llldoomlll Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, ObeyWario! είπε Είναι γνωστό ότι τα ελτα ανήκουν σε εταιρία του Τζ0ρτζ του Σ0ρ0ς Δε λεω για τα ΕΛΤΑ, φυσικο επομενο ηταν αφου θα σταματησει τις πτησεις η Aegean Παγκοσμια λεω, θελουν lockdown αντι να γινονται με καθυστερησεις Θα δειξει.. παντως ετσι θα ειναι μεχρι 1 Μαιου με τα τωρα δεδομενα τουλαχιστον
Dare-Devil Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Στις 23/3/2020 στις 7:16 ΜΜ, zx1234r είπε Τα ΕΛΤΑ έχοτυν νούμερο εξυπηρέτησης. Tηλ. κέντρο: 800-11-82000 & 210 3353777- 210 3353100 Στην φάση που είμαστε, καθόμαστε σπίτι. Ούτε ταχυδρομεία ούτε τράπεζες ούτε πολλές μετακινήσεις παρα μόνο για τα απολύτως απαραίτητα. Γνώμη μου. Ακριβώς . Εχει έρθει δέμα στα ΕΛΤΑ απο το εξωτερικό . Λόγω διαφόρων υποχρεώσεων το είχα αφήσει . Μετά έσκασαν και οι συστάσεις (πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας) να μείνουμε μέσα ενώ ήταν οι τελευταίες μερες που θα ήταν το δέμα στα ΕΛΤΑ . Μετά θα το στέλνανε πίσω . Προφανώς οι προτεραιότητες μου άλλαξαν και δεν θα έπαιρνα το ρίσκο να πάω να παραλάβω ένα δέμα των 15 ευρώ . Νούμερο ένα προτεραιότητα αυτή την στιγμή είναι η υγεία μας. Οπότε άφησα το δέμα στην τύχη του . Από όσα διάβασα μετέπειτα δεν θα στείλουν κανένα δέμα πίσω έως ότου ομαλοποιηθεί η κατάσταση ή μέχρι νεοτέρας. "Υπενθυμίζουμε ότι προκειμένου να διευκολύνουν τους πελάτες τους να αποφύγουν τις μετακινήσεις τους, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία επέκτειναν τον χρόνο παραμονής των ανεπίδοτων ταχυδρομικών αντικειμένων (συστημένων επιστολών και δεμάτων) στα ταχυδρομικά καταστήματα, μέχρι νεωτέρας." https://www.elta.gr/Εταιρία/ΓραφείοΤύπου/ΔελτίαΤύπου/tabid/752/newsid1178/1873/--------------/language/el-GR/Default.aspx
rus Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Περα από το εξωτερικο, με το εσωτερικο τι γινεται? Δουλευουν κανονικα τα δεματα? Αν στειλω σημερα ενα για επαρχια θα φτασει σε 2-3 μερες, όπως συνεβαινε μεχρι προτινος?
qwerty99 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Στις 23/3/2020 στις 8:38 ΜΜ, zx1234r είπε Άλλοι είμαστε κλειδωμένοι με παιδιά και μωρά να κλαίνε και δεν πάμε ούτε μέχρι το περίπτερο. Και όταν γυρναμε από το εβδομαδιαίο σουπερμάρκετ απολυμαίνουμε μέχρι και την απόδειξη του ταμία. Δεν μπορεί να σε κλειδωσει κανένας μέσα και σίγουρα δύο εβδομάδες είναι μεγάλο χρονικό διάστημα να μείνεις μεσα. Είναι όμως σωστό για όλους να είμαστε ο καθένας πολύ πολύ προσεκτικός. Αυτό θα κρατήσει 2-3 μήνες, οπότε κρατηθείτε. 1
takoulou Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, rus είπε Περα από το εξωτερικο, με το εσωτερικο τι γινεται? Δουλευουν κανονικα τα δεματα? Αν στειλω σημερα ενα για επαρχια θα φτασει σε 2-3 μερες, όπως συνεβαινε μεχρι προτινος? Καλημέρα... Μπορείς να πάς στα Ελτα... Είναι ανοιχτά.... Απλά επείγει να στείλεις αυτό το δέμα να το στείλεις;; Αν όχι καλύτερα να περιμένεις λίγο.... Υπομονή.. Υ.Γ. Μένουμε σπίτι....
4saken Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, qwerty99 είπε Αυτό θα κρατήσει 2-3 μήνες, οπότε κρατηθείτε. 2 μηνες max πιστευω εγω με το φτωχο μου το μυαλο...Γενικα ειμαι πεσιμορεαλιστης, ειχα παρει χαμπαρι οτι δεν θα εχουμε τουρισμο φετος απο αρχες Φεβρουαριου οταν ο αλλος ελεγε οτι το οτι δεν εχουμε κρουσματα θα ειναι ανταγωνιστικο πλεονεκτημα για τον τουρισμο μας... 1
rus Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, takoulou είπε Καλημέρα... Μπορείς να πάς στα Ελτα... Είναι ανοιχτά.... Απλά επείγει να στείλεις αυτό το δέμα να το στείλεις;; Αν όχι καλύτερα να περιμένεις λίγο.... Υπομονή.. Υ.Γ. Μένουμε σπίτι.... Aλλο ρωτησα, αν τα δεματα εσωτερικου λειτουργουν κανονικα. Αν καποιος αγορασει/στειλει κατι, θα μεταφερθει/παραληφθει κανονικα εντος ολιγων ημερων? Καποιος που εχει πληρωσει, ασφαλως και επείγεται. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από rus
Dantε Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, rus είπε Aλλο ρωτησα, αν τα δεματα εσωτερικου λειτουργουν κανονικα. Αν καποιος αγορασει/στειλει κατι, θα μεταφερθει/παραληφθει κανονικα εντος ολιγων ημερων? Καποιος που εχει πληρωσει, ασφαλως και επείγεται. Θεμα τυχης ειναι.Εξαρταται απο το τι παιζει στη περιοχη σου. Εγω οπως εγραψα ,γραμμα εντος αττικης,εχει περασει 1,5 μηνας και δε μου το εχουν παραδωσει ακομα. Στη δουλεια μου ομως,ο ταχυδρομος περναει κανονικα και φερνει. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από Dantε
rus Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Dantε είπε Θεμα τυχης ειναι.Εξαρταται απο το τι παιζει στη περιοχη σου. Εγω οπως εγραψα ,γραμμα εντος αττικης,εχει περασει 1,5 μηνας και δε μου το εχουν παραδωσει ακομα. Στη δουλεια μου ομως,ο ταχυδρομος περναει κανονικα και φερνει. Tα γραμματα τα φερνει ο αυχυδρομος, και στη δικη μου περιοχη μονο λογ/σμου ςφερνουν. Αλλα το δεμα είναι διαφορετικη περιπτωση, εχει s/n και παραδίδεται στο ταχυδομειο. Τα δεματα του εξωτερικου ξερουμε οτι εχουν κολλησει, με τα δεματα εσωτερικου τι παιζει? Οσοι στις αγγελιες κανουν δοσοληψίες με δεματα πρεπει να γνωριζουν. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από rus
takoulou Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 57 λεπτά πριν, rus είπε Aλλο ρωτησα, αν τα δεματα εσωτερικου λειτουργουν κανονικα. Αν καποιος αγορασει/στειλει κατι, θα μεταφερθει/παραληφθει κανονικα εντος ολιγων ημερων? Καποιος που εχει πληρωσει, ασφαλως και επείγεται. Γεια σου...Ναι φυσικά έχεις πληρώσει... Λειτουργούν κανονικά τα δεματα... Απλά τώρα είναι δύσκολες μέρες... Γίνονται τα πολύ απαραίτητα... Ανάλογα και σε ποια περιοχή είσαι...Και αν υπάρχουν ταχυδρόμοι που παραδίδουν δέματα..
rus Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, takoulou είπε Γεια σου...Ναι φυσικά έχεις πληρώσει... Λειτουργούν κανονικά τα δεματα... Απλά τώρα είναι δύσκολες μέρες... Γίνονται τα πολύ απαραίτητα... Ανάλογα και σε ποια περιοχή είσαι...Και αν υπάρχουν ταχυδρόμοι που παραδίδουν δέματα.. Τα απλα δεματα δεν παραδιδονται, παραλαμβανονται από το ταχυδρομειο. Τι σημαινει "τα πολύ απαραίτητα"? Αν πχ. δωσεις 50ε για να αγορασεις από ιδιωτη ένα εξαρτημα pc, σε ποσο καιρο θα ερθει το δεμα σου? Μηπως θεωρηθει "όχι πολύ απαραιτητο" και περιμενεις 3 μηνες? Γιατι αν ειναι να περιμενεις 3 μηνες πιθανοτατα δε θα δωσεις τα 50ε. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από rus
kon1to Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 ούτε η απλή αλληλογραφία δεν εξυπηρετείται κανονικά, πόσο μάλλον τα δέματα... γενικά τα ΕΛΤΑ υπολειτουργούν γιατι δεν εχουν προσωπικό... το ταχυδρομείο της περιοχής μου μάλιστα έκλεισε οριστικά και είχε να περάσει ο ταχυδρόμος πάνω από μήνα... και πέρασε πρώτη φορά (και τελευταια μεχρι τωρα) πριν μια βδομάδα και άφησε ένα σκασμό γράμματα και λογαριασμούς κάποιοι εκ των οποίων είχαν λήξει!
rus Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, kon1to είπε ούτε η απλή αλληλογραφία δεν εξυπηρετείται κανονικά, πόσο μάλλον τα δέματα... γενικά τα ΕΛΤΑ υπολειτουργούν γιατι δεν εχουν προσωπικό... Τα δεματα δε χρειαζονται ταχυδρομο, πας και τα παιρνεις, αρα ειναι πιο ευκολο από τα γραμματα. Δεν είναι μονο ότι υπολειτουργουν από την ελλειψη προσωπικου, τωρα προστεθηκε και ο κορονοιος με τις συνεπειες του.
kon1to Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 ναι, απλα λέω οτι τα γράμματα δεν παραδίδονται κανονικά ήδη από το Φεβρουάριο, ο κοροναϊος μπηκε στη ζωή μας πριν 2 βδομάδες...
koulouri Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Update: Με DHL παραγγελεία στις 9, αποστολη στις 11 Μαρτιου, δεν ηρθε ακομα ιδια παραγγελια απο ιδια εταιρια, με ιδια μεταφορικη απο φιλο στις 12, ηρθε προχθες............
Προτεινόμενες αναρτήσεις