Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Έχω ένα θέμα με τις θερμοκρασίες της κάρτας μου...

Η κάρτα είναι xfx rx 580 8gb.

Είχα 2-3 μήνες να παίξω παιχνίδι και ενώ κανονικά μου πήγαινε max 68-69 βαθμούς , χθες μετά από καιρό που δοκίμασα να παίξω την είδα να βαράει 85αρια!

Έκλεισα το παιχνίδι μόλις το είδα...

Να πω ότι η κάρτα είναι refurbished , όταν την πήρα άλλαξα αμέσως πάστα , αλλά απ' ότι είχα δει τότε και τα thermal pads ήταν σε κακά χάλια..

Σκέφτομαι να αλλάξω για αρχή thermal pads , αλλά δεν ξέρω τι πάχος χρειάζεται, γνωρίζει κανείς ; Κι αν έχει καμία πρόταση/λινκ , ακόμα καλύτερα.

και επίσης λέω να πάρω μια ποιοτική πάστα για να αλλάξω , μιας και της είχα βάλει μια φθηνή που είχα ήδη.καμια πρόταση σε ποιοτική πάστα;

Αυτά σκέφτηκα για αρχή , καμία άλλη ιδέα τι μπορώ να κάνω για να ρίξω την θερμοκρασία;

Πχ αλλαγή ψυκτρας ή κάτι άλλο..

Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, duffyduck είπε

Arctic MX-4 για παστα

Ωραία, ευχαριστώ πολύ για την πρόταση..

Λέω να πάω σε αυτό το pad , καμία γνώμη;

Επεξ/σία από juve11
Δημοσ.

Αλλαξε και τα pad, και επισης να βαλεις μια ποιοτικη παστα...

κανε και ελενχο στα ανεμιστηρακια μηπως καποιο εχει θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Κατ' αρχάς, διαφορά στη θερμοκρασία παρατήρησες στο ίδιο παιχνίδι; Ένας παλιότερος τίτλος δεν ζορίζει την κάρτα σου όσο ένας καινούριος.

Δευτερευόντως θα έλεγχα τη λειτουργία των ανεμιστήρων, θα τους καθάριζα από σκόνη κλπ. Μου φαίνεται απίθανo να χάλασε η πάστα σε διάστημα 2 μηνών σε σημείο που να δείς αύξηση της θερμοκρασίας κατά 15+ βαθμούς.

• Like 1
Δημοσ.

γεια σας παιδια...

παρρηγειλα την mx-4 και τα pads της arctic... σημερα θα τα βαλω...

Περασα ξανα την παλια παστα προχθες μεχρι να ερθει η νεα , εβαλα και 2 80αρια ανεμηστηρακια που ειχα ,στο πανω μερος του κουτιου και ειμαστε στους 78 max, μετα απο 2 ωρες gaming(χθες και προχθες).

Το ιδιο παιχνιδι , ναι , καινουριος τιτλος.

Τα ανεμιστηρακια φαινονται μια χαρα, πεντακαθαρα ειναι και αυτα και η ψυκτρα της καρτας... τα pads ειναι ταλαιπωρημενα... αντε να δουμε σημερα που θα αλλαχθουν..

Δημοσ.
11 ώρες πριν, vdanasto είπε

Κατ' αρχάς, διαφορά στη θερμοκρασία παρατήρησες στο ίδιο παιχνίδι; Ένας παλιότερος τίτλος δεν ζορίζει την κάρτα σου όσο ένας καινούριος.

Δευτερευόντως θα έλεγχα τη λειτουργία των ανεμιστήρων, θα τους καθάριζα από σκόνη κλπ. Μου φαίνεται απίθανo να χάλασε η πάστα σε διάστημα 2 μηνών σε σημείο που να δείς αύξηση της θερμοκρασίας κατά 15+ βαθμούς.

Ελα ντε, 15 βαθμούς πάνω σε 2 μήνες, κάτι άλλο είναι... Η δεν εχεις καλό airflow στο κουτί σου ή δεν δουλεύουν τα φαν στο 100% οταν χρειάζεται. Εγώ θα έψαχνα για το 2ο πάντως... 

Δημοσ.

Μπορεί να μην είχε μπει αρκετή πάστα αρχικά, γιατί όταν την άνοιξα μου φάνηκε ότι ήταν λίγη..

Ήταν και πάστα του 1 ευρώ.

Ήρθαν πάστα και pads , τα έβαλα και βλέπουμε.

Τα ανεμιστήρια τα έχω 80% να δουλεύουν εως τους 75 βαθμούς.. από κει και πάνω τα έχω στο 100%.

Στο κουτί είχα 2 ανεμιστήρες , έβαλα άλλους 2 τώρα.

Από αύριο θα φανεί , τι άλλαξε με την πάστα και την νέα πάστα.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, vasillis17 είπε

σε πιο game ειδες 85 βαθμους ?

Στο pes 2020

Ρε παιδιά θα με τρελάνει αυτή η κάρτα..

Άλλαξα χθες το μεσημέρι pads και πάστα..

Το βράδυ αργά (10+ ώρες μετά) , έβαλα να παίξω...

Πηγαίνει πάλι 80+... 82-83 βαθμούς..

Σήμερα το μεσημέρι (24 ώρες μετά) πάλι 82-83..

Αντί να πέσει κάτω από τους 78 , ανεβαίνει ,πως γίνεται αυτό;

Ξέρω ότι θέλει να "στρώσει" η πάστα μερικές μέρες, αλλά με την προηγούμενη που ξαναπερασα είδα αμέσως μια διαφορά.

Τώρα αλλαχθηκαν και τα pads  και ανεβαίνει;

Καμία γνώμη;

Να ξαναπεράσω πάστα ; Να περιμένω;

Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, juve11 είπε

Στο pes 2020

Ρε παιδιά θα με τρελάνει αυτή η κάρτα..

Άλλαξα χθες το μεσημέρι pads και πάστα..

Το βράδυ αργά (10+ ώρες μετά) , έβαλα να παίξω...

Πηγαίνει πάλι 80+... 82-83 βαθμούς..

Σήμερα το μεσημέρι (24 ώρες μετά) πάλι 82-83..

Αντί να πέσει κάτω από τους 78 , ανεβαίνει ,πως γίνεται αυτό;

Ξέρω ότι θέλει να "στρώσει" η πάστα μερικές μέρες, αλλά με την προηγούμενη που ξαναπερασα είδα αμέσως μια διαφορά.

Τώρα αλλαχθηκαν και τα pads  και ανεβαίνει;

Καμία γνώμη;

Να ξαναπεράσω πάστα ; Να περιμένω;

εχεις σφιξει καλα τις βιδες? μηπως ειχε τιποτα δαχτυλιδια στις βιδες και τα εβγαλες?

παντως μπορει απλα με καποια ενημερωση να αλλαξε τι θερμοκρασιες αναφερει. δηλαδη ειναι οι ιδιες θερμοκρασιες απλα τωρα τις δειχνει διαφορετικα

Δημοσ.

Ναι, όπως ήταν τις έβαλα τις βίδες..

Τι ενημέρωση να έκανε σε μερικές ώρες;

Δημοσ.

φιλε μου γιατι δεν δοκιμαζεις να κανεις ενα undervolt υπαρχουνε πολλα βιντεο που διχνουνε πως αλλα γνωριζουνε και αρκετα παιδια εδω μεσα νομιζω υπαρχει κατι σχετικο πανω σε αυτο επισεις μηπως αν εβαζες και καποιο fan ισως βοηθουσε ,σε εμενα παντως στο metro exodus ολα τερμα και μετα απο 1-2 ωρες παιχνιδι το περισοτερο που ειδα ητανε 83 αλλα για πολυ λιγο  και δεν εχω κανει τιποτα απο αυτα !

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, juve11 είπε

Ναι, όπως ήταν τις έβαλα τις βίδες..

Τι ενημέρωση να έκανε σε μερικές ώρες;

ειπες οτι ειχες 2-3 μηνες που δεν επαιζες παιχνιδια, ισα με καμια 10αρια ενημερωσεις πρεπει να βγηκαν σ αυτο το διαστημα :P

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν η θερμοκρασία ανεβαίνει τόσο μετά από αρκετή ώρα σημαίνει ότι δεν έχει αρκετό airflow το κουτί σου, κάνε μία δοκιμή με ανοιχτό πορτάκι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...