Vkngs Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, θελω να αλλαξω ποντικι και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2. Σε θεμα μεγεθους ειναι πανω κατω ιδια και με βολευει, τιμη σχεδον ιδια, τα dpi δεν με ενδιαφερουν. Χρηση gaming οχι κατι τρελο ομως (κυριως οταν εχω χρονο π.χ Σ.Κ). Ποιο προτεινετε; Εχω σετακι razer πληκτρολογιο Mousepad ακουστικα αλλα οχι οτι ειναι προβλημα στο να διαλεξω logitech. https://www.skroutz.gr/s/17041810/Razer-DeathAdder-Essential.html?from=best_picks https://www.skroutz.gr/s/10979966/Logitech-G203-Prodigy-Black.html
elpenor Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Συγκρίνεις ένα από τα μικρότερα σε μέγεθος gaming mouse που είναι αποκλειστικά για claw/tip grip με ένα από τα μεγαλύτερα. Το πιο είναι καλύτερο για εσένα έχει σχέση με το μέγεθος του χεριού σου, το grip σου, την χρήση/είδος παιχνιδιών, το playstyle σου (μεγάλες κινήσεις με το χέρι ή μικρές με τον καρπό) και γενικά τις προτιμήσεις σου. Το να επιλέξεις ανάμεσα σε αυτά τα δύο mouse με κριτήριο την ποιότητα κατασκευής ή τον sensor ή την ανταπόκριση/αντοχή των click δεν έχει κάποιο νόημα κατά τη γνώμη μου. Εγώ αν και προτιμώ το G102 για fps games γιατί κάνω πολύ μεγάλες κινήσεις και το grip μου είναι πιο κοντά στο fingertip δεν θα στο πρότεινα αφού δεν μπορείς να το δοκιμάσεις πρώτα γιατί οι πιθανότητες να μην σου ταιριάξει ή να σε κουράζει είναι πολύ είναι μεγάλες. Από την άλλη το razer είναι πολύ πιο safe επιλογή, κατάλληλο για όλα τα grip και η μόνη περίπτωση να μην σε βολέψει καθόλου είναι αν έχεις πολύ μικρό χέρι. Από θέμα ποιότητας (αν είναι ασήμαντο σε σχέση με το να πάρεις το mouse που σου ταιριάζει) εγώ θεωρώ το logitech πολύ ανώτερο. btw το g102 είναι ολόιδιο με το g203 και πιο φτηνό, κυριολεκτικά η μόνη διαφορά είναι το όνομα. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2020 από elpenor 1
Vkngs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Με βολευουν και τα 2 που τα εχω δει απο κοντα. Σιγουρα το Logitech Πιο ποιοτικο και πολυ πιο ανθεκτικο πιστευω, αλλα δεν ξερω το razer ειναι λες και κουμπωνει το χερι σου εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα