tornado Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Γνωριζω οτι η συγκεκριμενη πλατφορμα ειναι μαλλον η καλυτερη, αλλα εχει οριο να την χρησιμοποιησεις 90 ημερες. Υπαρχει κατι εναλλακτικο που να μην εχει αυτη την δεσμευση? Ακομα καλυτερα να εχει εκδοση σε android η τουλαχιστον να ειναι web based?
lmak Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Νομίζω πως το webex λόγω covid δίνει πλέον δωρεάν λογαριασμούς για προσωπική χρήση. Απλώς πρέπει να περιμένεις καμία μέρα μέχρι να τον ενεργοποιήσουν.
lmak Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, tornado είπε 90 ημερες. Your free Webex Meetings plan gives you meetings with 100 participants, HD video, screen sharing, and a personal room. Use it as long as you like. Δεν βλέπω να έχει περιορισμό. 1
prototypegr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Νομίζω όμως κάνει αποσυνδέσεις κάθε 40 λεπτά και πρέπει να ξανασυνδεθείς στο δωμάτιο. Αν μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει. Μιλάω για το δωρεάν πακέτο.
tornado Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 στηνω την πλατφορμα, αυριο ισως κανω δοκιμες και θα επανελθω.
mechpanos Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Κανένα νεότερο; Πήγαμε να μπούμε την περασμένη εβδομάδα μέσω της πλατμόρμας του sch.gr, μια ταλαιπωρία και τίποτα δεν κάναμε. Το WebEx τελικά, κάνει αποσυνδέσεις - μέχρι πόσους παίρνει στην δωρεάν έκδοση; Zoom αποκλείεται για λόγους ασφαλείας - ανήλικα κλπ. Jitsi Meet έχει δουλέψει κανένας;
CheOnWeb Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 5 hours ago, mechpanos said: Κανένα νεότερο; Πήγαμε να μπούμε την περασμένη εβδομάδα μέσω της πλατμόρμας του sch.gr, μια ταλαιπωρία και τίποτα δεν κάναμε. Το WebEx τελικά, κάνει αποσυνδέσεις - μέχρι πόσους παίρνει στην δωρεάν έκδοση; Zoom αποκλείεται για λόγους ασφαλείας - ανήλικα κλπ. Jitsi Meet έχει δουλέψει κανένας; Το sch.gr, άστο. Στο Webex προχθές ήμασταν καμμιά σαρανταριά, χωρίς προβλήματα, πέρα απ' τα αδύναμα δίκτυα μερικών. Για τον λόγο αυτό δε, είναι δύσκολο να ξέρεις κατά πόσο φταίει η πλατφόρμα ή τα κατά τόπους δίκτυα. Τώρα στη δωρεάν παίρνει 100. https://www.webex.com/pricing/index.html 1
kg1973 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Θέλω απλά να ρωτήσω ποσό ασφαλές είναι να το κάνω χρήση από Ταμπλετ Άι πάντ προ π.χ. επισης είναι μήπως επικίνδυνο να εκτεθούμε σε ψηφιακές άπατες η παραβίαση τραπεζικού απορρήτου η PayPal? σιγουρα αυτά φαντάζουν απορίες επιπέδου δημοτικού σε κάποιους αλλά κάποιοι ειλικρινά σκεφτόμαστε μήπως ανοίξουμε μια κερκόπορτα στην προσπάθεια να βοηθήσουμε μια κατάσταση που σαφώς είναι δυσάρεστη για όλους μας...
mechpanos Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, kg1973 είπε Θέλω απλά να ρωτήσω ποσό ασφαλές είναι να το κάνω χρήση από Ταμπλετ Άι πάντ προ π.χ. επισης είναι μήπως επικίνδυνο να εκτεθούμε σε ψηφιακές άπατες η παραβίαση τραπεζικού απορρήτου η PayPal? σιγουρα αυτά φαντάζουν απορίες επιπέδου δημοτικού σε κάποιους αλλά κάποιοι ειλικρινά σκεφτόμαστε μήπως ανοίξουμε μια κερκόπορτα στην προσπάθεια να βοηθήσουμε μια κατάσταση που σαφώς είναι δυσάρεστη για όλους μας... Αρκετά ασφαλές όσον αφορά τις επίσημες εφαρμογές... Τώρα αυτό με το PayPal και τις ψηφιακές απάτες, είναι ανεξάρτητο από την πλατφόρμα και το λειτουργικό (tablet, pc κλπ). Πρέπει να προσέχετε αυτός που στέλνει το link που πρέπει να πατήσετε, να είναι όντως ο εκπαιδευτικός και να μπορείτε να το αναγνωρίσετε, μήπως τυχόν κάποιος στείλει κακόβουλα καμουφλαρισμένο λινκ που οδηγεί σε κακόβουλη σελίδα, και καλά ότι προέρχεται από τον εκπαιδευτικό σας. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο ιδιαίτερο να προσέξει κανείς. Μάλιστα αν τυχόν χρησιμοποιείτε Gmail για την ηλεκτρονική αλληλογραφία, κάνει εξαιρετική δουλειά στο φιλτράρισμα όλων των κακόβουλων μηνυμάτων! Δεν είναι καθόλου παράλογος ο προβληματισμός, αυτά πρέπει πάντα να τα προσέχουμε, χωρίς φόβο βέβαια! 1
CheOnWeb Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) @kg1973 Απόλυτη σιγουριά δεν υπάρχει, αλλά ο συνδυασμός Cisco-iPad είναι αρκετά καλός νομίζω. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από CheOnWeb 1
challenger_4 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Αντιμετωπίζω μια δυσκολία σχετικά με το meeting scheduling. Στα preferences του λογαριασμού μου, αλλά και στα settings του meeting που θέλω να προγραμματίσω επιλέγω time zone +3 (Athens). Στη συνέχεια έστειλα σε 3 δικές μου διευθύνσεις mail τις προσκλήσεις και στο ένα έχει σωστή ώρα, ενώ στα άλλα δύο δεν έχει σωστή ώρα. Δηλαδή στο πάνω μέρος του mail που είναι το calendar έχει λάθος ώρα, ενώ πιο χαμηλά που έχει το meeting number, password κλπ δείχνει τη σωστή ώρα. Μήπως έχει σχέση με το time zone του παραλήπτη; Ευχαριστώ
challenger_4 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Υπάρχει τουλάχιστον η δυνατότητα να φύγει από την πρόσκληση το μέρος που έχει ενσωματωμένο το calendar?
gapostolidis Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Στις 11/4/2020 στις 3:26 ΜΜ, mechpanos είπε Κανένα νεότερο; Πήγαμε να μπούμε την περασμένη εβδομάδα μέσω της πλατμόρμας του sch.gr, μια ταλαιπωρία και τίποτα δεν κάναμε. Το WebEx τελικά, κάνει αποσυνδέσεις - μέχρι πόσους παίρνει στην δωρεάν έκδοση; Zoom αποκλείεται για λόγους ασφαλείας - ανήλικα κλπ. Jitsi Meet έχει δουλέψει κανένας; Στο webex είναι καλό η ταχύτητα αυτού που καλεί το meeting να είναι τουλάχιστον 10 Mbps, και σύνδεση με ethernet καλώδιο. Το χρησιμοποιώ χωρίς κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα