Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα Leeco le pro 3 elite με custom rom που την παλευει αρκετα καλα για την ηλικια του μπορω να πω ,αλλα που η κορη μου του εσπασε την οθονη του σε βαθμο που μπορω να κανω προσωρινα δουλεια μου με tempered glass ,επισης η μπαταρια εε δεν ,κανεις δουλεια αλλα οχι για πολλα πολλα

εκανα μια ερευνα αγορα κ εχω εστιασει σε καποια τηλεφωνα ,τα αναφερω με σειρα προτιμησης 

Xiaomi mi 9t

Realme x2

Xiaomi mi 9 lite

Realme xt

Redmi note 8 pro

Οποτε ψαχνω για τηλεφωνο χωρις να βιαζομαι αλλα βλεπω οι τιμες απο κινα εχουν τσιμπησει αρκετα (λογω κορονοιου κ μειωμενης παραγωγης - διαθεσης στην αγορα;), με αποτελεσμα να ειναι ανεβασμενες παντου,πχ παρατηρω οτι στις περισσοτερες περιπτωσεις συμφερει περισσοτερο να αγορασεις απο ελλαδα

τα ερωτηματα μου ειναι:

• ειμαστε σε μεταβατικη περιοδο 4g -5g και θα ηταν καλο να περιμενω λιγο; τα τηλεφωνα μου τα κραταω αρκετα
  • τι εμπειριες εχουμε απο το καταστημα arena 77;
  • θα εξομαλυνθουν οι τιμες; (δεν ξερω τι ακουγεται γενικως) η να μην περιμενω κ να προβω σε αγορα 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα σου πρότεινα το Mi 9T πολύ καλό κινητό με δυνατές αποδόσεις.

Όσο αφορά το κατάστημα είναι απο τα καλύτερα της αγοράς, αρκετά εξυπηρετικοί και με άμεσα διαθέσιμα προϊόντα.

Μπορείς απλά να κάνεις μια περιήγηση στις κριτικές τους για να καταλάβεις.

Απλώς αν παραγγείλεις τώρα καλό θα ήταν να εξοπλιστείς με υπομονή διότι μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις στην παράδοση λόγω της courier που συνεργάζονται διότι έχουν πήξει και έχουν μπλοκάρει με τα τόσα δέματα που έχουν.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Markela14 είπε

Καλησπέρα,

Θα σου πρότεινα το Mi 9T πολύ καλό κινητό με δυνατές αποδόσεις.

Όσο αφορά το κατάστημα είναι απο τα καλύτερα της αγοράς, αρκετά εξυπηρετικοί και με άμεσα διαθέσιμα προϊόντα.

Μπορείς απλά να κάνεις μια περιήγηση στις κριτικές τους για να καταλάβεις.

Απλώς αν παραγγείλεις τώρα καλό θα ήταν να εξοπλιστείς με υπομονή διότι μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις στην παράδοση λόγω της courier που συνεργάζονται διότι έχουν πήξει και έχουν μπλοκάρει με τα τόσα δέματα που έχουν.

τo εχω ηδη παραγγειλει ,ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...