Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα μόντεμ της Vodafone το H300s με σύνδεση vdsl 50αρα γραμμή αλλά έχω κάποιες αστάθειες και δεν πιάνει μεγάλη εμβέλεια το σήμα του συνεπώς αν δεν είμαι στο σαλόνι που είναι το μόντεμ και απομακρυνθώ πέφτει αρκετά η σύνδεση.... Θέλω λοιπόν να αγοράσω ένα καινούργιο μόντεμ με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα είναι εφικτό το οποίο να μου ανεβάσει την εμβέλεια του σήματος και να μην έχω τις αστάθειες. Πληροφοριακά έχω αλλάξει καλωδια του ΟΤΕ από την κολόνα μέχρι το σπίτι έχω περάσει ξεχωριστό κουτί που από αυτό φεύγει και πάει μόνο στο μόντεμ και έχω αλλάξει κ ολα τα περιφερειακά καλωδια με καινούργια. Σαν σύνδεση πλέον είναι τέλεια απλα έχω αυτά τα θέματα παρακαλώ να με βοηθήσετε για ποιο μοντέλο μόντεμ να επιλέξω. Αν είναι δυνατόν η επιλογή να γίνει από πλαίσιο γιατί έχω υπόλοιπο. Επισυνάπτω φωτο σύνδεσης για να δείτε την γραμμή. Ευχαριστώ 

Screenshot_20200323-122933_Chrome.jpg

Screenshot_20200323-122942_Chrome.jpg

Επεξ/σία από spantideas
Δημοσ.

Αν το πρόβλημα είναι μόνο στην ασύρματη κάλυψη, τότε χρειάζεσαι ένα ΑΡ. Κοίτα για Xiaomi ή Tenda.

Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να βεβαιώσει ότι θα παίξει το ίδιο καλά όπως σε άλλες περιπτώσεις. Κάθε χώρος είναι μοναδικός, με το δικό του περιβάλλον και ανάλογα την θέση της συσκευής, τα φυσικά εμπόδια κλπ. Μην περιμένεις να έχεις σωστή κάλυψη παντού, βάζοντας την συσκευή στην μία άκρη του σπιτιού και περιμένοντας να παίξει σωστά συνδεόμενος στην άλλη άκρη 3-4 δωμάτια μακριά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα.για να αυξησεισ την εμβελεια του δικτυου σου ο καλυτερος τροπος δεν ειναι να αλλαξεις modem αλλα να παρεις ena router και να το τοποθετησεις σε σημειο οπου θα καλυπτει ικανοποιητικα και τους χωρους οπου δεν εχεις καλο σημα.εξαιρετικες επιλογες ειναι τα ρουτερ που μπορουν να φορεσουν custom λειτουργικο dd-wrt.Μπορεις να παρεις το σημα και να το ενισχυσεις, να δημιουργησεις καινουργια δικτυα wifi , να περιορισεις την ταχυτητα σε καποιο απο αυτα...Εξαρταται απο τα χρηματα που θες να διαθεσεις.με 70-80 ευρω βρισκεις ρουτερ με διπυρηνο επεξεργαστη , μεγαλη ram και κατ επεκταση και περισσοτερες δυνατοτητες.(dlna , samba server ).Μερικες επιλογες (netgear , tp-link , asus , Linksys , D-Link )

Επεξ/σία από drk2276
Δημοσ.

Εχω ηδη ενα ριπιτερ της τπ λινκ το οποιο μου ενισχυει το σημα αλλα επειδη ειναι μακρια εχω απωλεια στο σημα αλλα σε λογικα πλαισια. Σκεφτομουν να παρω αλλο ενα ριπιτερ και να τα συνδεσω μεταξυ τους και ετσι θα εφτιαχνα το προβλημα της εμβελειας αλλα επειδη εχω τις ασταθειες σκεφτομουν μηπως φταει το μοντεμ και αλλαζα αυτο εξαρχης. Το απ που μου λες συνδεετε ενσυρματα ? τι χρηση εχει? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...