nikolas_kriti Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Όπως λέω και στο τίτλο θα ήθελα να χρησιμοποιήσω τα Handsfree τςη Apple στο pc,είναι αυτά με το Lighting και η μητρική μου έχει υποδοχή για Micro USB (Type c????) . Mε αυτό το https://www.skroutz.gr/s/9686766/Huawei-USB-C-male-micro-USB-female.html#reviews, https://www.skroutz.gr/s/16650868/USB-C-male-Lightning-female.html θα μπορώ να τα χρησιμοποιώ και σαν ακουστικά άλλα και σαν μικρόφωνο??? Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2020 από nikolas_kriti
prototypegr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Αυτό που έβαλες είναι micro-usb σε type-c. Εσύ θες lightning σε type-c ή ότι άλλο. Αλλά δεν ξέρω αν παίζει.
nikolas_kriti Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, prototypegr είπε Αυτό που έβαλες είναι micro-usb σε type-c. Εσύ θες lightning σε type-c ή ότι άλλο. Αλλά δεν ξέρω αν παίζει. Ναι λάθως copy-paste πήρα!! Το διόρθωσα!! Ήθελα να δω εάν κάποιος έχει δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο.!
p8denu Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) https://iphone.appleinsider.com/articles/19/05/15/use-your-lightning-headphones-on-your-mac-or-ipad-pro-with-ankers-new-usb-c-adapter The adapter is MFi-certified by Apple, and can connect Lightning headphones to hardware such as Macs, iPad Pros, and Windows 10 PCs, Anker says. This should include full mic and remote support. για αυτό που έβαλες δεν ξέρω αλλά από ότι φαίνεται είναι εφικτό να δουλέψουν τα ακουστικά και το μικρόφωνο μέσω usb c Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από p8denu
nikolas_kriti Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 10 ώρες πριν, p8denu είπε https://iphone.appleinsider.com/articles/19/05/15/use-your-lightning-headphones-on-your-mac-or-ipad-pro-with-ankers-new-usb-c-adapter The adapter is MFi-certified by Apple, and can connect Lightning headphones to hardware such as Macs, iPad Pros, and Windows 10 PCs, Anker says. This should include full mic and remote support. για αυτό που έβαλες δεν ξέρω αλλά από ότι φαίνεται είναι εφικτό να δουλέψουν τα ακουστικά και το μικρόφωνο μέσω usb c Σε ευχαριστώ παρά πολύ για την απάντηση!! Ακριβως αυτό ψάχνω !! Αλλά θεωρώ είναι πολλά τα 30+ για την χρήση που τα θέλω !!! Αυτά τα φθηνά αναφέρουν για φόρτιση και μεταφορά αρχείων αλλά δεν ξέρω! ισως προχωρήσω στη αγορά μόνο και μόνο για την δοκιμή !
bahamut_zero Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Γιατι δεν παιρνεις ενα ζευγαρι ακουστικα ιδια με αυτα που εχεις αλλα 3.5mm ? ιδια ποιοτητα ακουστικα και θα κουμπωσουμ απευθειας στην καρτα ηχου, λογικα θα εχεις 3.5 mm audio out Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από bahamut_zero
nikolas_kriti Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 12 ώρες πριν, bahamut_zero είπε Γιατι δεν παιρνεις ενα ζευγαρι ακουστικα ιδια με αυτα που εχεις αλλα 3.5mm ? ιδια ποιοτητα ακουστικα και θα κουμπωσουμ απευθειας στην καρτα ηχου, λογικα θα εχεις 3.5 mm audio out Λόγω καραντίνας δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που θέλει να πειραματιστεί με ότι βρίσκει σπίτι!! Έχω "gaming" ψείρες,απλά θα ήθελα να κάνω μία σύγκρισή μεταξύ αυτών,για αυτό έψαχνα και τον πιο οικονομικό τρόπο.!
bahamut_zero Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, nikolas_kriti είπε Λόγω καραντίνας δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που θέλει να πειραματιστεί με ότι βρίσκει σπίτι!! Έχω "gaming" ψείρες,απλά θα ήθελα να κάνω μία σύγκρισή μεταξύ αυτών,για αυτό έψαχνα και τον πιο οικονομικό τρόπο.! Οκ αλλα και τον ανταπτορα απο οτι καταλαβα απο κπου θα τον αγοραζες. Anyway
nikolas_kriti Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 14 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε Οκ αλλα και τον ανταπτορα απο οτι καταλαβα απο κπου θα τον αγοραζες. Anyway Έχω την δυνατότητα να αγοράσω κάτι,προφανώς και δεν δίνω 30 ευρώ για ανταπτορα!! Αυτόν π έστειλα εγώ με 3-4 ευρώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα