Προς το περιεχόμενο

Clone δίσκου Windows 10

vaio1892

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να αναβαθμισω τον m2 στο λαπτοπ μου απο 256 σε 500gb.

Ποιος είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να κάνω cline τον δίσκο.

Δοκιμασα με το minitool την επιλογή migrate OS οπωσ Είδα σε ένα βίντεο στο YouTube αλλά τίποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Macrium Reflect 7, ή DiskGenius (το παλιό PartitionGuru).
Ψάξε για οδηγό για ένα από τα παραπάνω. Σαν διαδικασία πάντως, αφού πας από μικρότερο σε μεγαλύτερο δεν θα έχεις κάποιος θέμα, απλά μετά θα κάνεις "extend" το υπόλοιπο άδειο partition για να το ενώσεις με αυτό που θα δημιουργηθεί από το Clone.

Έχω αρκετό καιρό να κάνω κάτι παρόμοιο, έχω βολευτεί με το Hiren's Boot CD 15.2, έχει bootable linux-based "PartedMagic". Και γενικά είναι αρκετά καλό να έχεις ένα Hirens σε ένα stick, έχει τα πάντα.

31 λεπτά πριν, Extinction είπε

Macrium Reflect 7, ή DiskGenius (το παλιό PartitionGuru).
Ψάξε για οδηγό για ένα από τα παραπάνω. Σαν διαδικασία πάντως, αφού πας από μικρότερο σε μεγαλύτερο δεν θα έχεις κάποιος θέμα, απλά μετά θα κάνεις "extend" το υπόλοιπο άδειο partition για να το ενώσεις με αυτό που θα δημιουργηθεί από το Clone.

Έχω αρκετό καιρό να κάνω κάτι παρόμοιο, έχω βολευτεί με το Hiren's Boot CD 15.2, έχει bootable linux-based "PartedMagic". Και γενικά είναι αρκετά καλό να έχεις ένα Hirens σε ένα stick, έχει τα πάντα.

Ευχαριστώ πολύ.Θα το δοκιμάσω και ελπίζω να γίνει κάτι γιατί ψιλό έσπασαν τα νεύρα μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...