vaio1892 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Θέλω να αναβαθμισω τον m2 στο λαπτοπ μου απο 256 σε 500gb. Ποιος είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να κάνω cline τον δίσκο. Δοκιμασα με το minitool την επιλογή migrate OS οπωσ Είδα σε ένα βίντεο στο YouTube αλλά τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Extinction Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Macrium Reflect 7, ή DiskGenius (το παλιό PartitionGuru). Ψάξε για οδηγό για ένα από τα παραπάνω. Σαν διαδικασία πάντως, αφού πας από μικρότερο σε μεγαλύτερο δεν θα έχεις κάποιος θέμα, απλά μετά θα κάνεις "extend" το υπόλοιπο άδειο partition για να το ενώσεις με αυτό που θα δημιουργηθεί από το Clone. Έχω αρκετό καιρό να κάνω κάτι παρόμοιο, έχω βολευτεί με το Hiren's Boot CD 15.2, έχει bootable linux-based "PartedMagic". Και γενικά είναι αρκετά καλό να έχεις ένα Hirens σε ένα stick, έχει τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaio1892 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 31 λεπτά πριν, Extinction είπε Macrium Reflect 7, ή DiskGenius (το παλιό PartitionGuru). Ψάξε για οδηγό για ένα από τα παραπάνω. Σαν διαδικασία πάντως, αφού πας από μικρότερο σε μεγαλύτερο δεν θα έχεις κάποιος θέμα, απλά μετά θα κάνεις "extend" το υπόλοιπο άδειο partition για να το ενώσεις με αυτό που θα δημιουργηθεί από το Clone. Έχω αρκετό καιρό να κάνω κάτι παρόμοιο, έχω βολευτεί με το Hiren's Boot CD 15.2, έχει bootable linux-based "PartedMagic". Και γενικά είναι αρκετά καλό να έχεις ένα Hirens σε ένα stick, έχει τα πάντα. Ευχαριστώ πολύ.Θα το δοκιμάσω και ελπίζω να γίνει κάτι γιατί ψιλό έσπασαν τα νεύρα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Έχω κάνει αυτήν τη διαδικασία με το easeus todo backup. Αν οι δίσκοι είναι samsung τότε έχει εργαλείο η εταιρεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα