ioann1s Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/nintendo-switch/perifereiaka-nintendo-switch/182686-nintendo-labo-variety-kit σκρoυτζ από 34+€ https://www.skroutz.gr/s/13816924/Nintendo-LABO-Toy-Con-01-Variety-Kit.html Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2020 από ioann1s 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Βαζουμε παντα τιμη τελικη, με μεταφορικα. Διορθωσα ετσι την τιμη στον τιτλο υπολογιζοντας και 3€ μεταφορικα, αν επαρχια ειναι παραπανω ας το σημειωσει καποιος σε επομενο σχολιο. 1
gust Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Ευχαριστώ πολυ, το τσίμπησα. Καλή επιλογή για να απασχολήσω τα πιτσιρικια τώρα που κλειστήκαμε......
ioann1s Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Στη παραγγελία που έκανα για το προηγούμενο Nintendo Labo κιτ την παραδοση την έχει η Γενική Ταχυδρομική. Σήμερα θα παραλάμβανα αλλά είδα ξαφνικά το ¨Αδυναμία παράδοσης - Παραμονή με συνεννόηση¨ και τους πήρα τηλέφωνο να μάθω τι έγινε. Δεν έφυγε ποτέ από το τοπικό σημείο εξυπηρέτησης (Χαλάνδρι) γιατί δεν έχουν αρκετό προσωπικό. Η εκτίμηση είναι ότι θα παραλάβω την επόμενη εβδομάδα..... no comment.....
denthnpalevw Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Πέτυχες..... γεν ταχ δεν υπάρχει χειρότερη. 1
SkyNet Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, ioann1s είπε Στη παραγγελία που έκανα για το προηγούμενο Nintendo Labo κιτ την παραδοση την έχει η Γενική Ταχυδρομική. Σήμερα θα παραλάμβανα αλλά είδα ξαφνικά το ¨Αδυναμία παράδοσης - Παραμονή με συνεννόηση¨ και τους πήρα τηλέφωνο να μάθω τι έγινε. Δεν έφυγε ποτέ από το τοπικό σημείο εξυπηρέτησης (Χαλάνδρι) γιατί δεν έχουν αρκετό προσωπικό. Η εκτίμηση είναι ότι θα παραλάβω την επόμενη εβδομάδα..... no comment..... Δυστυχώς μονο αν πας ο ίδιος απο εκει θα παραλάβεις. Έτσι έκανα κι εγώ σήμερα.
ioann1s Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 10 ώρες πριν, SkyNet είπε Δυστυχώς μονο αν πας ο ίδιος απο εκει θα παραλάβεις. Έτσι έκανα κι εγώ σήμερα. επειδή πήρα και το δεύτερο kit θα περιμένω να μαζευτούν και τα δύο για να πάω μία φορά.
john1080 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Εμενα μου ηρθε αμεσως(Θεσσαλονικη).Το παρηγγειλα Κυριακη,Δευτερα το εστειλαν απο καταστημα Λαρισας και χθες(Τριτη) εφτασε σπιτι,αργα το απογευμα.Εχουν φορτωθει πολυ οι εταιρειες κουριερ και δεν προλαβαινουν 2
ababapanos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 εγω προλαβα και εκανα χθες μεσημερι αλλα γραφει ακομα Σε Επεξεργασία, λογικα αυριο θα σταλει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα