Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλη την παρέα.ενας φίλος μου έχει ένα λάπτοπ hp pavilion dv6 -2010sv model

Μόλις το πατάω να ανοίξει η οθόνη μένει μαύρη...δείχνει το κουμπί του volume+, wifi χρώμα πορτοκαλί..κακία ένδειξη στην οθόνη όμως...έβαλα καλώδιο hdmi και το αυνδεσα με την τηλεόραση μου αλλά και πάλι δεν το αναγνωρίζει...έχει κανείς κακία ιδέα;;;απ'οτι μου έχει πει όλα ξεκίνησαν ξαφνικά όταν μια μέρα το καθάρισε...το ανεμιστηρακι κτλ.

Έχω βγάλει και τις δύο μνήμες από πάνω και δεν ακούω κανένα μπιπ...

Δημοσ.

ειναι σαν να ψαχνεις ψήλους στα αχυρα , μετα απο τον καθαρισμο μπορει

να κόπηκε καποιο καλωδιο 

να εβαλε ηλεκτρικη σκουπα πανω στο ανεμιστήρακι να το μετετρεψε σε γεννήτρια και να εκαψε μητρικη 

να ειναι συμπτωση

μονο τεχνικος με καταλληλο εξοπλισμο μπορει να το βρει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρια είναι τα ενδεχόμενα φιλε μου. Η καμένη VGA (το πιο πιθανό), η corrupt bios (το οποιο σημαίνει οτι η ειναι αρπαγμένο το bios chip είτε απλά είναι corrupt το rom) η κάποιο ολοκληρωμένο στην μητρική καμένο.

Σε πρώτη φάση σου προτείνω αν πιάνουν τα χερια σου να αντικαταστήσεις τις θερμοαγωγιμες πάστες, να κάνεις ενα καλο καθάρισμα, να αφαιρέσεις την μπαταρία του BIOS για 10-15 λεπτά και να την αντικαταστήσεις αν μπορείς με καινούρια εχει πολυ μικρο κόστος.

Επεξ/σία από flogerakos
Δημοσ.

Amd φοράει ναι. Δεν αναβοσβήνει με σταθερό ρυθμό.ας πούμε για παράδειγμα μόλις το πατήσω να ανοίξει το caps lock αναβοσβήνει μία φορά.πατάω το κουμπί περίπου 5 δευτερόλεπτα για να κλείσει το laptop γιατί δεν ανάβει και όταν προσπαθήσω πάλι να το ανάψω το caps lock αναβοσβήνει τέσσερις φορές. Δεν έχει σταθερό ρυθμό. Τώρα φαντάσου στην τρίτη προσπάθεια το laptop άναψε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...