TheTourist098 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Οχι για αυτο λεω εαν θα κρατηθουν επ αοριστον τα δεματα
llldoomlll Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Θα κρατηθουν το εχουν πει ηδη σε ανακοινωση!
takoulou Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 35 λεπτά πριν, The_Judas είπε επιτρέπεται έξοδος απο το σπίτι για ταχυδρομείο; Εννοείται ότι επιτρέπεται...Αν συμπληρώσεις την αίτηση...Αλλά για κάποιο σημαντικό θέμα...
llldoomlll Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, The_Judas είπε επιτρέπεται έξοδος απο το σπίτι για ταχυδρομείο; εσυ μηπως εισαι μουφα σαλονικιος ?😝
tornado Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 δεν επιτρεπεται η μεταβαση στο ταχυδρομειο, τα δεματα θα μεινουν εκει που ειναι τουλαχιστον μεχρι να βγει νεα ανακοινωση απο τα ελτα που να λεει τι θα τα κανουν. Συνεπως καθεσαι και περιμενεις να αλλαξει το καθεστως μετακινησης. Περιμενω ηδη 3 δεματα και εχω αλλα 25 που ταξιδευουν να δουμε τι θα γινουν ολα αυτα. βεβαια σταματησα παραγγελιες και θα δειξει το μελλον πως θα συνεχισουμε. Αλλωστε υπαρχουν αλλοι με πολυ χειροτερα προβληματα απο τα δεματα τα δικα μας. 2 1
xxatziva Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, takoulou είπε Καλησπέρα...Δεν είναι τόσο επείγον να πας να πάρεις τα βιβλία σου... Υπομονή λίγο.. Έχουμε δυστυχώς δύσκολες συνθήκες.. ειναι επειγον οταν εχεις πληρωσει. να σου λεει ο πωλητης εγω τα εστειλα και δεν εχει επιστροφη χρηματων. 1
rus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Tι παιζει με τα ταχυδρομεια? Στη βεβαιωση κυκλοφοριας δεν υπαρχουν, αλλα ατομα στο ιντερνετ λενε οτι πηγαν.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, xxatziva είπε ειναι επειγον οταν εχεις πληρωσει. να σου λεει ο πωλητης εγω τα εστειλα και δεν εχει επιστροφη χρηματων. γιατι να εχει επιστροφη χρηματων αφου τα εστειλε? δεν ειναι στο χερι του οι συνθηκες που επικρατουν σημερα επισης δε μπορω να καταλαβω πιο ειναι το επειγον? θα ελεγα οτι εχουμε χασει την εννοια της λεξης, αλλα απ αυτα που εχω βιωσει αμφιβαλλω πως την γνωριζαμε και ποτε μας..
xxatziva Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, Lezantas26 είπε γιατι να εχει επιστροφη χρηματων αφου τα εστειλε? δεν ειναι στο χερι του οι συνθηκες που επικρατουν σημερα επισης δε μπορω να καταλαβω πιο ειναι το επειγον? θα ελεγα οτι εχουμε χασει την εννοια της λεξης, αλλα απ αυτα που εχω βιωσει αμφιβαλλω πως την γνωριζαμε και ποτε μας.. και σε προηγουμενες συνθηκες εχεις λεφτα για πεταμα ? ηρεμα το λεω. αλλα δεν καταλαβαινεις. παραγγελια-πληρωμη-παραλαβη-αξιολογηση. αν δεν ξερουν τους συνεργατες τους και τι προβλημα δημιουργουν απλα αλλαζουν τον μεταφορεα τους.
me3ikan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Υπάρχει δυνατότητα να προωθήσουν δέμα που έχει φτάσει σε κατάστημα σε άλλη πόλη;
manousos82003 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα ΕΛΤΑ υπολειτουργουν επι 2 μηνες γιατι απολυθηκαν οι συμβασιουχοι και δεν εχουν ατομα για διανομη. Πηγα ο ιδιος απο το ΚΜΔ (ειναι κοντα μου) να τα παρω και μου ειπαν για κανα διμηνο να κρατηθω να μην κανω παραγγελίες. Δυστυχως καποια πραγματα τα χρειαζομαι, οποτε τα παραγγελνω και αναγκαστικα περιμενω.... Εσεις που αλλα ρωτανε και αλλα απαντατε (τυπου "μεινε σπιτι") να το κοιταξετε....Απο τον πανικο, τα εχετε χασει και εκτος απο αυτο, κουραζει... Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2020 από manousos82003 3 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 26 λεπτά πριν, xxatziva είπε και σε προηγουμενες συνθηκες εχεις λεφτα για πεταμα ? ηρεμα το λεω. αλλα δεν καταλαβαινεις. παραγγελια-πληρωμη-παραλαβη-αξιολογηση. αν δεν ξερουν τους συνεργατες τους και τι προβλημα δημιουργουν απλα αλλαζουν τον μεταφορεα τους. μαζι σου, αλλα και ο πωλητης δεν εχει λεφτα για πεταμα. εχει πληρωσει το προμηθευτη οποτε αν σου δωσει τα λεφτα σου θα βγει μειον αυτος. αμα και ξεμπλοκαρουν τα πραματα οι πελατες που τους εκανε επιστροφη χρηματων θα τα επιστρεψουν ή θα τα παρουν τζαμπα? και αν τα αρνηθουν ποσος καιρος θα εχει περασει για να τα παρει πισω? και ακομα και τοτε θα χει χασει και την πωληση και θα χει πληρωσει διπλα μεταφορικα. οποτε στη συγκεκριμενη περιπτωση που ουτε ευθυνεται ο πωλητης ΚΑΙ αμα θελει να σε εξυπηρετησει θα βγει χαμενος, ε ειμαι με τον πωλητη
tornado Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 40 λεπτά πριν, manousos82003 είπε Εσεις που αλλα ρωτανε και αλλα απαντατε (τυπου "μεινε σπιτι") να το κοιταξετε....Απο τον πανικο, τα εχετε χασει και εκτος απο αυτο, κουραζει... καλα δεν σε κλειδωσαμε και μεσα (τουλαχιστον μελος του insomnia) αμα το θεωρεις αυτονοητο, φορα ζακετα και τραβα εξω να παρεις τα επειγοντα...
manousos82003 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, tornado είπε καλα δεν σε κλειδωσαμε και μεσα (τουλαχιστον μελος του insomnia) αμα το θεωρεις αυτονοητο, φορα ζακετα και τραβα εξω να παρεις τα επειγοντα... Λογω δουλειας εξω ειμαι...Ολα καλα! Οταν ο αλλος σε ρωταει τι συμβαινει με τα Ελτα και του απαντας μεινε στο σπιτι, κατι δεν παει καλα...(ειναι μια γενικη και αοριστη απαντηση) Τελος το off topic για μενα.... Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2020 από manousos82003 1 1
tornado Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 8 λεπτά πριν, manousos82003 είπε Λογω δουλειας εξω ειμαι...Ολα καλα! Οταν ο αλλος σε ρωταει τι συμβαινει με τα Ελτα και του απαντας μεινε στο σπιτι, κατι δεν παει καλα... Τελος το off topic για μενα.... κοιτα να δεις, ολες οι δημοσιες υπηρεσιες εξυπηρετουν με ραντεβου. Αν τα καταφερεις παρε τους τηλεφωνο και κλεισε ραντεβου να λυθει το προβλημα σου. Νομιζω ειναι οτι καλυτερα μπορεις να κανεις αυτη την στιγμη..... Οτι κατι δεν παει καλα αυτο ειναι σιγουρο, βλεπεις να παιζει κατι που να ειναι φυσιολογικο στις μερες μας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις