Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο forum. Παρατηρησα ενα προβλημα σχετικα με τα αρχεια (video) του γαμου μου. Ενω απ οτι θυμαμαι επαιζαν μια χαρα  (μαλιστα ειχα περασει κ ενα απο τα 5 βιντεακια στο κινητο μου, το οποιο παιζει ακομα κανονικα), τωρα κατα την αναπαραγωγη τους κανει διακοπες, πιξελιασματα, κολληματα, γραμμες, ανα τακτα χρονικα διαστηματα. ακομα κ στο αρχειο που στο κινητο μου παιζει μια χαρα. Τα συγκεκριμενα αρχεια ειναι αποθηκευμενα στο στικακι που μας ειχε δωσει ο φωτογραφος σε αναλυση full hd. Υπαρχει περιπτωση να καταστραφηκαν τα αρχεια? παιζει να εχουν παιξει 2-3 φορες ολες κ ολες. Το dvd που ειναι σε 720p αναλυση παιζει κανονικοτατα. 🤔

Δημοσ.

Το έκανα κ αυτό, τζιφος. Κάνει το ίδιο. Κ απ' ότι παρατηρω να "κολλήματα" τα κάνει παντα στα ίδια σημεία. 

Δημοσ.
16 minutes ago, akatadektos said:

Το έκανα κ αυτό, τζιφος. Κάνει το ίδιο. Κ απ' ότι παρατηρω να "κολλήματα" τα κάνει παντα στα ίδια σημεία. 

Έχεις δοκιμάσει με άλλον Media Player?

Το DVD που λες, είναι DVD-Video ή DVD Data? Αν είναι Video, τότε είναι 576i και όχι 720p.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω δοκιμασει με vlc , με mpc το ιδιο. Ο windows δεν τα ανοιγει καν. Το αστειο ειναι οτι αντιγραφω το αρχειο που εχω στο κιν ,στο pc κ παιζει κανονικα. Το ιδιο βιντεακι το παιζω απο το στικακι (η μετα την αντιγραφη τους στο pc) και κολλαει.Απλα τα υπολοιπα δεν τα εχω backup.Μονο στο στικακι. Για το dvd εχεις δικιο. Τωρα το τσεκαρα.

Επεξ/σία από akatadektos
Δημοσ.
57 minutes ago, akatadektos said:

Εχω δοκιμασει με vlc , με mpc το ιδιο. Ο windows δεν τα ανοιγει καν. Το αστειο ειναι οτι αντιγραφω το αρχειο που εχω στο κιν ,στο pc κ παιζει κανονικα. Το ιδιο βιντεακι το παιζω απο το στικακι (η μετα την αντιγραφη τους στο pc) και κολλαει.Απλα τα υπολοιπα δεν τα εχω backup.Μονο στο στικακι. Για το dvd εχεις δικιο. Τωρα το τσεκαρα.

Αν αυτά που έχεις στο στικάκι, τα βάλεις στο κινητό, πώς παίζουν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα mp4 δε χαλάνε από μόνα τους. Τα στικάκια όμως χαλάνε.

Σε άλλο υπολογιστή τα δοκίμασες;

Προσπάθησε να κάνεις μετατροπή ένα από αυτά με το freemake σε mp4 αλλά με μικρότερη ανάλυση να δεις τι κάνει.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Θα δοκιμάσω με το freemake αυτό που είπες. Κ αύριο θα δοκιμάσω σε άλλο pc. Ευχαριστώ πάντως παίδες.

Δημοσ.

Μετετρεψα σε χαμηλοτερη αναλυση βιντεο.  Και 720p και dvd ποιοτητα. Το ιδιο. Κανει τα ιδια πραγματα στα ιδια σημεια ακριβως.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 23/3/2020 στις 11:47 ΜΜ, akatadektos είπε

Κανει τα ιδια πραγματα στα ιδια σημεια ακριβως.

Και στο δεύτερο pc; Βίντεο στο Υoutube σε Full HD τα παίζει κανονικά;

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...