Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους, ποτε εκλεισε παλι ρε παιδια το das fitness?

Λογω των ημερων λοιπον, θα ηθελα κ εγω να παρω μερικα πραγματα για γυμναστικη στο σπιτι. Κανω αρκετα χρονια συστηματικα, οποτε εχω μια ιδεα τι ψαχνω, αλλα δεν εχω ιδεα τι να προσεξω.

Θα ηθελα γενικα να μεινω κατω απο 150ε για τον παγκο, γιατι πρεπει να δωσω αλλα 100+ για τα βαρη. Επισης, σιγουρα ανακλινομενο, εξαρτηματα pec deck νομιζω ψιλοαχρηστα (δεν αρκουν εκτασεις στηθους με αλτηρες?), ορθοστατες μαλλον το ιδιο (μπαρα δεν σκοπευω να παρω αμεσα, πιεσεις κανω με αλτηρες, κ νομιζω οτι οι ορθοστατες θα εμποδιζουν σε κωπηλατικη πχ), το εξαρτημα για τα ποδια η/και δικεφαλων καλοδεχουμενο, αλλα δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιησω για να ειμαι ειλικρινης (κ δεν ξερω κ αν θα παιρνει δισκους με φ28, που σκοπευω να παρω).

Οποτε μαλλον μου αρκει ενας επικλινης, ιδανικα σχετικα σταθερος, αλτηρες/δισκοι, κ αντε κ ενα μονοζυγο σε δευτερη φαση?

Ειχε κανεις παρομοιους προβληματισμους προσφατα?

Βλεπω διαφορους viking/pegasus λιγο πανω η λιγο κατω απο το 100αρικο, αλλα δεν εχω ιδεα ποσο σταθεροι/ποιοτικοι ειναι, κ φοβαμαι μην μου κακοφανουν σε σχεση με του γυμναστηριου.

Επισης, αν ολα πανε καλα μετα απο ολο αυτο, δεν εχω σκοπο να κοψω το γυμναστηριο (οποτε προσπαθω να κρατησω το budget γυρω στα 200κατι).

Να συμπληρωσω οτι εχω κ ενα trx, αλλα το αποφευγω προς το παρον λογω τραυματισμου στους κοιλιακους.

Επεξ/σία από ocelotgr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...