Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dinos1973 είπε

Τα μωρα αντέχουν 9 μήνες στην κοιλιά .....μια χαρα αντέχουν και μεσα στο σπίτι...μπαλκόνια υπάρχουν.....όλα τα αλλα είναι δικες μας δικαιολογίες για να την βγούμε εξω.......και εμεις έχουμε παιδιά και ξέρουμε ότι μια χαρα αντέχουν!!!!!!

Μεγάλη μπουκιά φάε... δεν είναι όλα τα μωρά το ίδιο, ξέρεις.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dante80 είπε

Αν εμπίπτει στις κατηγορίες μετακίνησης, φυσικά. Αν είναι για να πάρεις κάποιον ή να αφήσεις κάποιον, τότε να πάρει ΤΑΞΙ/ΜΜΜ.

Υποτίθεται πετάω 1η του μηνός αλλά δε βλέπω κάτι να αναφέρεται στο σχετικό φυλλάδιο που πρέπει να δηλώσεις αιτία μετακίνησης

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Gryzor είπε

Δεν αντιλέγω καθόλου. Δεν εννοώ να πάρω το μικρό και να πάρω σβάρνα πολυσύχναστα μέρη. Μία μικρή βόλτα σε ερημιά την ημέρα θέλει. Δυστυχώς δεν είναι σε ηλικία να καταλάβει το τί και το πώς, ούτε να ακούσει το τί του λέμε και να το πείσουμε να κάνει υπομονή, ούτε καν να βρούμε διαφορετικές δραστηριότητες στο σπίτι. Απλά θα μαζεύονται τα νεύρα του μέχρι να μην μπορούμε να το διαχειριστούμε.

Αλήθεια, για τη νταντά του ποια φόρμα ισχύει;

εάν δεν μπορείς να διαχειριστείς το παιδί σου σε μικρη ηλικία......δεν μπορώ να φανταστώ την εφηβεία ! 

• Like 3
  • Confused 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Παρε στατικό.  

Όταν τον χρειαστείς θα τον φωνάξεις μπατσακο;

εγώ που τον έχω φωνάξει παρεξηγήθηκε...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dinos1973 είπε

εάν δεν μπορείς να διαχειριστείς το παιδί σου σε μικρη ηλικία......δεν μπορώ να φανταστώ την εφηβεία ! 

Θα τον φέρω σε σένα που προφανώς μπορείς να χειριστείς όλα τα μωρά.

Ήμαρτον.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Gryzor είπε

Μεγάλη μπουκιά φάε... δεν είναι όλα τα μωρά το ίδιο, ξέρεις.

εάν δεν μπορείς να το διαχειριστείς υπάρχουν και ψυχολόγοι !!!

• Like 3
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kgian είπε

Έστειλα και εγώ SMS αλλά απάντηση τίποτα...

"2 Γιάννης Μπιμπίκος Κολοκοτρώνη 10" πχ αλλά απάντηση γιοκ.

Το έγραψες λάθος , το σωστό είναι  : ''2 ΓιάννηςΜπιμπίκος  Κολοκοτρώνη10'' δεν βάζουμε κενό μεσα  στο ονοματεπώνυμο και στην διεύθυνση 

ΑΚΥΡΟ  To πρωί όταν έβαζα κενά  δεν μου ερχόταν απάντηση , τώρα μου ήρθε κανονικά και με κενά

Επεξ/σία από ntritzt
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Gryzor είπε

Μία φορά το χρησιμοποίησα το πρωί ενώ έχω φραγή, μου ήρθε αμέσως η απάντηση.

Αλλά... πραγματικά αναρωτιέμαι τί κάνει κανείς με τα μωρά/παιδιά. Επιτρέπεται να πας το σκύλο βόλτα, αλλά το μωρό πώς να αντέξει 2 εβδομάδες (γι αρχή) μέσα; Θα τρελλαθεί!

Οπότε το βαφτίζω άσκηση (που ισχύει, κάνω χιλιόμετρα ελλείψει χρόνου για άλλη άσκηση); Μπορώ να το βάλω στο αμάξι; Και αυτοί που έβαλαν τον περιορισμό των 2 ατόμων στο αυτοκίνητο δεν σκέφτηκαν π.χ. ότι όταν εγώ οδηγώ καλό θα ήταν να είναι και η μαμά του μέσα να το προσέχει αν χρειαστεί κάτι;

Τον σκύλο τον βγάζεις εξω αναγκαστηκα για να μην σου κατουρίσει όλο το σπίτι. Όχι για να παρει τον αέρα του. Όσο για το μωρό.... τα δικά μου είναι όλες αυτές τις μερες μεσα. Και ναι εχουν βαρεθεί και κανουν σαν τρελά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα τα βγάζω βόλτες σε παρκα και παιδικες για να ξεσκασουν.

Όσο για τα μετρα..... δουλευω σε ενα από τα λίγα καταστηματα τηλεφωνίας που είναι ακομα ανοιχτά. Όλοι οι παππουδες σημερα θυμηθηκαν να βγούν για λογαριασμους. Και μερικοί παίρνουν τηλεφωνο πριν έρθουν για να ρωτησουν αν εχει αστυνομία όντω εξω για να μην φανε πρόστιμο. Τι να πείς;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dinos1973 είπε

εάν δεν μπορείς να το διαχειριστείς υπάρχουν και ψυχολόγοι !!!

