juve11 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε ειπες οτι ειχες 2-3 μηνες που δεν επαιζες παιχνιδια, ισα με καμια 10αρια ενημερωσεις πρεπει να βγηκαν σ αυτο το διαστημα Κάνε ένα κόπο να διαβάσεις τα παραπάνω πόστς Μίλαω για το 78αρι που έβγαζε δύο 24ωρα με την αλλαγή της "παλιάς" πάστας.. όχι για πριν 3 μήνες. Με το που άλλαξα με την νέα πάστα και τα pads , αντί να κατέβει, ανέβηκε. 11 λεπτά πριν, elpenor είπε Αν η θερμοκρασία ανεβαίνει τόσο μετά από αρκετή ώρα σημαίνει ότι δεν έχει αρκετό airflow το κουτί σου, κάνε μία δοκιμή με ανοιχτό πορτάκι. Airflow έχει , έχω βάλει άλλους 2 ανεμιστήρες.. Πόσους να βάλω ; Σε λίγο θα πετάξει.. 5 φουρφουρια σύνολο στο κουτί 3 12αρια και 2 8αρια. Ανεβάζει σε 5 λεπτά 80+.. 1 ώρα πριν, vasillis17 είπε φιλε μου γιατι δεν δοκιμαζεις να κανεις ενα undervolt υπαρχουνε πολλα βιντεο που διχνουνε πως αλλα γνωριζουνε και αρκετα παιδια εδω μεσα νομιζω υπαρχει κατι σχετικο πανω σε αυτο επισεις μηπως αν εβαζες και καποιο fan ισως βοηθουσε ,σε εμενα παντως στο metro exodus ολα τερμα και μετα απο 1-2 ωρες παιχνιδι το περισοτερο που ειδα ητανε 83 αλλα για πολυ λιγο και δεν εχω κανει τιποτα απο αυτα ! Γιατί να ρίξω τα βολτ; Δεν νομίζω να είναι λύση αυτό.. όπως και να ρίξω τα ρολόγια δεν είναι λύση.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, juve11 είπε Κάνε ένα κόπο να διαβάσεις τα παραπάνω πόστς Μίλαω για το 78αρι που έβγαζε δύο 24ωρα με την αλλαγή της "παλιάς" πάστας.. όχι για πριν 3 μήνες. Με το που άλλαξα με την νέα πάστα και τα pads , αντί να κατέβει, ανέβηκε. Airflow έχει , έχω βάλει άλλους 2 ανεμιστήρες.. Πόσους να βάλω ; Σε λίγο θα πετάξει.. 5 φουρφουρια σύνολο στο κουτί 3 12αρια και 2 8αρια. Ανεβάζει σε 5 λεπτά 80+.. Γιατί να ρίξω τα βολτ; Δεν νομίζω να είναι λύση αυτό.. όπως και να ρίξω τα ρολόγια δεν είναι λύση. τοτε καθε φορα που το συναρμολογεις ξανα κατι γινεται ολο και πιο λαθος. παρε μερικα δαχτυλιδια για να σφιξεις πιο καλα τις βιδες (μη του μαμησεις, αλλα σφιξε αρκετα) αμα το κουτι εχει μαπα ροη αερα οσα ανεμιστηρια και να βαλεις δε φτιαχνει. αν με ανοιχτο το καπακι βλεπεις τεραστια διαφορα στις θερμοκρασιες τοτε φταιει το κουτι Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από Επισκέπτης
juve11 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 τι λαθος να εκανα με 5-6 βιδες? τις εσφιξα καλα τις βιδες.. με ανοιχτο καπακι το ειχα δοκιμασει πριν βαλω τους ανεμιστηρες, αλλα η πτωση δεν ηταν μεγαλη... μερικοι βαθμοι...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 23 λεπτά πριν, juve11 είπε τι λαθος να εκανα με 5-6 βιδες? τις εσφιξα καλα τις βιδες.. με ανοιχτο καπακι το ειχα δοκιμασει πριν βαλω τους ανεμιστηρες, αλλα η πτωση δεν ηταν μεγαλη... μερικοι βαθμοι... τηλεδιαγνωση δε γινεται, αυτο το καταλαβαινεις. απο κει και περα παιζουν καποια σεναρια 1. το προγραμμα σου δειχνει διαφορετικα τις θερμοκρασιες (λες οχι) 2. το κουτι δεν εχει καλη ροη (λες οχι) 3. δεν βαζεις αρκετη παστα (το παραπανω δε πειραζει, το λιγοτερο κανει ΜΕΓΑΛΗ διαφορα) 4. δεν εφαρμοζεται αρκετη πιεση μεταξυ ψυκτρας και καρτας 5. ?? (ριχτε καμια ιδεα ρε παιδια)
juve11 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 εννοειται πως δεν γινεται.. 1. με 3 προγραμματα , ιδια θερμοκρασια 2. μπορει να μην εχει , αλλα δεν εκανε μεγαλη διαφορα το ανοιχτο καπακι 3. θα την ανοιξω ξανα να την καθαρισω και να ξαναβαλω... αν και θεωρω πως εβαλα οσο πρεπει 4. τα pads τα ειδα πως πατανε πολυ καλα , θα δοκιμασω παλι μιας και θα την ξαναανοιξω. Αν δεν ...... ξερουμε με το radeon adrenalin πως βαζω max high temp ή κατι παρομοιο? 52 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε τηλεδιαγνωση δε γινεται, αυτο το καταλαβαινεις. απο κει και περα παιζουν καποια σεναρια 1. το προγραμμα σου δειχνει διαφορετικα τις θερμοκρασιες (λες οχι) 2. το κουτι δεν εχει καλη ροη (λες οχι) 3. δεν βαζεις αρκετη παστα (το παραπανω δε πειραζει, το λιγοτερο κανει ΜΕΓΑΛΗ διαφορα) 4. δεν εφαρμοζεται αρκετη πιεση μεταξυ ψυκτρας και καρτας 5. ?? (ριχτε καμια ιδεα ρε παιδια) λοιπον.. φαινεται να λυθηκε το θεμα... καποια λαλακια , πρεπει να εκανα.. εβαλα μπολικη παστα , βιδωσα τερμα τις βιδες... και εχω μιση ωρα να παιζει... εχει παει max 68 βαθμους.. φιλε Lezantas26 ευχαριστω πολυ για την βοηθεια... και τους υπολλοιπους φυσικα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα