Random User Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα με ένα first world problem, με τους καιρούς που ζούμε. Ανοίγω νέο θέμα γιατί τα 2-3 που βρήκα κι έχουν να κάνουν με τα ΕΛ.ΤΑ. έχουν πλέον κλειδωθεί. Περιμένω δύο βιβλία που έφυγαν από την Αγγλία στις 4/3, από το bookdepository. Αναμενόμενη παράδοση δίνουν «4-8 εργάσιμες», 13 εργάσιμες μετά, δεν έχει φανεί τίποτα. Σημείωση, το μαγαζί στέλνει πακέτα με απλό ταχυδρομείο. Ψάχνοντας για άλλους με παρόμοιο θέμα στο φόρουμ φρίκαρα λίγο, σε σημείο να απορώ αν όντως η χώρα έχει ταχυδρομεία πλέον. Μιας κι έχουν περάσει κάνα δυο βδομάδες από την τελευταία συζήτηση εδώ είπα να ρωτήσω αν ξέρουμε αν υπάρχει καμία αλλαγή έκτοτε. Σκέφτηκα αύριο να πάω στο ταχυδρομείο (το οποίο σήμερα δεν απαντούσε το τηλέφωνο) να ρωτήσω, χωρίς ιδιαίτερες ελπίδες βέβαια αφού μιλάμε για αποστολή χωρίς tracking number, αλλά έστω να μου πούνε «έχουμε στο κέντρο διανομής αλληλογραφία των τελευταίων δύο μηνών και κανέναν να τη διανέμει», δε ξέρω. 1
zx1234r Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Τα ΕΛΤΑ έχοτυν νούμερο εξυπηρέτησης. Tηλ. κέντρο: 800-11-82000 & 210 3353777- 210 3353100 Στην φάση που είμαστε, καθόμαστε σπίτι. Ούτε ταχυδρομεία ούτε τράπεζες ούτε πολλές μετακινήσεις παρα μόνο για τα απολύτως απαραίτητα. Γνώμη μου. 15
takoulou Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Random User είπε Καλησπέρα με ένα first world problem, με τους καιρούς που ζούμε. Ανοίγω νέο θέμα γιατί τα 2-3 που βρήκα κι έχουν να κάνουν με τα ΕΛ.ΤΑ. έχουν πλέον κλειδωθεί. Περιμένω δύο βιβλία που έφυγαν από την Αγγλία στις 4/3, από το bookdepository. Αναμενόμενη παράδοση δίνουν «4-8 εργάσιμες», 13 εργάσιμες μετά, δεν έχει φανεί τίποτα. Σημείωση, το μαγαζί στέλνει πακέτα με απλό ταχυδρομείο. Ψάχνοντας για άλλους με παρόμοιο θέμα στο φόρουμ φρίκαρα λίγο, σε σημείο να απορώ αν όντως η χώρα έχει ταχυδρομεία πλέον. Μιας κι έχουν περάσει κάνα δυο βδομάδες από την τελευταία συζήτηση εδώ είπα να ρωτήσω αν ξέρουμε αν υπάρχει καμία αλλαγή έκτοτε. Σκέφτηκα αύριο να πάω στο ταχυδρομείο (το οποίο σήμερα δεν απαντούσε το τηλέφωνο) να ρωτήσω, χωρίς ιδιαίτερες ελπίδες βέβαια αφού μιλάμε για αποστολή χωρίς tracking number, αλλά έστω να μου πούνε «έχουμε στο κέντρο διανομής αλληλογραφία των τελευταίων δύο μηνών και κανέναν να τη διανέμει», δε ξέρω. Καλησπέρα...Δεν είναι τόσο επείγον να πας να πάρεις τα βιβλία σου... Υπομονή λίγο.. Έχουμε δυστυχώς δύσκολες συνθήκες.. 4 1 1
ObeyWario! Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Είναι αρκετά πιθανό να είναι στο ταχυδρομείο και να μη στο έφεραν λόγο έλλειψης προσωπικού Πάντως απο σήμερα σταματούν όλες οι πτήσεις προς uk και απο της 26 μέχρι τέλος απριλίου όλες οι πτήσεις aegean προς εξωτερικό. Αν μπορείς ρώτησε σχετικά, η αλληλογραφία συνεχίζει με άλλες πτήσεις;
papoys1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Και εγώ θα έλεγα να κάτσεις σπίτι σου. Εδώ έχουν εγκλωβιστεί Έλληνες στην Ιταλία στην Ισπανία στην Αγγλία και δεν μπορούσαν να γυρίσουν στην πατρίδα γιατί δεν υπάρχει σύνδεση.Αναρωτήσου με τι μέσο θα έρθουν τα βιβλία σου;;;;;;; 2
Random User Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 56 λεπτά πριν, zx1234r είπε Τα ΕΛΤΑ έχοτυν νούμερο εξυπηρέτησης. Tηλ. κέντρο: 800-11-82000 & 210 3353777- 210 3353100 Στην φάση που είμαστε, καθόμαστε σπίτι. Ούτε ταχυδρομεία ούτε τράπεζες ούτε πολλές μετακινήσεις παρα μόνο για τα απολύτως απαραίτητα. Γνώμη μου. Είμαι συνεχόμενα μέσα στο σπίτι δύο εβδομάδες με αυτό ακριβώς το σκεπτικό. Μία «βόλτα» σαν διάλειμμα δε νομίζω να κάνει τόση διαφορά, μετά από αυτό πάλι δύο βδομάδες μέσα προβλέπεται να είμαι (ή όσο κρατήσει αυτό τέλος πάντων). 7 λεπτά πριν, papoys1 είπε Και εγώ θα έλεγα να κάτσεις σπίτι σου. Εδώ έχουν εγκλωβιστεί Έλληνες στην Ιταλία στην Ισπανία στην Αγγλία και δεν μπορούσαν να γυρίσουν στην πατρίδα γιατί δεν υπάρχει σύνδεση.Αναρωτήσου με τι μέσο θα έρθουν τα βιβλία σου;;;;;;; Ναι, το γνωρίζω αυτό για την έλλειψη πτήσεων. Χωρίς να γνωρίζω πως μεταφέρεται συγκεκριμένα η αλληλογραφία μεταξύ χωρών, υπάρχουν και μη-επιβατικές πτήσεις που μεταφέρουν εμπορεύματα, θα μπορούσε να χειρίζεται έτσι κι η αλληλογραφία. Βέβαια όπως ανέφερα η αποστολή έγινε στις 4 Μαρτίου που όλες οι πτήσεις μεταξύ των δύο χωρών ήταν ενεργές, οπότε το να έχει «κολλήσει» στην Αγγλία είναι λίγο πολύ απίθανο.
zx1234r Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 19 λεπτά πριν, Random User είπε Είμαι συνεχόμενα μέσα στο σπίτι δύο εβδομάδες με αυτό ακριβώς το σκεπτικό. Μία «βόλτα» σαν διάλειμμα δε νομίζω να κάνει τόση διαφορά Άλλοι είμαστε κλειδωμένοι με παιδιά και μωρά να κλαίνε και δεν πάμε ούτε μέχρι το περίπτερο. Και όταν γυρναμε από το εβδομαδιαίο σουπερμάρκετ απολυμαίνουμε μέχρι και την απόδειξη του ταμία. Δεν μπορεί να σε κλειδωσει κανένας μέσα και σίγουρα δύο εβδομάδες είναι μεγάλο χρονικό διάστημα να μείνεις μεσα. Είναι όμως σωστό για όλους να είμαστε ο καθένας πολύ πολύ προσεκτικός. 6 1
Cappuccino Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Κι εγώ περιμένω δύο πακέτα από Blackwell's από 26 και 27 Φεβρουαρίου αντίστοιχα, κι ακόμα τίποτα. Θέλω να ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα φτάσουν, υπομονή ως τότε, προέχουν άλλα τώρα... 1
zynif Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Και γω φίλε μου , ειχα αγοράσει στις άρχες Φλεβάρη ,Μάρτη βιβλία απο bookdepository και την πάτησα. Προηγουμένως τα φερνε ο ταχυδρόμος στο κουτι της πολυκατοικίας. Τα συστήμένα απο ebay σε ενα κατάστημα που απεχει 20 λεπτα με τα πόδια απο το σπίτι μου. Τώα έχουν έρθει 2 ειδοποιήτηρια για δέματα τα οποία δυστυχώς βρίσκονται στο κεντρικό κάταστημα του προαστίου που μένω το όποιο απέχει 2 χιλιόμετρα απο το σπίτι. Αμάξι δεν έχω. Επίσης έχω φοβηθεί αρκετά βλέποντας διαφορες φωτογραφίες και βίντεο στο internet σχετικά με τον ιο οποτε δεν πρόκεται να πάω να τα πάρω , τουλάχιστον οχι άμεσα. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2020 από zynif
Moderators Kercyn Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Εγώ τα περιμένω ένα μήνα τώρα...
takoulou Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα... Παιδιά λίγο υπομονή τώρα με το ταχυδρομείο... Έχουν λίγο προβλήμα... Δεν μπορούν να κουβαλούν αντικείμενα μεγάλα.. Εκτός από την αλληλογραφία και τους λογαριασμούς που παραδίδουν κουβαλούν και πολύ μικρά πράγματα.....Με τα πόδια πηγαίνουν οι ταχυδρόμοι...Δεν είναι όπως οι courier..Που έχουν μηχανάκι η αυτοκίνητο... Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2020 από takoulou
llldoomlll Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπέρα... Παιδιά λίγο υπομονή τώρα με το ταχυδρομείο... Έχουν λίγο προβλήμα... Δεν μπορούν να κουβαλούν αντικείμενα μεγάλα.. Εκτός από την αλληλογραφία και τους λογαριασμούς που παραδίδουν κουβαλούν και πολύ μικρά πράγματα.....Με τα πόδια πηγαίνουν οι ταχυδρόμοι...Δεν είναι όπως οι courier..Που έχουν μηχανάκι η αυτοκίνητο... Δε μιλαμε μονο για τους ταχυδρομους που δε το φερνουν, δεν μπορουν να ταξινομησουν απο το κεντρο διαλογης να τα βαλουν στο φορτηγο και να τα στειλουν στα υποκαταστηματα εδω και τοσο καιρο, μπας και παμε να τα παρουμε Δειγματοληπτικα περναει τιποτα που και που
TheTourist098 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Εμενα μου ηρθε ενα δεμα απο κινα που περιμενα 1,5 μηνα παρολα αυτα δεν γνωριζω προφανως εαν λογω των ημερων θα εχω την ανεση να παω στις επομενες 20 μερες...Θα παραταθει επ αοριστον η παραμονη του η θα γυρισει πισω?
The_Judas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 επιτρέπεται έξοδος απο το σπίτι για ταχυδρομείο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις