jimis98 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 θέλω να εκτυπώσω κάτι αιτήσεις ξέρετε που μπορώ να πάω?
marmagia Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δε το έχω χρησιμοποιήσει Ούτε το έχω ψάξει το είδα όμως διαφήμιση χθες https://preprint.gr/Prints/
sphinxgr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 9 ώρες πριν, marmagia είπε Δε το έχω χρησιμοποιήσει Ούτε το έχω ψάξει το είδα όμως διαφήμιση χθες https://preprint.gr/Prints/ όπως είδα η ελάχιστη χρέωση ειναι 3.70 για 1 σελίδα. Για τις 100, είναι 10€ Για τις 1000, 36€ Έξυπνη ιδέα! Μπράβο τους
takoulou Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 11 ώρες πριν, jimis98 είπε θέλω να εκτυπώσω κάτι αιτήσεις ξέρετε που μπορώ να πάω? 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε όπως είδα η ελάχιστη χρέωση ειναι 3.70 για 1 σελίδα. Για τις 100, είναι 10€ Για τις 1000, 36€ Έξυπνη ιδέα! Μπράβο τους Καλησπερα.. Μηπως ειναι λιγο ακριβα... 1
player_xyz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 56 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπερα.. Μηπως ειναι λιγο ακριβα... Πιθανώς αλλά αν βάλεις και τα μεταφορικά τους ... λογικό ακούγεται ...
sphinxgr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, takoulou είπε Καλησπερα.. Μηπως ειναι λιγο ακριβα... Απολύτως λογικές τιμές. Είναι προφανές πως το λογικό αν χρησιμοποιήσεις μια τέτοια υπηρεσία, το κάνεις γιατί θες πολλές εκτυπώσεις και δεν είσαι σε κάποιο μέρος - όπως το κέντρο της Αθήνας μπορείς να βγεις και να εκτυπώσεις όπου θες. Μη ξεχνάμε πως ο άνθρωπος πουλάει μια υπηρεσία και φορολογείται για αυτην ενώ παράλληλα, έχει έξοδα, αποσβέσεις και πρέπει να βγάλει και κάποιο κέρδος για την εργασία του. Υπάρχει και η εναλλακτική φυσικά: Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2020 από sphinxgr 1
panoskir Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Απολύτως λογικές τιμές. Είναι προφανές πως το λογικό αν χρησιμοποιήσεις μια τέτοια υπηρεσία, το κάνεις γιατί θες πολλές εκτυπώσεις και δεν είσαι σε κάποιο μέρος - όπως το κέντρο της Αθήνας μπορείς να βγεις και να εκτυπώσεις όπου θες. Μη ξεχνάμε πως ο άνθρωπος πουλάει μια υπηρεσία και φορολογείται για αυτην ενώ παράλληλα, έχει έξοδα, αποσβέσεις και πρέπει να βγάλει και κάποιο κέρδος για την εργασία του. Υπάρχει και η εναλλακτική φυσικά: Εάν θέλεις 100 φύλλα μπρος πισω με τον hp θα βλαστημάς την ώρα που τον πήρες
sphinxgr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, panoskir είπε Εάν θέλεις 100 φύλλα μπρος πισω με τον hp θα βλαστημάς την ώρα που τον πήρες 10 λεπτά θα κάνεις, όχι 500 χρόνια. ούτως ή αλλως 60€ δίνεις, όχι 1500€. να είμαστε λογικοι σε αυτα που ζητάμε. 1 2
jimis98 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, player_xyz είπε Πιθανώς αλλά αν βάλεις και τα μεταφορικά τους ... λογικό ακούγεται ... δεν εχει μεταφορικα λεει αυτα που θελω 3,32 μου βγαινουν Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2020 από jimis98
player_xyz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, jimis98 είπε δεν εχει μεταφορικα λεει Ναι, εννοώ ότι δεν χρεώνουν μεταφορικά αλλά το κόστος εκτύπωσης στις "λίγες σελίδες" είναι αρκετά υψηλό (για να ισοφαρίσουν κάπως το δικό τους κόστος μεταφοράς).
jimis98 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 12 λεπτά πριν, player_xyz είπε Ναι, εννοώ ότι δεν χρεώνουν μεταφορικά αλλά το κόστος εκτύπωσης στις "λίγες σελίδες" είναι αρκετά υψηλό (για να ισοφαρίσουν κάπως το δικό τους κόστος μεταφοράς). δεν με συμφερει?ολα τα βιβλιοπωλεια ειναι κλειστα τι αλλη λυση να βρω?
player_xyz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Αν χρειάζεσαι κάτι επειγόντως, τότε αγνοείς - σε ένα βαθμό - την τιμή. Αν χρειάζεσαι όμως να εκτυπώνεις τακτικά, μάλλον συμφέρει να σκεφτείς την αγορά ενός εκτυπωτή
jimis98 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, player_xyz είπε Αν χρειάζεσαι κάτι επειγόντως, τότε αγνοείς - σε ένα βαθμό - την τιμή. Αν χρειάζεσαι όμως να εκτυπώνεις τακτικά, μάλλον συμφέρει να σκεφτείς την αγορά ενός εκτυπωτή για μια αιτηση τον θελω,αλλα το πως να την σκαναρω και την μετατρεψω σε pdf ειναι και ενα αλλο θεμα και ποσο κανουν για αν γεμισεις μελανες?
sphinxgr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δεν υπάρχει αν σε συμφέρει ή οχι. Αν θες να εκτυπώσεις μόνο μια φορά, δίνεις τα 3.32€. Αν θες να εκτυπώνεις συνέχεια, πάρε εκτυπωτή. Δεν γίνεται πιο απλό ούτε έχεις άλλη εναλλακτική. Μόλις τώρα, jimis98 είπε για μια αιτηση τον θελω,αλλα το πως να την σκαναρω και την μετατρεψω σε pdf ειναι και ενα αλλο θεμα Φωτογραφία->αποστολή με mail στον υπολογιστή ->άνοιγμα με word και αποθήκευση ως pdf. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις