papresa Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Καλημέρα συν-Έλληνες ελεύθεροι φυλακισμένοι, αιχμάλωτοι του κατασκευάσματος της ΝΤΠ, κορωνοϊού... Έχω ένα Xiaomi Redmi 6A το οποίο είχε εγκατεστημένο ως broeser, τον δικό της Φυλλομετρητή, εγώ βέβαια η πρώτη εφαρμογή που εγκατέστησα ήταν ο browser Google, αλλά όταν από διάφορες εφαρμογές πρέπει να ανοίξω μία σελίδα με ρωτάει με ποιον browser; Το messenger το οποίο έχω μέσω κινητού, χωρίς facebook, όμως δεν με ρωτάει, προσπαθεί μέσω Φυλλομετρητή, τον οποίο δεν έχω ενεργοποιήσει. Έψαξα να το αλλάξω, δεν βρήκα κάτι. Μπορώ είτε να απενεργοποιήσω τον Φυλλομετρητή είτε να βάλω ως προεπιλογή να ανοίγει μόνο ο Google;
turbat0s Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 ρυθμίσεις-->εφαρμογές-->διαχείριση εφαρμογών-->προεπιλεγμένες εφαρμογές. (κάτι τέτοιο ψάξε ανάλογα και με τη ρομ που φοράς)
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Άσε τον Google και βάλε τον Brave. Δε θα καταλάβεις διαφορά, είναι και αυτός chromium based.
logvphys Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Για πιο λογο να βαλει τον brave? Εγω που τους δοκιμασα ολους δε βρηκα καποιον καλυτερο απο τον chrome παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα