Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς το καλώδιο της webcamera είναι μικρό και φρ μπορώ να την τοποθετήσω εκεί που με βολεύει.

Δοκίμασα με προέκταση (2 διαφορετικά καλώδια 1,5 μ ) αλλά δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα. Πότε χάνει το σήμα πότε το βρίσκει, η εικόνα είναι πράσινη..... Με λίγα λόγια δε δουλεύει.

Προφανώς έχει να κάνει με "απώλειες καλωδίου"; απ ότι ξέρω πολλές φορές υπάρχει θέμα με μεγάλη μήκη καλωδίου. Τι κάνω τώρα; αν πάρω κανένα usb hub να φτάνει μέχρι το γραφείο και καρφώσω την κάμερα εκεί θα δουλέψει ή πάλι λόγω μήκους θα μου κάνει κόλπα;

Δημοσ.

Μόνο ένα USB hub με εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος ίσως δουλέψει. Αλλιώς απαιτείται καλύτερο καλώδιο USB. Πάντως ένα 5μετρο που έχω, λειτουργεί κανονικά. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, https είπε

Μόνο ένα USB hub με εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος ίσως δουλέψει. Αλλιώς απαιτείται καλύτερο καλώδιο USB. Πάντως ένα 5μετρο που έχω, λειτουργεί κανονικά. 

ίσως;

Είχα καλώδιο προέκταση usb  και δε δούλευε σωστά. Πήρα άλλο, υποτίθεται καλύτερο αλλά και πάλι δεν είδα αποτέλεσμα. Προφανώς δεν ήταν και τόσο καλό καλώδιο όσο πίστευα τελικά.

Δε θέλω 5μετρο. 1,5 μέτρο μου είναι αρκετό.

Δεν υπάρχει ένας σίγουρος τρόπος να ξέρω ότι θα δουλέψει. Είτε είναι προέκταση ή και usb hub να φτάσει στο γραφείο. Τι είναι αυτό που παίζει ρόλο σε αυτή την περίπτωση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...