malias4 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Kαλησπερα στην παρεα , μια βοηθεια πληζ γιατι ειμαι να σκασω . ειμαι πρωην πελατης cyta κ τωρα vodafone . To συμβολαιο μου ηταν γυρω στα 18e κ το συμβολαιο εληγε 29/2/2020 . Ειχα σκοπο μετα το τελος του καλοκαιριου να παω σε cosmote vdsl. Eiχα μιλησει με vodafone κ τους ειχα ρωτησει αν ληξει το συμβολαιο πως γινετε παιρνω αυτοματα συμβολαιο ξανα 24μηνο η οχι? Και με το παγιο τι γινετε? Μου ειπαν λοιπον οτι θα συνεχισω σε αοριστου χρονου που κ οποτε θελω το διακοπτω κ το παγιο θα ειναι οπως πριν αντε 20ε maximum. Moυ ηρθε λοιπον ο λογαριασμος σημερα κ ειναι 61e !!! Τους πηρα τηλεφωνο κατευθειαν κ μιλησα με 2 ατομα ξεχωριστα που μου ειπαν το ιδιο πραγμα. Οτι λεει κ καλα αφου εληξε το συμβολαιο κ πηγα σε αοριστου χρονου αυτο ειναι το παγιο , 47ευρω κ 14ευρω φορος = 61ε !!!! Τους λεω λοιπον καλα σε ποιο προγραμμα με πηγατε κ ειναι τοσο ακριβο 200ρα fiber?? Aφου στο siter σας στο ιντερνετ 20ε εχει .. Moυ λενε λοιπον οτι η τιμη στο ιντερνετ ειναι κ καλα με την εκπτωση κ τοσο κανει το απλο 24αρη προγραμα στην vodafone . Μπορω να κανω κατι να παρω τα χρηματα πισω ? Εκτος την ανανεωση συμβολαιου ξανα με αυτους? Γιατι αν κανω ανανεωση θα μου τα πιστωσουν στον επομενο λογαριασμο μου ειπαν αλλα εγω α } δεν θελω 2 χρονια συμβολαιο vodafone μιας κ δεν εχει εδω που μενω vdsl ακομα οποτε πρεπει να κατσω ακομα 2 χρονια με 24αρα ταχυτητα και β} με νευριασαν που μου ειπαν ψεμματα οταν τους ειχα ρωτησει.. Μολις πηρα τηλ την cosmote κ εκανα αιτηση για 50αρα vdsl 😡
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 είναι ξεκάθαρο ..... εδω και χρόνια . όταν ληγουν τα συμβολαια αυτομάτως μετατρεπόμαστε σε αορίστου χρόνου με τιμές τιμοκαταλόγου !!! ζήτα απομαγνητοφώνηση συνομιλίας αν υπάρχει με αυτα που σου έλεγαν .. 1
malias4 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 53 λεπτά πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε είναι ξεκάθαρο ..... εδω και χρόνια . όταν ληγουν τα συμβολαια αυτομάτως μετατρεπόμαστε σε αορίστου χρόνου με τιμές τιμοκαταλόγου !!! ζήτα απομαγνητοφώνηση συνομιλίας αν υπάρχει με αυτα που σου έλεγαν .. Καταλαβα, το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι ποτε ειχα μιλησει μαζι τους κ μου το ειχανε πει. Ειναι σιγουρα κανενας μηνας . οποτε τιμη τιμοκαταλογου πχ vodafone 24αρα ειναι 47€ 🤬 Και γιατι δεν το γραφουν στο internet στο site τους ομως;
VonLoutsos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 58 minutes ago, NeCrOmAnCeR19 said: είναι ξεκάθαρο ..... εδω και χρόνια . όταν ληγουν τα συμβολαια αυτομάτως μετατρεπόμαστε σε αορίστου χρόνου με τιμές τιμοκαταλόγου !!! ζήτα απομαγνητοφώνηση συνομιλίας αν υπάρχει με αυτα που σου έλεγαν .. 