costanostra Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, asdfnikos είπε Ποια επιλογή επέλεξες για την μπουγάτσα ; 😂 2 μερίδες κιμα και ενα μεγαλο σοκολατούχο γάλα. 😆
nyne Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Εμεις που εχουμε κλειδωσει τα 5 ψηφια δουλευει η πρεπει να κανουμε αρση της φραγης?
kgian Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Ίσως για αυτό δεν μου ήρθε, για την φραγή στα 5ψήφια.
asdfnikos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, nyne είπε Εμεις που εχουμε κλειδωσει τα 5 ψηφια δουλευει η πρεπει να κανουμε αρση της φραγης? Η φραγή στα 5ψήφια είναι για τα χρεώσιμα 5ψηφια όχι για τα δωρεάν . 6
Gryzor Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Μία φορά το χρησιμοποίησα το πρωί ενώ έχω φραγή, μου ήρθε αμέσως η απάντηση. Αλλά... πραγματικά αναρωτιέμαι τί κάνει κανείς με τα μωρά/παιδιά. Επιτρέπεται να πας το σκύλο βόλτα, αλλά το μωρό πώς να αντέξει 2 εβδομάδες (γι αρχή) μέσα; Θα τρελλαθεί! Οπότε το βαφτίζω άσκηση (που ισχύει, κάνω χιλιόμετρα ελλείψει χρόνου για άλλη άσκηση); Μπορώ να το βάλω στο αμάξι; Και αυτοί που έβαλαν τον περιορισμό των 2 ατόμων στο αυτοκίνητο δεν σκέφτηκαν π.χ. ότι όταν εγώ οδηγώ καλό θα ήταν να είναι και η μαμά του μέσα να το προσέχει αν χρειαστεί κάτι;
NiKoSmile Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Τα δύο άτομα ανά αυτοκίνητο προφανώς αναφέρεται σε ενήλικες.
Gryzor Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτό θέλω να πιστεύω κι εγώ αλλά πουθενά κανείς δεν έχει πει τίποτα για παιδιά Επίσης αν μπεις στο αμάξι για βόλτα, ποια είναι η αιτιολογία άραγε; Ποιος ασκείται; Το καρμπυρατέρ; Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2020 από Gryzor
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Στο χαρτι μπορείς αν θέλεις να συμπληρώσεις πάνω από έναν λόγους εξόδου η μόνο έναν; Πχ τράπεζα φαρμακείο προμήθεια τροφίμων.
dimitrisg55 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, nyne είπε Εμεις που εχουμε κλειδωσει τα 5 ψηφια δουλευει η πρεπει να κανουμε αρση της φραγης? Εγώ έχω φραγή και μου ήρθε κανονικά Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2020 από dimitrisg55 1
fotisdra Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, Gryzor είπε Μία φορά το χρησιμοποίησα το πρωί ενώ έχω φραγή, μου ήρθε αμέσως η απάντηση. Αλλά... πραγματικά αναρωτιέμαι τί κάνει κανείς με τα μωρά/παιδιά. Επιτρέπεται να πας το σκύλο βόλτα, αλλά το μωρό πώς να αντέξει 2 εβδομάδες (γι αρχή) μέσα; Θα τρελλαθεί! Οπότε το βαφτίζω άσκηση (που ισχύει, κάνω χιλιόμετρα ελλείψει χρόνου για άλλη άσκηση); Μπορώ να το βάλω στο αμάξι; Και αυτοί που έβαλαν τον περιορισμό των 2 ατόμων στο αυτοκίνητο δεν σκέφτηκαν π.χ. ότι όταν εγώ οδηγώ καλό θα ήταν να είναι και η μαμά του μέσα να το προσέχει αν χρειαστεί κάτι; Να το βάλεις στο αμάξι και που να το πας το μωρό για άσκηση; Επίσης τι μωρό είναι αυτό που δεν μπορεί να ασκηθεί μέσα στο σπίτι;εγώ πάντως αγόρασα τραμπολίνο για την μικρή. Άντε να την πάω και μια βόλτα να ξεμουδιασει γύρω απτό σπίτι 10 λεπτά , δεν νομίζω ότι χρειάζεται να την βαλω στο αμάξι και να την πάω σε κάποιο ιδιαίτερο μέρος-τοπίο έχουμε καιρό για αυτά.Ας ελπίσουμε ότι κάποιοι περίεργοι δεν θα μας χαλάσουν το καλοκαίρι 1
Gryzor Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, fotisdra είπε Να το βάλεις στο αμάξι και που να το πας το μωρό για άσκηση; Επίσης τι μωρό είναι αυτό που δεν μπορεί να ασκηθεί μέσα στο σπίτι;εγώ πάντως αγόρασα τραμπολίνο για την μικρή. Άντε να την πάω και μια βόλτα να ξεμουδιασει γύρω απτό σπίτι 10 λεπτά , δεν νομίζω ότι χρειάζεται να την βαλω στο αμάξι και να την πάω σε κάποιο ιδιαίτερο μέρος-τοπίο έχουμε καιρό για αυτά.Ας ελπίσουμε ότι κάποιοι περίεργοι δεν θα μας χαλάσουν το καλοκαίρι 15 μηνών χλωμό να ανέβει σε τραμπολίνο. Και το ελλειπτικό δεν το βλέπω. Έχεις παιδί, οπότε θα ξέρεις πως πολλά μωρά θέλουν να βγαίνουν έξω για αλλαγή παραστάσεων, αλλιώς καλή τύχη. 1
HALF EVIL Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Στο χαρτι μπορείς αν θέλεις να συμπληρώσεις πάνω από έναν λόγους εξόδου η μόνο έναν; Πχ τράπεζα φαρμακείο προμήθεια τροφίμων. Ξεχωριστά κάθε περιπτωση
fotisdra Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Gryzor είπε 15 μηνών χλωμό να ανέβει σε τραμπολίνο. Και το ελλειπτικό δεν το βλέπω. Έχεις παιδί, οπότε θα ξέρεις πως πολλά μωρά θέλουν να βγαίνουν έξω για αλλαγή παραστάσεων, αλλιώς καλή τύχη. Καταλαβαίνω απόλυτα αλλά το βάρος πρέπει να δωθεί στο να έχετε την υγεία σας εσύ και η γυναίκα σου και να μαγαλωσετε το παιδάκι σας όταν όλα αυτά θα είναι μια κακιά ανάμνηση. Εμένα η μικρή ήταν το πρωί στο σχολείο και το απόγευμα με τις φίλες της κάθε μέρα σε σπίτια φαντάζεσαι πως έχει αλλάξει η καθημερινότητα της; Υπομονή σε όλους μας 1
filipN Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, Snoob είπε Σε αυτή την περίπτωση, ναι, είστε εσείς οι εργοδότες. Εφόσον νόμιμα εργάζεται η κυρία (αλλά δεν φαντάζομαι να ελεγχθεί αυτό). Συγχώρεσε με, αλλά εγώ φαντάζομαι ότι μπορεί να συμβεί, σε μερικές τουλάχιστον περιπτώσεις... Μιλάω εκ πείρας, για πράγματα που συνέβησαν σε άλλες περιπτώσεις, και όχι λόγω πρόσφατης "επιφοίτησης" ή οράματος.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, filipN είπε Συγχώρεσε με, αλλά εγώ φαντάζομαι ότι μπορεί να συμβεί, σε μερικές τουλάχιστον περιπτώσεις... Μιλάω εκ πείρας, για πράγματα που συνέβησαν σε άλλες περιπτώσεις, και όχι λόγω πρόσφατης "επιφοίτησης" ή οράματος. Αν αναφέρεσαι στον έλεγχο, δεν το αποκλείω, αλλά το θεωρώ απίθανο. Σε κάθε περίπτωση, επειδή ρώτησα, τη βεβαίωση για τις κυρίες που απασχολούν τα παιδιά, τη δίνουν οι εργοδότες. Αν δεν εργάζεται νόμιμα, είναι άλλο θέμα, εγώ είπα στο πλαίσιο της συμπλήρωσης του εντύπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις