trib Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Εκτός από δωρεές χρημάτων, η Apple θα δωρίσει εκατομμύρια μάσκες σε όλα τα νοσοκομεία που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα ελλείψεων. Αρκετά νοσοκομεία βρίσκονται αντιμέτωπα με σοβαρές ελλείψεις και δυσκολεύονται ακόμη και να παράσχουν βασικές προμήθειες στους νοσηλευτές και γιατρούς που εργάζονται πολλές ώρες καθημερινά. Εταιρίες από το χώρο της τεχνολογίας, δείχνουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους αφού μετά τη Razer, και η Apple θα δωρίσει εκατομμύρια μάσκες σε ΗΠΑ και Ευρώπη. Αν και δεν αναφέρθηκε πόσες θα είναι οι μάσκες, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Mike Pence, δήλωσε πως ήδη 2 εκατομμύρια μάσκες τύπου N95 βρίσκονται καθοδόν για τις ΗΠΑ. Η Apple εκτός από τις μάσκες δώρισε και $15 εκατομμύρια δολάρια ενώ έδωσε τη δυνατότητα στους κατόχους της Apple Card να καθυστερήσουν τις πληρωμές τους για το Μάρτιο. Αυτή την περίοδο έχουμε δει πως οι εταιρίες συσπειρώνονται ώστε να βοηθήσει η κάθε μία με το δικό της τρόπο απέναντι στην εξάπλωση του κορωνοϊού. Ήδη ο ιδρυτής του Alibaba Jack Mask έχει δωρίσει μάσκες, προστατευτικές στολές και προστατευτικές ασπίδες προσώπου ενώ ο Elon Musk προσφέρθηκε να κατασκευάσει εξαεριστήρες στα νοσοκομεία που έχουν ανάγκη. Αν και οι παραπάνω εταιρίες δεν έχουν άμεση σχέση με το χώρο της υγείας, είναι αισιόδοξο να βλέπει κανείς τη βοήθεια που μπορούν να προσφέρουν σε μία τόσο σημαντική στιγμή που αφορά όλη την ανθρωπότητα. Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Retromaniac Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Μόνο FFP3 κάνει δουλειά. FFP2 είναι το ελάχιστο. Δεν ξέρω αυτές τι είναι. Πάντως σωστή κίνηση.
SolidSnakeGr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Οι μάσκες λέει θα λειτουργούν μόνο μετά από ενεργοποίηση και σύνδεση online αποκλειστικά μέσω του iPhone 11... Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2020 από SolidSnakeGr 5 3
Tetrabitos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Μόνο FFP3 κάνει δουλειά. FFP2 είναι το ελάχιστο. Δεν ξέρω αυτές τι είναι. Πάντως σωστή κίνηση. Θηριο απο που τα ξερεις εσυ αυτα απο google? Φορουσα μασκες ffp3-5 πριν γινει της μοδας. Δουλευα σε ενα πλυντηριο καδων ! Ωραια χρονια, εδινες και χειραψια ελευθερα τοτε!
JcD Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Βάση για να ακουμπάς τη μάσκα πάνω - 900$ Μπράβο σε όλες τις εταιρίες που ανταπεξέρχονται στο κάλεσμα! Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2020 από JcD
Retromaniac Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Tetrabitos είπε Θηριο απο που τα ξερεις εσυ αυτα απο google? Φορουσα μασκες ffp3-5 πριν γινει της μοδας. Δουλευα σε ενα πλυντηριο καδων ! Ωραια χρονια, εδινες και χειραψια ελευθερα τοτε! Αναγκαστικά από βαψίματα που έκανα και σιδηρόστοκο που έβαζα (πολύ επικίνδυνος)... 2
coffeex Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Αναφορά σε κείμενο Ήδη ο ιδρυτής του Alibaba Jack Mask Jack Ma είναι το σωστό 😅 1
nikos5800 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ότι πληρώνεις παίρνεις μαζί και το unlimited support 😀 Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2020 από nikos5800
bromiaris Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 28 λεπτά πριν, Iliaskrs είπε Samsung κ Xiaomi σ λένε μετά... Η HUAWEI συμμετείχε στις 1.000.000 μάσκες που ήρθαν προχθές από Κίνα,,, 8
purespyros Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Τα ποσά αυτά είναι αστεία αν σκεφτεί κανείς το μέγεθος των εταιρειών αυτών, βέβαια κάθε προσφορά ειναι αποδεκτή, απλά χωρίς να θέλω να φανώ κάπως μου ακούγεται λίγη. Εδώ έφτασε η ΔΕΗ να κάνει 5 εκ ευρώ δωρεά σε μάσκες και στολές που έχει σαφώς λιγότερη αξία και αποθεματικά από τις παραπάνω. 7
manval Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Εγώ έχω μια απορία. Που βρήκε η Apple και η Xiaomi και η κάθε εταιρία τεχνολογίας ειδικές προστατευτικές μάσκες για ιούς και τις χαρίζουν? Τις έφτιαξαν το τελευταίο διάστημα (2-3 εβδομάδες) στα εργοστάσιά τους ή τις είχαν "στοκ" ... για παν ενδεχόμενο? 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα