Panoss2255 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Καλημέρα, μόλις αλλαξα το hdmi απτό ps4 στο pc , ο υπολογιστής έκλεισε. Στησυνέχεια , μόλις πήγαινα να τον ανάψω , τα φώτα των ανεμιστήρων αναβαν για 1s και μετά τίποτα .(σα να βραχυκυκλωνει). Αποσύνδεσα τη γραφικων και το pc ανοιγει, αλλά προφανώς δεν έχω εικόνα. Οποιαδήποτε πληροφορία θα μου ήταν χρήσιμη . Παρακαλώ βοηθήστε.
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν έχετε κάποια άλλη κάρτα γραφικών δοκιμάστε τη στο pc. Ελέγξτε την έξοδο HDMI της κάρτας γραφικών (και την ίδια την κάρτα γραφικών για κάτι καμένο) καθώς και το καλώδιο για κάποιο στραβωμένο πινάκι. Αν έχει δεύτερη PCI-x η μητρική δοκιμάστε εκεί τη κάρτα γραφικών. Ποια είναι η κάρτα; Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2020 από Τέρης Α.
Panoss2255 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Τη δοκίμασα σε άλλη PCI-x και πάλι τα ίδια. Asus radeon hd 7790 1ggb oc , είναι η γραφικών.
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, GRat είπε Αν την αποσυνδέσεις, ανοίγει το PC? 7 ώρες πριν, Panoss2255 είπε ...Αποσύνδεσα τη γραφικων και το pc ανοιγει, αλλά προφανώς δεν έχω εικόνα... Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2020 από Τέρης Α.
Panoss2255 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, GRat είπε Αν την αποσυνδέσεις, ανοίγει το PC? Ναι ανοιγει 24 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Δοκιμή σε pc φίλου; Οκ θα τι δοκιμάσω. Αλλά παίζει να έχει καει , μόλις έβαλα το hdmi; Δε το καταλαβαίνω. 4 λεπτά πριν, GRat είπε Πας για άλλη κάρτα λοιπόν. Κάηκε δηλαδή επειδή έβαλα το hdmi ;
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ελέγξατε βίσμα κάρτας-καλωδίου; Το PS4 παίζει με το ίδιο HDMI; Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2020 από Τέρης Α.
Panoss2255 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Ναι *ps4 και δε παίζω πρώτη φορά.Το θέμα είναι τώρα ότι δεν ανοίγει με τη γραφικων πάνω.
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, Panoss2255 είπε Αλλά παίζει να έχει καει , μόλις έβαλα το hdmi; Δε το καταλαβαίνω. Κάηκε δηλαδή επειδή έβαλα το hdmi ; Ναι παιζει αυτο, εαν δεν ειναι ηδη σιγουρο. Δοκιμασε την και αλλου, οπως και δοκιμασε: αλλη συνδεση της = oποια αλλη εχει (αν εισαι τυχερος θα εχει χτυπησει μονο στο HDMI) 💥 Δεν υπαρχουν πολλες πιθανοτητες γι' αυτο, μα θα το δεις τεσταροντας την σε αλλο pc..
Panoss2255 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Την εβαλα σε άλλη θέση ,αν αυτό εννοείς, και έχω πάλι το ίδιο αποτέλεσμα .Μένει να τη βάλω σε άλλο pc να δω.. Δε το ήξερα ότι καίγεται έτσι μια γραφικών ..ημαρτον δηλαδή..
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Μου το έχει πει και εμένα ένας γνωστός μου αυτό, αλλά ακόμα δε μου έχει τύχει (σε VGA τουλάχιστον).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα