Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλσπερα σε ολους!

προσφατα αγορασα την msi rx5700xt gaming x και ξεκινησα τα θεματα με μαυρες οθονες κτλ..

εκανα unistall τους drivers και εγκατεστησα τους 19.12.1 που εχουν πει αρκετοι οτι ειναι πιο σταθεροι,απερνεργοποιησα και το ULPS αλλα παλι τα ιδια.τι αλλο κανω?εχει αλλος τετοια θεματα?

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, mike0402 είπε

καλσπερα σε ολους!

προσφατα αγορασα την msi rx5700xt gaming x και ξεκινησα τα θεματα με μαυρες οθονες κτλ..

εκανα unistall τους drivers και εγκατεστησα τους 19.12.1 που εχουν πει αρκετοι οτι ειναι πιο σταθεροι,απερνεργοποιησα και το ULPS αλλα παλι τα ιδια.τι αλλο κανω?εχει αλλος τετοια θεματα?

Να Βάλεις του ποιο φρέσκους.... Έχουν λυθεί τα προβλήματα για το 99% των κατόχων 

Δημοσ.
1 minute ago, leros2004 said:

Να Βάλεις του ποιο φρέσκους.... Έχουν λυθεί τα προβλήματα για το 99% των κατόχων 

την πρωτη μερα τους καινουργιους ειχα βαλει και μου εβγαλε για πρωτη φορα black screen

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mike0402 είπε

την πρωτη μερα τους καινουργιους ειχα βαλει και μου εβγαλε για πρωτη φορα black screen

Α) Η κάρτα είναι σε στοκ ρυθμίσεις?

Β) Cpu ram είναι και αυτά στοκ? 

Δοκίμασε και τους αμέσως προηγούμενους drivers. 

Δημοσ.
3 minutes ago, leros2004 said:

Α) Η κάρτα είναι σε στοκ ρυθμίσεις?

Β) Cpu ram είναι και αυτά στοκ? 

Δοκίμασε και τους αμέσως προηγούμενους drivers. 

ναι ολα ειναι οπως την αγοραρασα.

και επισης δεν μου κανει install το dragon center της msi και δεν μου εμφανιζει θερμοκρασιες το hwmonitor!αν και αυτα δεν εχουν σχεση με τις μαυρες οθονες!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, mike0402 είπε

ναι ολα ειναι οπως την αγοραρασα.

και επισης δεν μου κανει install το dragon center της msi και δεν μου εμφανιζει θερμοκρασιες το hwmonitor!αν και αυτα δεν εχουν σχεση με τις μαυρες οθονες!

καλύτερα που δεν έχεις το dragon center... 

Αυτό έχεις: https://www.hwinfo.com/download/ ? Δεν σου εμφανίζει θερμοκρασίες για την κάρτα ? 

Τροφοδοσία στη κάρτα δίνεις από μια γραμμή ή 2 ? 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
7 minutes ago, leros2004 said:

καλύτερα που δεν έχεις το dragon center... 

Αυτό έχεις: https://www.hwinfo.com/download/ ? Δεν σου εμφανίζει θερμοκρασίες για την κάρτα ? 

Τροφοδοσία στη κάρτα δίνεις από μια γραμμή ή 2 ? 

το dragon center το ηθελα για να ρυθμισω το rgb της καρτας μονο!

ναι αυτο το προγραμμα εχω θα το κανω unistall και θα το βαλω παλι!τροφοδοσια εχω 2 γραμμες!

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mike0402 είπε

καλσπερα σε ολους!

βαλε τους 2.2 ή 3.1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...