Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, fotisdra είπε

Καταλαβαίνω απόλυτα αλλά το βάρος πρέπει να δωθεί στο να έχετε την υγεία σας εσύ και η γυναίκα σου και να μαγαλωσετε το παιδάκι σας όταν όλα αυτά θα είναι μια κακιά ανάμνηση. Εμένα η μικρή ήταν το πρωί στο σχολείο και το απόγευμα με τις φίλες της κάθε μέρα σε σπίτια φαντάζεσαι πως έχει αλλάξει η καθημερινότητα της; Υπομονή σε όλους μας

Δεν αντιλέγω καθόλου. Δεν εννοώ να πάρω το μικρό και να πάρω σβάρνα πολυσύχναστα μέρη. Μία μικρή βόλτα σε ερημιά την ημέρα θέλει. Δυστυχώς δεν είναι σε ηλικία να καταλάβει το τί και το πώς, ούτε να ακούσει το τί του λέμε και να το πείσουμε να κάνει υπομονή, ούτε καν να βρούμε διαφορετικές δραστηριότητες στο σπίτι. Απλά θα μαζεύονται τα νεύρα του μέχρι να μην μπορούμε να το διαχειριστούμε.

Αλήθεια, για τη νταντά του ποια φόρμα ισχύει;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Ξεχωριστά κάθε περιπτωση

Δηλαδη θα πρέπει να εκτυπώσω άλλο χαρτί για τον αλλον λόγο; Δεν μπορώ σε ένα να τικάρω δύο λόγους; 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Snoob είπε

Αν αναφέρεσαι στον έλεγχο, δεν το αποκλείω, αλλά το θεωρώ απίθανο. 

Σε κάθε περίπτωση, επειδή ρώτησα, τη βεβαίωση για τις κυρίες που απασχολούν τα παιδιά, τη δίνουν οι εργοδότες. Αν δεν εργάζεται νόμιμα, είναι άλλο θέμα, εγώ είπα στο πλαίσιο της συμπλήρωσης του εντύπου.

Εγώ έφτιαξα μία φόρμα για τη νταντά μας, αν και αναφέρεται σε εταιρείες. Δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα...

1 λεπτό πριν, Βασίλης_29 είπε

Δηλαδη θα πρέπει να εκτυπώσω άλλο χαρτί για τον αλλον λόγο; Δεν μπορώ σε ένα να τικάρω δύο λόγους; 

Όχι, νομίζω το είπαν σαφώς αυτό.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Στη τηλεόραση ειπαν οχι

Δημοσ.

Κι εμείς που έχουμε δυο μικρά παιδάκια και πρέπει να πάμε στην εργασία μας (και μάλιστα ένας το πρωί κι ένας το απόγευμα) και πρέπει να έρθει η θεία για να τα προσέχει; Η οποία μένει με τα πόδια 5 λεπτά, και όχι πάνω-κάτω στην ίδια οικοδομή...

Δημοσ.

Εγώ που κάνω ποδήλατο και πρέπει να βγάζω χιλιόμετρα κάθε μέρα; Δεν αποσαφινηζει αν θα έχω θέμα πχ να πάω από σύνταγμα που μένω στην Βούλα και πίσω. Παίζει ο μπατσακος να μου κωψει κλήση δηλαδή; 

• Sad 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, logo15 είπε

Εγώ που κάνω ποδήλατο και πρέπει να βγάζω χιλιόμετρα κάθε μέρα; Δεν αποσαφινηζει αν θα έχω θέμα πχ να πάω από σύνταγμα που μένω στην Βούλα και πίσω. Παίζει ο μπατσακος να μου κωψει κλήση δηλαδή; 

Φυσικά. Και θα έχει απόλυτο δίκιο. Περιορίστε τις άσκοπες μετακινήσεις, είμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Αν δεν την παλεύεις μια και πρέπει κάποια μέρα να κάνεις ντε και καλά ποδήλατο (λολ), πήγαινε βόλτες στην περιοχή σου. Τα ίδια χιλιόμετρα θα "βγάλεις".

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Φυσικά. Και θα έχει απόλυτο δίκιο. Περιορίστε τις άσκοπες μετακινήσεις, είμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Αν δεν την παλεύεις μια και πρέπει κάποια μέρα να κάνεις ντε και καλά ποδήλατο (λολ), πήγαινε βόλτες στην περιοχή σου. Τα ίδια χιλιόμετρα θα "βγάλεις".

Γιατί; Αφού μπορεί να δηλώσει άσκηση, όχι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Gryzor είπε

Γιατί είναι προφανές πως ο σκοπός του μέτρου είναι να περιορίσουμε δραστικά τις μετακινήσεις μας. Για απολύτως αυτονόητους λόγους. Αν μένεις Πειραιά και σε βρει Κηφισία να "αθλείσαι", το 150αρι θα είναι στανταράκι από το ημίχρονο. Ασχέτως "βεβαίωσης".

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 6
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Gryzor είπε

κοντά στο σπίτι. γενικολογία του αέρα. τις μαλακίες στις παραλίες και στα χωρία θέλει να κόψει και δε νομίζω να κυνηγάει όποιον περπατάει έξω από το σπίτι του

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dante80 είπε

Γιατί είναι προφανές πως ο σκοπός του μέτρου είναι να περιορίσουμε δραστικά τις μετακινήσεις μας. Για απολύτως αυτονόητους λόγους.

Μόλις τώρα, circadian είπε

κοντά στο σπίτι. γενικολογία του αέρα. τις μαλακίες στις παραλίες και στα χωρία θέλει να κόψει και δε νομίζω να κυνηγάει όποιον περπατάει έξω από το σπίτι του

Yup σωστα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, logo15 είπε

Παρε στατικό.  

Όταν τον χρειαστείς θα τον φωνάξεις μπατσακο;

Επεξ/σία από HALF EVIL
  • Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Salvation είπε

Μετάβαση στο αεροδρόμιο επιτρέπεται;

Αν εμπίπτει στις κατηγορίες μετακίνησης, φυσικά. Αν είναι για να πάρεις κάποιον ή να αφήσεις κάποιον, τότε να πάρει ΤΑΞΙ/ΜΜΜ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gryzor είπε

Μία φορά το χρησιμοποίησα το πρωί ενώ έχω φραγή, μου ήρθε αμέσως η απάντηση.

Αλλά... πραγματικά αναρωτιέμαι τί κάνει κανείς με τα μωρά/παιδιά. Επιτρέπεται να πας το σκύλο βόλτα, αλλά το μωρό πώς να αντέξει 2 εβδομάδες (γι αρχή) μέσα; Θα τρελλαθεί!

Οπότε το βαφτίζω άσκηση (που ισχύει, κάνω χιλιόμετρα ελλείψει χρόνου για άλλη άσκηση); Μπορώ να το βάλω στο αμάξι; Και αυτοί που έβαλαν τον περιορισμό των 2 ατόμων στο αυτοκίνητο δεν σκέφτηκαν π.χ. ότι όταν εγώ οδηγώ καλό θα ήταν να είναι και η μαμά του μέσα να το προσέχει αν χρειαστεί κάτι;

Τα μωρα αντέχουν 9 μήνες στην κοιλιά .....μια χαρα αντέχουν και μεσα στο σπίτι...μπαλκόνια υπάρχουν.....όλα τα αλλα είναι δικες μας δικαιολογίες για να την βγούμε εξω.......και εμεις έχουμε παιδιά και ξέρουμε ότι μια χαρα αντέχουν!!!!!!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...