Voodooman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Όπως διάβασα σε ένα ξένο site, αυτοί τη στιγμή οι webcams είναι το αντισηπτικό του τεχνολογικού κόσμου. Όλοι ψάχνουμε και δεν υπάρχουν πουθενά ετοιμοπαράδοτες, ενώ όσοι τυχεροί βρίσκουν, τος αγοράζουν με γενναίο καπέλο. Από την στιγμή όμως που όλοι έχουμε ένα κινητό στο σπίτι, αυτομάτως έχουμε και webcam. Δύο εφαρμογές βρήκα, την Droidcam και την iVcam. Τις δοκίμασα και τις δύο, οι free εκδόσεις τους έχουν ελαφρώς περιορισμένες δυνατότητες και υδατογραφήματα, η πρώτη κοστίζει περίπου €5 και η δεύτερη περίπου €9. Και οι δύο δουλεύουν καλά, με κέρδισε η δεύτερη, καθώς αγοράζοντας τον client έχω την δυνατότητα να συνδέσω οποιοδήποτε κινητό. H εικόνα που παίρνω είναι τόσο καλή, όσο το τηλέφωνο που θα συνδέσω. Πολύ καλό το Redmi 7, καλύτερο το LG G4, άριστο το S10. Η σύνδεση μπορεί να γίνει είτε μέσω καλωδίου USB, είτε Wifi, είτε browser. Η επιλογή του Wifi είναι η πιο εύκολη. Ανοίγεις τον client στο PC, την εφαρμογή στο κινητό και έτοιμος να εκκινήσεις όποια εφαρμογή βιντεοκλήσης χρησιμοποιείς. Και οι δύο έχουν έξυπνες επιλογές διαχείρισης ενέργειας και σβήνουν την οθόνη του κινητού, εγώ για μία βιντεοκλήση 90 λεπτών ξόδεψα το 30% της μπαταρίας ενός Redmi 7. Σε όλη την διάρκεια της βιντεοκλήσης δεν είχα ούτε μία αποσύνδεση. Αν ψάχνετε webcam και δεν βρίσκετε, δοκιμάστε τις. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2020 από Voodooman 13 5
higraf Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 44 λεπτά πριν, jim_p είπε Κατι αντιστοιχο για ios ξερει κανενας? Το iVcam δες. 1
jim_p Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Εβαλα λοιπον το ivcam σε pc και iphone και δουλεψε, στελνοντας εικονα κανονικα. Ηχο ομως δεν στελνει, γιαυτο απαιτει μια επιπλεον εφαρμογη που εινια μονο επι πληρωμη
Voodooman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 33 λεπτά πριν, jim_p είπε Εβαλα λοιπον το ivcam σε pc και iphone και δουλεψε, στελνοντας εικονα κανονικα. Ηχο ομως δεν στελνει, γιαυτο απαιτει μια επιπλεον εφαρμογη που εινια μονο επι πληρωμη Αυτό δεν το δοκίμασα ομολογουμένως στο ivcam , από την αρχή πρίζωσα headset. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το Droidcam υποστηρίζει ήχο, αλλά είναι μόνο για android.
jim_p Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Εβαλες δηλαδη τα ακουστικα στο κινητο και ακους ηχο απο εκει?
panoskir Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 36 λεπτά πριν, jim_p είπε Εβαλες δηλαδη τα ακουστικα στο κινητο και ακους ηχο απο εκει? Εννοεί ότι μίλαγε από το μικρόφωνο των ακουστικών που έβαλε στο pc 1
thanos gams Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Υπαρχει κατι τετοιο και για .....windows phone ?.....
ΝικήταςΤ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Μπράβο φίλε μου. Θέλω δυο κάμερες για τα μαθήματα των μικρών και δεν υπάρχει τίποτα! Άσε που από μέρα σε μέρα είδα τεράστιες διαφορές τιμής στο ίδιο προϊόν. Απαράδεκτοι, θυμίζει γερολαδά στην κατοχή...
Voodooman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 19 ώρες πριν, thanos gams είπε Υπαρχει κατι τετοιο και για .....windows phone ?..... Τι σατανάς είσαι εσύ;;;;; 🙂
Τέρης Α. Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Στις 23/3/2020 στις 11:00 ΜΜ, Voodooman είπε Δύο εφαρμογές βρήκα, την Droidcam και την iVcam. Τις δοκίμασα και τις δύο, οι free εκδόσεις τους έχουν ελαφρώς περιορισμένες δυνατότητες και υδατογραφήματα, η πρώτη κοστίζει περίπου €5 και η δεύτερη περίπου €9. Και οι δύο δουλεύουν καλά, με κέρδισε η δεύτερη, καθώς αγοράζοντας τον client έχω την δυνατότητα να συνδέσω οποιοδήποτε κινητό. H εικόνα που παίρνω είναι τόσο καλή, όσο το τηλέφωνο που θα συνδέσω. Πολύ καλό το Redmi 7, καλύτερο το LG G4, άριστο το S10. Τις δοκίμασα και τις δύο και λειτουργούν κανονικά. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει το ίδιο μέσω καλωδίου με φωτογραφική ή βιντεοκάμερα.
Voodooman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 14 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Τις δοκίμασα και τις δύο και λειτουργούν κανονικά. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει το ίδιο μέσω καλωδίου με φωτογραφική ή βιντεοκάμερα. Πολύ παλιά (πριν χρόνια) το είχα ψάξει, δεν είχα βρει κάτι αξιόπιστο. Πιθανόν τώρα να έχει αλλάξει κάτι, αλλά δύσκολο.
ribo7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ο άσχετος-καχύποπτος της ημέρας: Υπάρχει λέτε κανά θέμα ασφάλειας/υποκλοπής στοιχείων σου στο κινητό? Η επί πληρωμεί έκδοση της iVcam αξίζει λέτε? Αφορά μόνο το PC Client ή πρέπει να αγοράσω ξεχωριστά και το Android app για το κινητό? Στο site τους λέει "Usually, you only need to buy one side, there’s no need to buy both the app and PC client.", αλλά ποιά είναι η διαφορά? Thx Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από ribo7
Voodooman Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, ribo7 είπε Ο άσχετος-καχύποπτος της ημέρας: Υπάρχει λέτε κανά θέμα ασφάλειας/υποκλοπής στοιχείων σου στο κινητό? Η επί πληρωμεί έκδοση της iVcam αξίζει λέτε? Αφορά μόνο το PC Client ή πρέπει να αγοράσω ξεχωριστά και το Android app για το κινητό? Στο site τους λέει "Usually, you only need to buy one side, there’s no need to buy both the app and PC client.", αλλά ποιά είναι η διαφορά? Thx Δεν το αποκλείω, αλλά δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Εγώ κινούμαι πάντα παίρνοντας το χειρότερο σενάριο ως δεδομένο. Η επί πληρωμή έκδοση επιτρέπει υψηλότερες αναλύσεις και αφαίρεση του υδατογραφήματος. Αγόρασα το PC client για έναν υπολογιστή και σε αυτόν σύνδεσα τρία διαφορετικά τηλέφωνα. Χρειάστηκα να τα συνδέσω και σε δεύτερο υπολογιστή, οπότε αγόρασα άλλη μία κόπια του PC client. Και στα τρία κινητά κατέβασα την έκδοση για το κινητό δωρεάν από το Play store.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Εγω τις δοκιμασα και τις 2 σε p30 pro,το αποτελεσμα ηταν να εχω εικονα λες και με τραβαγε βιντεο με καμερα vga..δεν ξερω αν η επι πληρωμη σου δινει καλυτερη αναλυση,αν ναι να την αγορασω αμεσα ,αλλα να εχω τετοια εικονα ,αστο καλυτερα δεν δινω μια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα