Προς το περιεχόμενο

[Nintendo Switch] Nintendo Labo Variety Kit 24€ τελικη @kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Βαζουμε παντα τιμη τελικη, με μεταφορικα. Διορθωσα ετσι την τιμη στον τιτλο υπολογιζοντας και 3€ μεταφορικα, αν επαρχια ειναι παραπανω ας το σημειωσει καποιος σε επομενο σχολιο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ, το τσίμπησα.

Καλή επιλογή για να απασχολήσω τα πιτσιρικια τώρα που κλειστήκαμε......

Δημοσ.

Στη παραγγελία που έκανα για το προηγούμενο Nintendo Labo κιτ την παραδοση την έχει η Γενική Ταχυδρομική.

Σήμερα θα παραλάμβανα αλλά είδα ξαφνικά το ¨Αδυναμία παράδοσης - Παραμονή με συνεννόηση¨ και τους πήρα τηλέφωνο να μάθω τι έγινε.

Δεν  έφυγε ποτέ από το τοπικό σημείο εξυπηρέτησης (Χαλάνδρι) γιατί δεν έχουν αρκετό προσωπικό. Η εκτίμηση είναι ότι θα παραλάβω την επόμενη εβδομάδα.....

no comment.....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ioann1s είπε

Στη παραγγελία που έκανα για το προηγούμενο Nintendo Labo κιτ την παραδοση την έχει η Γενική Ταχυδρομική.

Σήμερα θα παραλάμβανα αλλά είδα ξαφνικά το ¨Αδυναμία παράδοσης - Παραμονή με συνεννόηση¨ και τους πήρα τηλέφωνο να μάθω τι έγινε.

Δεν  έφυγε ποτέ από το τοπικό σημείο εξυπηρέτησης (Χαλάνδρι) γιατί δεν έχουν αρκετό προσωπικό. Η εκτίμηση είναι ότι θα παραλάβω την επόμενη εβδομάδα.....

no comment.....

Δυστυχώς μονο αν πας ο ίδιος απο εκει θα παραλάβεις. Έτσι έκανα κι εγώ σήμερα.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, SkyNet είπε

Δυστυχώς μονο αν πας ο ίδιος απο εκει θα παραλάβεις. Έτσι έκανα κι εγώ σήμερα.

επειδή πήρα και το δεύτερο kit θα περιμένω να μαζευτούν και τα δύο για να πάω μία φορά.

Δημοσ.

Εμενα μου ηρθε αμεσως(Θεσσαλονικη).Το παρηγγειλα Κυριακη,Δευτερα το εστειλαν απο καταστημα Λαρισας και χθες(Τριτη) εφτασε σπιτι,αργα το απογευμα.Εχουν φορτωθει πολυ οι εταιρειες κουριερ και δεν προλαβαινουν

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...