3 minutes ago, malias4 said: Καταλαβα, το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι ποτε ειχα μιλησει μαζι τους κ μου το ειχανε πει. Ειναι σιγουρα κανενας μηνας . οποτε τιμη τιμοκαταλογου πχ vodafone 24αρα ειναι 47€ 🤬 Και γιατι δεν το γραφουν στο internet στο site τους ομως; Όταν γίνεται αορίστου θεωρητικά ισχύει αυτό που γίνεται στο πρωτο quote. Σε αρκετές περιπτώσεις συνεχίζει το πρόγραμμα αλλά με μικροτερη έκπτωση. Προσωπικά είχα γραμμή με 65% έκπτωση και την συνέχισαν για κανεναν χρόνο με 50%. Δεν έχουν κάποια σταθερή πολιτική αλλά είναι από όπου μπορουν να αρπάξουν. Την τιμή την επισημη του κάθε προγράμματος θα την δεις αναλυτικά στον Τιμοκατάλογο που υπάρχει σε pdf και θα δεις την αρχικη του κάθε προγράμματος. Εκτός αν το δικό σου είναι παλιό έχει καταργηθεί και απλά συνεχίζεις με την αρχική τιμή που είχες οταν έκανες το συμβόλαιο(+αυξήσεις που ειχαν κάνει κατά καιρούς). 1
malias4 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Όταν γίνεται αορίστου θεωρητικά ισχύει αυτό που γίνεται στο πρωτο quote. Σε αρκετές περιπτώσεις συνεχίζει το πρόγραμμα αλλά με μικροτερη έκπτωση. Προσωπικά είχα γραμμή με 65% έκπτωση και την συνέχισαν για κανεναν χρόνο με 50%. Δεν έχουν κάποια σταθερή πολιτική αλλά είναι από όπου μπορουν να αρπάξουν. Την τιμή την επισημη του κάθε προγράμματος θα την δεις αναλυτικά στον Τιμοκατάλογο που υπάρχει σε pdf και θα δεις την αρχικη του κάθε προγράμματος. Εκτός αν το δικό σου είναι παλιό έχει καταργηθεί και απλά συνεχίζεις με την αρχική τιμή που είχες οταν έκανες το συμβόλαιο(+αυξήσεις που ειχαν κάνει κατά καιρούς). Σε ευχαριστω για την απαντηση. Οντως στο pdf που κατεβασα απο το site της voda με τον τιμοκαταλογο το προγραμμα που εχω (με πηγαν) vodafone double play 24mbps + 300' σε κινητα κτλ κοστιζει 48€ Οποτε κ καταγγελια σε εεττ κτλ κτλ δεν θα βρω δικιο, η μοναδικη μου ελπιδα μονο οτι μου ειχαν πει τηλεφωνικα οτι θα παραμεινει το παγιο γυρω στα 20€ Τελος παντων 😤 οποτε αφου χθες ξεκινησα με cosmote κ εκανα αιτηση φορητοτητας τωρα περιμενω πχ να μου στειλουν συμβολαια κ router ε; Και μετα τα ξαναστελνω πισω τα συμβολαια με ταχυδρομιο κ μετα οταν τα παραλαβουν τοτε ξεκιναει στην ουσια το συμβολαιο με cosmote? Ποσο καιρο θα κανει πανω κατω ξερουμε ; Οποτε θα πληρωσω αλλο ενα μηνα vodafone 🥵🥵 60+60 = 120€ χωρις λογο 😓😥
VonLoutsos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Just now, malias4 said: Σε ευχαριστω για την απαντηση. Οντως στο pdf που κατεβασα απο το site της voda με τον τιμοκαταλογο το προγραμμα που εχω (με πηγαν) vodafone double play 24mbps + 300' σε κινητα κτλ κοστιζει 48€ Οποτε κ καταγγελια σε εεττ κτλ κτλ δεν θα βρω δικιο, η μοναδικη μου ελπιδα μονο οτι μου ειχαν πει τηλεφωνικα οτι θα παραμεινει το παγιο γυρω στα 20€ Τελος παντων 😤 οποτε αφου χθες ξεκινησα με cosmote κ εκανα αιτηση φορητοτητας τωρα περιμενω πχ να μου στειλουν συμβολαια κ router ε; Και μετα τα ξαναστελνω πισω τα συμβολαια με ταχυδρομιο κ μετα οταν τα παραλαβουν τοτε