμασα και σε Webex, δούλευε. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από Voodooman 1
svartevarg Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Στις 8/5/2020 στις 4:56 ΜΜ, Voodooman είπε Δοκίμασα και τις δύο αναλύσεις με το iVcam, δούλευαν. Βέβαια, από όσα μου είπαν οι συνομιλητές, η ποιότητα που αυτοί έβλεπαν ποίκιλε, ανάλογα με την εφαρμογή, από κακή μέχρι πολύ καλή. Δοκίμασα και σε Webex, δούλευε. Βρήκα και το ακόλουθο που μοιάζει να είναι free με in-app purchases. Iriun 4K Webcam for PC and Mac https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jacksoftw.webcam Μακάρι να υπήρχε μια αξιόπιστη και σταθερή εφαρμογή που να κάνει άριστη δουλειά, διότι συμφέρει αν έχει κανείς καλό κινητό από το να αγοράσει webcam. Και απ' ότι φαίνεται θα έχουμε αύξηση κρουσμάτων ξανά.
bbbb Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Προσωπικά με το droidcam την δωρεάν έκδοση είμαι ικανοποιημένος απο την ποιότητα της. Ενα θέμα είναι ο ήχος όπου εκεί καλό είναι να έχεις ξεχωριστό μικρόφωνο
jim_p Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Κατι που παρατηρησα χτες και το αναφερω. Σε ενα συστημα με w10 και εγκατεστημενη την εφαρμογη που προταθηκε για iphone παρατηρησα οτι η εφαρμογη κυριολεκτικα καβατζωνει το video in για οσες εφαρμογες το χρειαζονται. Αγοραστηκε μια κανονικη καμερα (μια πατατα της trust), αναγνωριστηκε κανονικα απο τα 10 σαν trust webcam blablabla, αλλα δεν φαινοταν πουθενα. Τοσο η μαμα εφαρμογη των w10 οσο και το skype δειχνανε την ivcam και δεν δινανε δυνατοτητα αλλαγης. Με το που εβγαλα το ivcam απο το pc, η trust δουλεψε κανονικα, τοσο σαν video in (καμερα) οσο και σαν audio in (mic).
jim_p Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Κατι που πετυχα πριν λιγο. Δεν εχω πλεον καποιον για να το δοκιμασω. Use your phone's camera as a wireless webcam in your PC or Mac. https://iriun.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα