masteripper Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε εάν δεν μπορείς να το διαχειριστείς υπάρχουν και ψυχολόγοι !!! Αν δεν είσαι στην λούμπα μην μιλάς...πήγαινε σε 1 ψυχολόγο να δεις τι ωραία που είναι...γιατί ο ψυχολόγος και ο κάθε ψυχολόγος δεν είναι σκοπός του να σου λύσει το πρόβλημα...ο σκόπος του είναι να έχει πελάτες να αρμέγει....πήγα και είδα τα χαϊρια του...για το παιδί πήγαμε, εμάς άρχισε να "πηρουνιάζει"....οπότε αν δεν έχεις κάποια εκατομμύρια να κάθονται και να σου περισσεύουν ..... Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2020 από masteripper
Votritis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε παρε ενα χαρτι γραψε το λογο βαλε ενα ευρος ωρων και μια υπογραφη αν σε σταματησουν δειχνεις αυτο. Το ειπε το πρωι. Στην τηλεοραση αρκει να αποδεικνυεται το αναγκαιο του πράγματος. εγω δεν μπορω να καταλαβω το νόημα του χαρτιου που δεν πιστοποιειται απο πουθενα , το λογικό ειναι αν μας σταματούσαν να τους λέγαμε τον λογο που βγήκαμε η να το δηλώναμε καπου ον λαιν και να επιβεβαιωνονταν σε πραγματικό χρονο αν μας έκαναν έλεγχο Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2020 από Votritis 1
JoooJ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 εγώ μένω σε επαρχία. Τώρα για να πάω στο φούρνο ή στο μάρκετ που απέχουν 1 λεπτό και 3 αντίστοιχα με τα πόδια από το σπίτι μου, έχει νόημα να στέλνω μηνύματα ή να συμπληρώνω αιτήσεις; Έχουμε ένα αστυνομικό τμήμα αλλά δε νομίζω οι αστυνομικοί να κόβουν βόλτες μήπως και πετύχουν κάποιον. Όσοι μένετε σε παρόμοιες περιοχές (επαρχία-χωριά) τι κάνετε; βέβαια μια ματιά που ρίχνω έξω δεν υπάρχει ψυχή 3 λεπτά πριν, Votritis είπε εγω δεν μπορω να καταλαβω το νόημα του χαρτιου που δεν πιστοποιειται απο πουθενα , το λογικό ειναι αν μας σταματούσαν να τους λέγαμε τον λογο που βγήκαμε η να το δηλώναμε καπου ον λαιν και να επιβεβαιωνονταν σε πραγματικό χρονο αν μας έκαναν έλεγχο όντως, ένα χαρτί που απλά το υπογράφουμε και το δείχνουμε χωρίς να το κρατάνε δεν έχει κανένα νόημα. ποια η λογική πίσω από αυτό;
Gryzor Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, JoooJ είπε εγώ μένω σε επαρχία. Τώρα για να πάω στο φούρνο ή στο μάρκετ που απέχουν 1 λεπτό και 3 αντίστοιχα με τα πόδια από το σπίτι μου, έχει νόημα να στέλνω μηνύματα ή να συμπληρώνω αιτήσεις; Έχουμε ένα αστυνομικό τμήμα αλλά δε νομίζω οι αστυνομικοί να κόβουν βόλτες μήπως και πετύχουν κάποιον. Όσοι μένετε σε παρόμοιες περιοχές (επαρχία-χωριά) τι κάνετε; βέβαια μια ματιά που ρίχνω έξω δεν υπάρχει ψυχή όντως, ένα χαρτί που απλά το υπογράφουμε και το δείχνουμε χωρίς να το κρατάνε δεν έχει κανένα νόημα. ποια η λογική πίσω από αυτό; Ναι, έχει νόημα, και το μινι μαρκετ που περιγράφουν συνήθως στη γειτονιά είναι... στείλε ένα SMS ή γράψε ένα χαρτί, δεν είναι κόπος
paulks Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, masteripper είπε Αν δεν είσαι στην λούμπα μην μιλάς...πήγαινε σε 1 ψυχολόγο να δεις τι ωραία που είναι...γιατί ο ψυχολόγος και ο κάθε ψυχολόγος δεν είναι σκοπός του να σου λύσει το πρόβλημα...ο σκόπος του είναι να έχει πελάτες να αρμέγει....πήγα και είδα τα χαϊρια του...για το παιδί πήγαμε, εμάς άρχισε να "πηρουνιάζει"....οπότε αν δεν έχεις κάποια εκατομμύρια να κάθονται και να σου περισσεύουν ..... εχεις 1000 δικαια παντα το ελεγα οτι οι ψυχολογοι και οι παιδοψυχολογοι ειναι να τα παιρνουν και να κοροιδευουν τον κοσμακη αρμεγοντας τον,,,ξερουν αυτοι με τις ηρεμες συζητησεις που κανουνε πως θα στα αρπαξουνε και θα φυγεις και καλα λεμε τωρα γαληνιος,,,το ιδιο και με τα παιδια τους λενε οι γονεις οτι ειναι ζωηρα,ανησυχα δεν ακουνε και διαφορα αλλα και μετα ο παιδοψυχολογος λεει στους γονεις οτι θα του φερεστε του παιδιου ετσι με τον ταδε τροπο και σκανε την 50αρα-- 80αρα και πανε σπιτι και παλι τα ιδια εντω μεταξυ οι ιδιοι οι παιδοψυχολογοι οπως φερομαστε εμεις στα παιδια μας λεγοντας τους οτι να μας ακουνε να μην κανουνε σκανταλιες και διαφορα αλλα το ιδιο λενε κοι οι παιδοψυχολογοι στα δικα τους λες και αφτονων ειναι αλλα παιδια απο αλλο πλανητη,,και ετσι βρισκουν τον τροπο να τα κονομανε παραμυθιαζοντας τους γονεις. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2020 από paulks
Joshua21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 27 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εγώ προσωπικά έχω φραγή ΥΥΠ σε cosmocarta και δεν μου έρχεται τίποτα από το 13033. Ξαναδοκίμασα πριν λίγο και μου ήρθε άμεσα απάντηση.
Magic_Nature Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 14 λεπτά πριν, Votritis είπε εγω δεν μπορω να καταλαβω το νόημα του χαρτιου που δεν πιστοποιειται απο πουθενα , το λογικό ειναι αν μας σταματούσαν να τους λέγαμε τον λογο που βγήκαμε η να το δηλώναμε καπου ον λαιν και να επιβεβαιωνονταν σε πραγματικό χρονο αν μας έκαναν έλεγχο Ειναι υπευθυνη δηλωση χειρογραφη με υπογραφή.
Votritis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Ειναι υπευθυνη δηλωση χειρογραφη με υπογραφή. ..........η οποια αν δεν κανω λαθος εχει νόημα να την δωσεις καπου και να την κρατήσουν οχι απλα να την δείξεις ....
Magic_Nature Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, Votritis είπε ..........η οποια αν δεν κανω λαθος εχει νόημα να την δωσεις καπου και να την κρατήσουν οχι απλα να την δείξεις .... Καντο και αν σε γράψουν σου πληρώνω εγω το προστιμο. Οτιδηποτε υπογράφεις εσυ με ττην υπογραφη σου μια χαρα νοημα έχει. Το νοημα εδω ειναι οτι πριν ξεκινησεις απο το σπιτι έγραψες τι θα κάνεις. Ορισες ωρες και προορισμο δεν εφυγες χωρις χαρτί. Για να κάτσεις να γράψεις το χαρτι δειχνει οτι έχεις κάποιο σκοπο αλλιως δεν θα το έγραφες και απλα θα αυτοσχεδιαζες οταν θα σε έπιαναν οι αστυνομικοι στο δρομο λέγοντας τους εκεινη την ωρα μια δικαιολογια. Η αλλη λυση ειναι το σμσ και τέλος. 3 1
margaritagr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 44 λεπτά πριν, masteripper είπε Αν δεν είσαι στην λούμπα μην μιλάς...πήγαινε σε 1 ψυχολόγο να δεις τι ωραία που είναι...γιατί ο ψυχολόγος και ο κάθε ψυχολόγος δεν είναι σκοπός του να σου λύσει το πρόβλημα...ο σκόπος του είναι να έχει πελάτες να αρμέγει....πήγα και είδα τα χαϊρια του...για το παιδί πήγαμε, εμάς άρχισε να "πηρουνιάζει"....οπότε αν δεν έχεις κάποια εκατομμύρια να κάθονται και να σου περισσεύουν ..... Φυσικά και πρέπει να μιλήσει με τους γονείς εφόσον πρόκειται για παιδί. Το οικογενειακό περιβάλλον συμμετέχει σε μεγάλο βαθμό στη διαμόρφωση της προσωπικότητας. 1
Votritis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 13 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Το νοημα εδω ειναι οτι πριν ξεκινησεις απο το σπιτι έγραψες τι θα κάνεις. Ορισες ωρες και προορισμο δεν εφυγες χωρις χαρτί. Για να κάτσεις να γράψεις το χαρτι δειχνει οτι έχεις κάποιο σκοπο αλλιως δεν θα το έγραφες και απλα θα αυτοσχεδιαζες οταν θα σε έπιαναν οι αστυνομικοι ειμαι καλλιεργητής κηπευτικών όπως και οι περισσοτεροι στην περιοχή μου ειναι αγροτες , δεν εχουμε στανταρ ώρες που κινουμαστε για να τις δηλώσουμε , ειναι ανάλογα την δουλεια της μερας , γενικα εχει γινει ενα μπαχαλο απο το πρωί , ολα αυτα ειναι ανεφάρμοστα στην επαρχια .
Petros_Tsiou Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Μπορώ να δικαιολογήσω μετακίνηση σε άλλο νομό? Εξηγούμαι. Την ημέρα που έκλεισαν τα σχολεία (καθότι και εγώ και η σύζυγος συνεχίσαμε να εργαζόμαστε) πήγα την μικρή στη μητέρα μου που κανόνισε άδεια γι'αυτό το σκοπό να την κρατήσει στη Λάρισα. Το σχέδιο έλεγε ότι ως την τετάρτη 25/3 θα την έχει εκείνη και μετά θα την πάρω πίσω εγώ για να την κρατήσω παίρνοντας τη δική μου άδεια. Η κίνηση αυτή δικαιολογείτε με το β έντυπο ή θα πρέπει να περάσω και από κάποιο αστυνομικό τμήμα για να πάρω κάποιου είδους ειδική άδεια? Μένω Θεσσαλονίκη. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2020 από Petros_Tsiou
takoulou Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Petros_Tsiou είπε Μπορώ να δικαιολογήσω μετακίνηση σε άλλο νομό? Εξηγούμαι. Την ημέρα που έκλεισαν τα σχολεία (καθότι και εγώ και η σύζυγος συνεχίσαμε να εργαζόμαστε) πήγα την μικρή στη μητέρα μου που κανόνισε άδεια γι'αυτό το σκοπό να την κρατήσει στη Λάρισα. Το σχέδιο έλεγε ότι ως την τετάρτη 25/3 θα την έχει εκείνη και μετά θα την πάρω πίσω εγώ για να την κρατήσω παίρνοντας τη δική μου άδεια. Η κίνηση αυτή δικαιολογείτε με το β έντυπο ή θα πρέπει να περάσω και από κάποιο αστυνομικό τμήμα για να πάρω κάποιου είδους ειδική άδεια? Μένω Θεσσαλονίκη. Κανονικά δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η μετακίνηση σε άλλο νομό... Απαγορεύεται...Αλλά εσύ είσαι σε ειδική περίπτωση .. Μπορείς να πας και να παραμείνεις εκεί...
Cosmonaut21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Το αυτοκίνητο μπορούμε να το πλύνουμε μπροστά από το σπίτι; Ή θα μας μπουζουριάσουν;
Magic_Nature Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, Cosmonaut21 είπε Το αυτοκίνητο μπορούμε να το πλύνουμε μπροστά από το σπίτι; Ή θα μας μπουζουριάσουν; Ρε που φτάσαμε..... εγω χθες το έπλυνα πάντως γιατι ειχε μαζεψει τονους γυρη πάνω και χαλάει το χρωμα η σκονη αν το αφηνεις καιρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις