Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα από ΚΔ περιστέρι δέμα από Βουλγαρία με tracking χωρίς θέμα. Το κατάστημα ψιλοαδειο και υπάλληλοι εξυπηρετικοί παρόλο τα μέτρα απαγόρευσης ήταν εκεί.. Τηλέφωνο δεν σηκωναν BTW. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιπενω δεμα απο banggood. Τα ταχυδρομειο λειτουργει;

ή εχουν πεσει πυρηνικα 😉

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Περιπενω δεμα απο banggood. Τα ταχυδρομειο λειτουργει;

ή εχουν πεσει πυρηνικα 😉

Κανονικότατα. Παρέλαβα δέμα από Αγγλία, που είχα παραγγείλει στις 13 Μαρτίου.

Δημοσ.

Μικρο δεμα απο 7 Φεβρουαρίου λεει οτι είναι εδω. Ακομα τιποτα,αλλα δε με νοιαζει ιδιαιτερα,ειναι αξιας 1 ευρώ. 

Το θεμα ειναι χαρτια σημαντικα που μου σταλθηκαν μεσω ελτα εντος Αττικής,εχει περασει 1,5 μηνας και δεν εχουν ερθει ακομα. 

Αν ειναι δυνατον δηλαδή...

Τηλεφωνο στο ΚΔ δε σηκώνουν. Να παμε δε μπορουμε,οποτε πάει.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, censOred είπε

με το κωλοχαρτο!

Αυτά είναι... 

Αμα του βαλεις και φωτιά είναι αυτο που λένε πηρε φωτιά..... 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, llldoomlll είπε

εσυ μηπως εισαι μουφα σαλονικιος ?😝

ευτυχώς έχει Μασούτη διπλα ακριβώς απο το ταχυδρομείο μου 😂

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Random User είπε

Καλησπέρα με ένα first world problem, με τους καιρούς που ζούμε.

Ανοίγω νέο θέμα γιατί τα 2-3 που βρήκα κι έχουν να κάνουν με τα ΕΛ.ΤΑ. έχουν πλέον κλειδωθεί. 

Περιμένω δύο βιβλία που έφυγαν από την Αγγλία στις 4/3, από το bookdepository. Αναμενόμενη παράδοση δίνουν «4-8 εργάσιμες», 13 εργάσιμες μετά, δεν έχει φανεί τίποτα. Σημείωση, το μαγαζί στέλνει πακέτα με απλό ταχυδρομείο. Ψάχνοντας για άλλους με παρόμοιο θέμα στο φόρουμ φρίκαρα λίγο, σε σημείο να απορώ αν όντως η χώρα έχει ταχυδρομεία πλέον. Μιας κι έχουν περάσει κάνα δυο βδομάδες από την τελευταία συζήτηση εδώ είπα να ρωτήσω αν ξέρουμε αν υπάρχει καμία αλλαγή έκτοτε. Σκέφτηκα αύριο να πάω στο ταχυδρομείο (το οποίο σήμερα δεν απαντούσε το τηλέφωνο) να ρωτήσω, χωρίς ιδιαίτερες ελπίδες βέβαια αφού μιλάμε για αποστολή χωρίς tracking number, αλλά έστω να μου πούνε «έχουμε στο κέντρο διανομής αλληλογραφία των τελευταίων δύο μηνών και κανέναν να τη διανέμει», δε ξέρω.

Ναι λειτουργούν κανονικά.

Περιμένω και εγώ ένα βιβλίο από bookdepository, 9 στις 10 φορές ερχόταν σε 7 μέρες από την ημέρα που το έστελναν, οπότε είδα τον ταχυδρόμο με το παπί σήμερα και χάρηκα αλλά δεν έφερε τίποτα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.elta.gr/Εταιρία/ΓραφείοΤύπου/ΤελευταίαΝέα/tabid/750/newsid1177/1885/---------COVID-19/language/el-GR/Default.aspx

Επί του παρόντος, αναστέλλεται η αποστολή ταχυδρομικών αντικειμένων, όλων των κατηγοριών, σχεδόν για όλες τις χώρες, εκτός από αυτές που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα, και έως ότου καταστεί διαθέσιμη και επαρκής μεταφορική δυνατότητα. Σημειώνεται, ότι, αντίστοιχα, πολλές χώρες του εξωτερικού έχουν διακόψει την αποστολή ταχυδρομικών αντικειμένων προς την Ελλάδα.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ

ΑΛΒΑΝΙΑ

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΒΕΛΓΙΟ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΓΑΛΛΙΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΚΑΝΑΔΑΣ

Επεξ/σία από ObeyWario!
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε

https://www.elta.gr/Εταιρία/ΓραφείοΤύπου/ΤελευταίαΝέα/tabid/750/newsid1177/1885/---------COVID-19/language/el-GR/Default.aspx

Επί του παρόντος, αναστέλλεται η αποστολή ταχυδρομικών αντικειμένων, όλων των κατηγοριών, σχεδόν για όλες τις χώρες, εκτός από αυτές που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα, και έως ότου καταστεί διαθέσιμη και επαρκής μεταφορική δυνατότητα. Σημειώνεται, ότι, αντίστοιχα, πολλές χώρες του εξωτερικού έχουν διακόψει την αποστολή ταχυδρομικών αντικειμένων προς την Ελλάδα.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ

ΑΛΒΑΝΙΑ

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΒΕΛΓΙΟ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΓΑΛΛΙΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΚΑΝΑΔΑΣ

Περιεργα πραγματα γινονται καποιοι θελουν πανικο, πτησεις σαφως και υπαρχουν

Επεξ/σία από llldoomlll
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, llldoomlll είπε

Περιεργα πραγματα γινονται καποιοι θελουν πανικο, πτησεις σαφως και υπαρχουν

Είναι γνωστό ότι τα ελτα ανήκουν σε εταιρία του Τζ0ρτζ του Σ0ρ0ς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, llldoomlll είπε

Δε μιλαμε μονο για τους ταχυδρομους που δε το φερνουν, δεν μπορουν να ταξινομησουν απο το κεντρο διαλογης να τα βαλουν στο φορτηγο και να τα στειλουν στα υποκαταστηματα εδω και τοσο καιρο, μπας και παμε να τα παρουμε

Aυτο ειναι που συμβαινει απ ότι μου παν, δεν υπαρχουν στο τοπικο ταχυδρομικο καταστημα, δεν τα εχουν παει.

Επεξ/σία από rus
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...