...οι οποίοι είναι κλειστοί, ας πούμε;

Για να το λήγουμε, γιατί η συζήτηση είναι πανηλίθια: στη διπλανή μας πολυκατοικία υπάρχει αυτιστικό παιδάκι το οποίο βρέξει χιονίσει θέλει να βγεί έξω κάθε πρωί την ίδια ώρα να παίξει με τα φύλλα στο πάρκο. Έλα πες στη μάνα του ότι θέλει ψυχολόγο, ή ότι αν δεν μπορεί να το χειριστεί τώρα τί θα κάνει στην εφηβεία. Έλεος.

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Salvation είπε

Υποτίθεται πετάω 1η του μηνός αλλά δε βλέπω κάτι να αναφέρεται στο σχετικό φυλλάδιο που πρέπει να δηλώσεις αιτία μετακίνησης

Μπορεί να ακυρωθεί η πτήση σου (αν πας εξωτερικό). Ακόμα δεν ξέρουμε όμως τι θα γίνει.

Γιατί η Ελλάδα «έκανε πίσω» στην απαγόρευση πτήσεων – παρέμβαση της Κομισιόν – παρασκήνιο για πτήσεις και ξενοδοχεία

Ωστόσο, καθοριστικό αποδείχθηκε το μήνυμα από τις Βρυξέλλες με την Κομισιόν να καλεί ουσιαστικά την Αθήνα να μην δράσει μονομερώς. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ευρωπαίοι τόνισαν ότι ένα τόσο δραστικό μέτρο όπως η προσωρινή αλλά καθολική αναστολή των πτήσεων θα πρέπει να αποτελέσει συλλογική απόφαση των κρατών μελών.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι με την απόφαση να διακόψει τις πτήσεις η Αθήνα προχωρούσε στη λήψη ενός πολύ αυστηρού μέτρου, λίγες μόλις ώρες μετά το άτυπο συμβούλιο των υπουργών Μεταφορών της ΕΕ, στο οποίο αποφασίστηκε να συνεχιστούν προς το παρόν τα δρομολόγια.

Η αναστολή των αεροπορικών δρομολογίων ως μέτρο για την ανάσχεση του κορωνοϊού εξακολουθεί να συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες και δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να ληφθούν σχετικές αποφάσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fingolfingr είπε

Τον σκύλο τον βγάζεις εξω αναγκαστηκα για να μην σου κατουρίσει όλο το σπίτι. Όχι για να παρει τον αέρα του. Όσο για το μωρό.... τα δικά μου είναι όλες αυτές τις μερες μεσα. Και ναι εχουν βαρεθεί και κανουν σαν τρελά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα τα βγάζω βόλτες σε παρκα και παιδικες για να ξεσκασουν.

Όσο για τα μετρα..... δουλευω σε ενα από τα λίγα καταστηματα τηλεφωνίας που είναι ακομα ανοιχτά. Όλοι οι παππουδες σημερα θυμηθηκαν να βγούν για λογαριασμους. Και μερικοί παίρνουν τηλεφωνο πριν έρθουν για να ρωτησουν αν εχει αστυνομία όντω εξω για να μην φανε πρόστιμο. Τι να πείς;

Έγραψα παραπάνω, δεν μιλάω για παιδικές χαρές και τέτοια τρελλά.

Καλά, οι παππούδες παθαίνουν δυο τραλαλά γενικώς: με κρέατα και λογαριασμούς (δούλευα σε παρόμοια εταιρεία...)

Δημοσ.

Όσον αφορά την αποστολή μηνύματος στο 13033 και την μη ανταπόκριση, έκλεισα το AdGuard που είχα και ήρθε κανονικά απάντηση..

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, fingolfingr είπε

Δεν χρειάζεται να πεις τπτ. Σε δύο εβδομάδες (το πολύ) θα έχουμε συνολική απαγόρευση για αυτές τις ομάδες πληθυσμού, όπως Τουρκία. Και θα βλέπουμε τα παρακάτω..

https://twitter.com/Yavuz31178511/status/1241676986357071873

https://twitter.com/TSKgerigeldi/status/1241743166098767873

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Τα μωρα αντέχουν 9 μήνες στην κοιλιά .....μια χαρα αντέχουν και μεσα στο σπίτι...μπαλκόνια υπάρχουν.....όλα τα αλλα είναι δικες μας δικαιολογίες για να την βγούμε εξω.......και εμεις έχουμε παιδιά και ξέρουμε ότι μια χαρα αντέχουν!!!!!!

Ε πες το τόση ωρα μην ντρέπεσαι έχεις διαμέρισμα με μπαλκόνια και κάποιος μπορεί να έχει και μονοκατοικία με κήπο. Αυτοί μπορούν να το παίξουν πιο άνετοι σε σύγκριση με κάποιον που έχει ένα στενό μπαλκόνι που δεν το χτυπάει καν ο ήλιος όλη μέρα και το παιδί του έχει φρικαρει δικαιολογημένα . 

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sYn είπε

Όσον αφορά την αποστολή μηνύματος στο 13033 και την μη ανταπόκριση, έκλεισα το AdGuard που είχα και ήρθε κανονικά απάντηση..

Δηλαδή; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...