Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pagos είπε

Ναι ο 20.3.1 έχεις δίκιο αυτόν έχω.μονο το wow παίζω προς το παρών δε το δοκίμασα σε άλλο game.εχω απενεργοποίηση στο discord Και στο chrome το overlay. Μόνο το antilag έχω on από amd settings 

ο 3.1 δε πρεπει να χει black screen. αυτο με το wow ειναι γνωστο προβλημα δε φταιει η καρτα, δοκιμασε να το τρεχεις ως διαχειριστης και συνεχισε να μην χρησιμοποιεις overlay, λογικα δε θα σου ξανακανει θεμα.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε διαλέγεις και παίρνεις. Η ακούς εμένα επειδή το έχω ψάξει ΤΕΡΜΑ η άκου να σου λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Τα 2020 drivers είναι. Τα ίδια θέματα έχω με εσένα και μαζί με άλλους δεκάδες ακόμα. Βάλε τα 19.xxx  μέχρι να σταματήσουν να το παίζουν εκεί στην amd και να βγάλουν μια φορά σοβαρά γ@μημενα drivers. Μια βόλτα εδω θα σε πείσει. Από το support το ίδιο μου απάντησαν. "Να μείνω με τα προηγούμενα drivers μέχρι να διορθωθεί" (γελούν οι πέτρες)

Επεξ/σία από tsoukalasKaminia
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε

Φίλε διαλέγεις και παίρνεις. Η ακούς εμένα επειδή το έχω ψάξει ΤΕΡΜΑ η άκου να σου λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Τα 2020 drivers είναι. Τα ίδια θέματα έχω με εσένα και μαζί με άλλους δεκάδες ακόμα. Βάλε τα 19.xxx  μέχρι να σταματήσουν να το παίζουν εκεί στην amd και να βγάλουν μια φορά σοβαρά γ@μημενα drivers. Μια βόλτα εδω θα σε πείσει. Από το support το ίδιο μου απάντησαν. "Να μείνω με τα προηγούμενα drivers μέχρι να διορθωθεί" (γελούν οι πέτρες)

αυτο πιστευω κι εγω,θα κανω ενα φορματ να μου φυγει και η ιδεα και θα περιμενω drivers αλλιως θα παω στην πρασινη ομαδα αν και δεν θελω να τους δωσω τα λεφτα ποθ ζητανε!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, pagos είπε

αυτο πιστευω κι εγω,θα κανω ενα φορματ να μου φυγει και η ιδεα και θα περιμενω drivers αλλιως θα παω στην πρασινη ομαδα αν και δεν θελω να τους δωσω τα λεφτα ποθ ζητανε!!!!

Τσάμπα format θα κάνεις. Βάλε ddu και βγάλτα και βάλε τα πιο σταθερά drivers που είχες πριν. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι εάν θες να παίξεις Doom eternal πχ τα τελευταία drivers δίνουν παραπάνω απόδοση. Αυτό που λες για την πράσινη ομάδα είναι εν μέρη σωστό και έχεις επιλογές εννοείται. Ειναι απαράδεκτο από μεριάς amd να τον παίζει τόσο πολύ. Ο απλός χρήστης σιγά μην ασχολούνταν να ποσταρει σε κανένα φόρουμ για το θέμα. Θα αγόραζε την επόμενη μέρα κι ολας nvidia και καλά θα έκανε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις δίκιο αλλά η nitro+ είναι φανταστική υλοποίηση από την sapphire. Χτυπάει στα ίσα την 2070 super και με 100 ευρώ κάτω.ειναι χαζομάρα να την σκίζουν τα drivers!την κρατανε πολυ πίσω ακόμα! 

Επεξ/σία από pagos
Επισκέπτης
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε

αφου το χεις ψαξει τερμα τοτε ξερεις οτι ειναι καλα με τους 2.2 και πανω οσον αφορα τα θεματα των black screen και downclock. το θεμα που εχει ο ΤΣ ειναι θεμα του wow

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&sxsrf=ALeKk02lc02J3JthijxphBnD4YT9F2OwtA%3A1585025968810&ei=sJN5XuH8MMO8kwWtxoSYDA&q=wow+3d+acceleration+error+fix+&oq=wow+3d+acceleration+error+fix+&gs_l=psy-ab.3..35i39j0i22i30l5.13354.13536..13942...0.2..0.279.520.2-2......0....1..gws-wiz.......0i71.1fpfirJLXXE&ved=0ahUKEwjhlNLuqbLoAhVD3qQKHS0jAcMQ4dUDCAo&uact=5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

αφου το χεις ψαξει τερμα τοτε ξερεις οτι ειναι καλα με τους 2.2 και πανω οσον αφορα τα θεματα των black screen και downclock. το θεμα που εχει ο ΤΣ ειναι θεμα του wow

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&sxsrf=ALeKk02lc02J3JthijxphBnD4YT9F2OwtA%3A1585025968810&ei=sJN5XuH8MMO8kwWtxoSYDA&q=wow+3d+acceleration+error+fix+&oq=wow+3d+acceleration+error+fix+&gs_l=psy-ab.3..35i39j0i22i30l5.13354.13536..13942...0.2..0.279.520.2-2......0....1..gws-wiz.......0i71.1fpfirJLXXE&ved=0ahUKEwjhlNLuqbLoAhVD3qQKHS0jAcMQ4dUDCAo&uact=5

Και με τους 2.2 μου το κάνει όπως και σε άλλους. Πάμε παρακάτω.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsoukalasKaminia είπε

Και με τους 2.2 μου το κάνει. Πάμε παρακάτω.

του ΤΣ δε το κανει ομως, στο wow που το δοκιμαζει του βγαζει το παραπανω προβλημα που ειναι ασχετο με τη καρτα γραφικων

και δοκιμασε τους 3.1

καθαρη εγκατασταση παντα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε

του ΤΣ δε το κανει ομως, στο wow που το δοκιμαζει του βγαζει το παραπανω προβλημα που ειναι ασχετο με τη καρτα γραφικων

Μακάρι να είναι η εξαίρεση το παιδί.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsoukalasKaminia είπε

Μακάρι να είναι η εξαίρεση το παιδί.

οι περισσοτεροι ειναι κομπλε.. οπως προσθεσα και παραπανω δοκιμασε το 3.1 με καθαρη εγκατασταση μηπως στο 3.1 πετυχαν και τη δικια σου περιπτωση

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lezantas26 είπε

οι περισσοτεροι ειναι κομπλε.. οπως προσθεσα και παραπανω δοκιμασε το 3.1 με καθαρη εγκατασταση μηπως στο 3.1 πετυχαν και τη δικια σου περιπτωση

Έχω δοκιμάσει τα πάντα πίστεψε με. Με τους 2019 δεν είχα κανένα θέμα ακόμα και με τρελό undervolt.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsoukalasKaminia είπε

Έχω δοκιμάσει τα πάντα πίστεψε με. Με τους 2019 δεν είχα κανένα θέμα ακόμα και με τρελό undervolt.

μα δεν μπορεις να το φτιαξεις, οι οδηγοι ειχαν ασυμβατοτητες. στους 2.2 φτιαξανε τις πιο συχνες, με τα επομενα θα φτιαχνουν και αλλες. δε σου πετυχε στο 2.2 μπορει στο 3.1 μπορει πιο μετα, αν δε πετυχει ξαναγυρνας πισω. παντως μη το δοκιμασεις ακομα, λογικα  μεσα στον αλλο μηνα θα βγαλουν την επομενη σταθερη εκδοση, δοκιμασε με εκεινη για πιο πολλες πιθανοτητες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lezantas26 είπε

μα δεν μπορεις να το φτιαξεις, οι οδηγοι ειχαν ασυμβατοτητες. στους 2.2 φτιαξανε τις πιο συχνες, με τα επομενα θα φτιαχνουν και αλλες. δε σου πετυχε στο 2.2 μπορει στο 3.1 μπορει πιο μετα, αν δε πετυχει ξαναγυρνας πισω. παντως μη το δοκιμασεις ακομα, λογικα  μεσα στον αλλο μηνα θα βγαλουν την επομενη σταθερη εκδοση, δοκιμασε με εκεινη για πιο πολλες πιθανοτητες

Η ουσία είναι ότι μια ζωή η AMD είχε θέματα με τους drivers από ati εποχές.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, pagos είπε

Έχεις δίκιο αλλά η nitro+ είναι φανταστική υλοποίηση από την sapphire. Χτυπάει στα ίσα την 2070 super και με 100 ευρώ κάτω.ειναι χαζομάρα να την σκίζουν τα drivers!την κρατανε πολυ πίσω ακόμα! 

Αν δεν εχεις ζησει εποχες radeon 9700pro δεν θα σου εκανε εντυπωση… Αγοραζες παιχνιδι και το επαιζες μετα από 4 μηνες επειδή σε μπιπ οι drivers. Ο φιλος Tsoukalas εχει δικιο βαλε τους stable και αναμονη.

Επεξ/σία από Dragonlordcv2002
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...