ξεκιναει στην ουσια το συμβολαιο με cosmote? Ποσο καιρο θα κανει πανω κατω ξερουμε ; Οποτε θα πληρωσω αλλο ενα μηνα vodafone 🥵🥵 60+60 = 120€ χωρις λογο 😓😥 Κοίτα μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να τους πεις τι σε ειχαν πληροφορήσει από το τηλέφωνο. Αλλά με το outsourcing της Vodafone θα είναι σαν χαλασμένο τηλέφωνο. Δοκίμασε το δεν χάνεις κάτι εκτός από το να σπάσεις τα νεύρα σου. θεωρώ πως ΕΕΤΤ θα σου πει οτι έτσι γράφει το συμβόλαιο, εκείνη την στιγμή που μιλήσατε ήθελαν να στο κάνουν μετά δεν μερίμνησαν για κάτι που δεν είναι υποχρεωμένοι. Ίσως βγάλεις αλλά θα πάρει σίγουρα 2 μήνες (20 ημέρες να στειλεις στην Vodafone το αιτημα σου γραπτως-αναμονη απάντησης που τελικά δεν θα πάρεις + καταγγελία ΕΕΤΤ + όσο χρόνο τους δίνει η ΕΕΤΤ για να απαντήσουν). Για τα υπολοιπα δεν γνωρίζω. Υπό καλές συνθήκες θα έλεγα 4 ημέρες για τα συμβόλαια+την δουλεια από το Τεχνικό τμήμα για όλες τις αλλαγες που χρειαζονται. Τωρα δεν ξέρω. 1
malias4 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 57 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Κοίτα μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να τους πεις τι σε ειχαν πληροφορήσει από το τηλέφωνο. Αλλά με το outsourcing της Vodafone θα είναι σαν χαλασμένο τηλέφωνο. Δοκίμασε το δεν χάνεις κάτι εκτός από το να σπάσεις τα νεύρα σου. θεωρώ πως ΕΕΤΤ θα σου πει οτι έτσι γράφει το συμβόλαιο, εκείνη την στιγμή που μιλήσατε ήθελαν να στο κάνουν μετά δεν μερίμνησαν για κάτι που δεν είναι υποχρεωμένοι. Ίσως βγάλεις αλλά θα πάρει σίγουρα 2 μήνες (20 ημέρες να στειλεις στην Vodafone το αιτημα σου γραπτως-αναμονη απάντησης που τελικά δεν θα πάρεις + καταγγελία ΕΕΤΤ + όσο χρόνο τους δίνει η ΕΕΤΤ για να απαντήσουν). Για τα υπολοιπα δεν γνωρίζω. Υπό καλές συνθήκες θα έλεγα 4 ημέρες για τα συμβόλαια+την δουλεια από το Τεχνικό τμήμα για όλες τις αλλαγες που χρειαζονται. Τωρα δεν ξέρω. Οκ σε ευχαριστω πολυ
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 δεν χρειαζεται καν καταγγελια,παιρνεις τηλεφωνο εξηγεις στην εξυπηρετηση η και στο τσατ και στο πιστωνουν στα δεκαπεντε χρονια συνεργασιας μαζι τους μου το χουν κανει σε πολλα συμβολαια που εληξαν και ξεχασα η ξεχασαν να με ενημερωσουν
malias4 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, tzoyris7 είπε δεν χρειαζεται καν καταγγελια,παιρνεις τηλεφωνο εξηγεις στην εξυπηρετηση η και στο τσατ και στο πιστωνουν στα δεκαπεντε χρονια συνεργασιας μαζι τους μου το χουν κανει σε πολλα συμβολαια που εληξαν και ξεχασα η ξεχασαν να με ενημερωσουν Τους εχω παρει ηδη 2 φορες κ δεν μπορουν να κανουν κατι λενε.. Μονο εαν συνεχισω μαζι τους ξανα συμβολαιο απο την αρχη 2 χρονια τοτε το πιστωνουν. Ομως εγω δεν θελω μιας κ ειχα σκοπο να φυγω μετα το καλοκαιρι για να παω σε 50αρα οτε . Εδω που μενω δεν εχει vdsl η voda..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα