Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Gryzor είπε

Εγώ έφτιαξα μία φόρμα για τη νταντά μας, αν και αναφέρεται σε εταιρείες. Δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα...

Η φόρμα αναφέρει ότι είναι για εταιρίες (οπότε την υπογραφει το αφεντικό, ο νόμιμος εκπροσωπος κλπ) ή για αυτοαπασχολούμενους οπότε την φτιαχνουν μόνοι τους. Σε καθε περιπτωση, εφοσον τα στοιχεία είναι ίδια δεν νομιζω να εχει διαφορα ποιος θα την φτιαξει. Και μπορεί να πεί απλά ότι σαν κοβει αποδειξη με τον μήνα ή κατι τετοιο.

Επεξ/σία από fingolfingr
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, player_xyz είπε

Τι ήρθε ως απάντηση; 

Το μήνυμα που έστειλα, απλά στην αρχή είχε και το Μετακίνηση.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, fingolfingr είπε

Η φόρμα αναφέρει ότι είναι για εταιρίες (οπότε την υπογραφει το αφεντικό, ο νόμιμος εκπροσωπος κλπ) ή για αυτοαπασχολούμενους οπότε την φτιαχνουν μόνοι τους. Σε καθε περιπτωση, εφοσον τα στοιχεία είναι ίδια δεν νομιζω να εχει διαφορα ποιος θα την φτιαξει. Και μπορεί να πεί απλά ότι σαν κοβει αποδειξη με τον μήνα ή κατι τετοιο.

Κανονικά και νόμιμα την έχουμε, αλλά δεν νομίζω ότι ποτέ θα κάνουν κι ελέγχους σε τραπεζικούς λογαριασμούς και taxisnet γι αυτες τις περιπτώσεις στο δρόμο :D

Δημοσ.

Εγώ κάθε μέρα πηγαινοφερνω την μητέρα μου στη εργασία της, διότι δεν οδηγεί και δεν βολεύει το αστικό. 

Τι πρέπει να κάνω τώρα δηλαδή; 

Δημοσ.

Εγω  εχω την εξης απορια Η δουλεια μου ειναι εκτος περιφερειας αττικης ξεκιναω πχ απο αθηνα και παω χαλκιδα και σαυτην την περιπτωση λεει το εξης:

Αν η εργασία μου βρίσκεται εκτός της πόλης που κατοικώ; Σε περίπτωση που είναι απολύτως αναγκαία η με- τακίνηση εργαζομένου εκτός έδρας θα πρέπει να φέρει μαζί του δύο βεβαιώσεις (Βεβαίωση τύπου Α’ και Βεβαίωση τύπου Β’). 

Στην β τι σκ@τ@ να γραψω και τι να διαλεξω αφου δεν υπαρχει κατι σχετικο.

Επισης στην Α εκει π λεει περιφερεια προφανως πρεπει να γραψω Αττικης και Στερεας ελλαδας?

Δημοσ.
45 minutes ago, sYn said:

Όσον αφορά την αποστολή μηνύματος στο 13033 και την μη ανταπόκριση, έκλεισα το AdGuard που είχα και ήρθε κανονικά απάντηση..

Δεν παίζει κάποιο ρόλο

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε

Εγω  εχω την εξης απορια Η δουλεια μου ειναι εκτος περιφερειας αττικης ξεκιναω πχ απο αθηνα και παω χαλκιδα και σαυτην την περιπτωση λεει το εξης:

Αν η εργασία μου βρίσκεται εκτός της πόλης που κατοικώ; Σε περίπτωση που είναι απολύτως αναγκαία η με- τακίνηση εργαζομένου εκτός έδρας θα πρέπει να φέρει μαζί του δύο βεβαιώσεις (Βεβαίωση τύπου Α’ και Βεβαίωση τύπου Β’). 

Στην β τι σκ@τ@ να γραψω και τι να διαλεξω αφου δεν υπαρχει κατι σχετικο.

Επισης στην Α εκει π λεει περιφερεια προφανως πρεπει να γραψω Αττικης και Στερεας ελλαδας?

παρε ενα χαρτι γραψε το λογο βαλε ενα ευρος ωρων και μια υπογραφη αν σε σταματησουν δειχνεις αυτο. Το ειπε το πρωι. Στην τηλεοραση αρκει να αποδεικνυεται το αναγκαιο του πράγματος.

• Like 1
Δημοσ.

Το " πάω στο χτημα να ταΐσω τις κότες και το σκύλο" σε ποια κατηγορία ανήκει ρε παιδιά? Δηλαδή τί να κάνω? Να τις πάρω σπίτι και να τις βγάζω για κατούρημα? 🤔

Και είμαι σίγουρος υπάρχουν δεκάδες αλλά παρόμοια ζητήματα που πρέπει να βρεθεί μια λύση.

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, StormGr είπε

Το " πάω στο χτημα να ταΐσω τις κότες και το σκύλο" σε ποια κατηγορία ανήκει ρε παιδιά? Δηλαδή τί να κάνω? Να τις πάρω σπίτι και να τις βγάζω για κατούρημα? 🤔

Και είμαι σίγουρος υπάρχουν δεκάδες αλλά παρόμοια ζητήματα που πρέπει να βρεθεί μια λύση.

Νομίζω μία σχετική χειρόγραφη δήλωση αρκεί...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimitrisg55 είπε

Εγώ έχω φραγή και μου ήρθε κανονικά

Για ποιον ακριβώς τύπο φραγής μιλάς?

Εγώ προσωπικά έχω φραγή ΥΥΠ σε cosmocarta και δεν μου έρχεται τίποτα από το 13033.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Δεν παίζει κάποιο ρόλο

Είχα στείλει 3 μηνύματα και λέω ας το δοκιμάσω και αυτό και δούλεψε

Δημοσ.

Προτείνω σε όσους επιθυμούν να μετακινηθούν να επιλέξουν την λύση άδειας του χαρτιού και όχι το SMS.

Με το SMS που στέλνετε και γράφετε το όνομα σας (αν και ήδη το γνωρίζουν απο τους παρόχους αφού με το SMS έχουν τον αριθμό του κινητού σας) τον λόγο μετακίνησης και την διεύθυνση που πηγαίνετε μπορούν ανά πάσα στιγμή να δουν την συχνότητα μετακίνησης σας και τον προορισμό σας και φυσικά κανένας δεν γνωρίζει τι πρόθεση έχουν να κάνουν αυτά τα δεδομένα που συλλέγουν και ας επικαλέστηκαν το αντίθετο.

Προτιμήστε την λύση του χαρτιού κοστίζει σε μελάνι και χάρτι αλλά είναι ασφαλής αφού δεν καταχωρείται πουθενά αλλά μόνο επιδεικνύεται.

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fotisdra είπε

Ε πες το τόση ωρα μην ντρέπεσαι έχεις διαμέρισμα με μπαλκόνια και κάποιος μπορεί να έχει και μονοκατοικία με κήπο. Αυτοί μπορούν να το παίξουν πιο άνετοι σε σύγκριση με κάποιον που έχει ένα στενό μπαλκόνι που δεν το χτυπάει καν ο ήλιος όλη μέρα και το παιδί του έχει φρικαρει δικαιολογημένα . 

Και ολοι οι μετανάστες σε ημιυπόγεια....οπότε ολοι εξω..........

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...