georgeas31 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Καλησπερα σε ολους, καταρχας ειμαι πολυ αρχαριος με wordpress και προγραμματισμο. Απλα διαχειριζομαι μια σελιδα στη δουλεια αυτη την περιοδο και εχω μια απορια. Θελω να μετακινησω ενα subitem και να το βαλω στο top bar στο main menu. Βρηκα πως το κανω (Appearance>Customize> Menus ) .Οταν ομως το κανω αντιγραφεται η μπαρα απο κατω. Εχετε καποια λυση? Ευχαριστω εκ των προτερων
vngls7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 On 22/03/2020 at 20:22, georgeas31 said: Καλησπερα σε ολους, καταρχας ειμαι πολυ αρχαριος με wordpress και προγραμματισμο. Απλα διαχειριζομαι μια σελιδα στη δουλεια αυτη την περιοδο και εχω μια απορια. Θελω να μετακινησω ενα subitem και να το βαλω στο top bar στο main menu. Βρηκα πως το κανω (Appearance>Customize> Menus ) .Οταν ομως το κανω αντιγραφεται η μπαρα απο κατω. Εχετε καποια λυση? Ευχαριστω εκ των προτερων Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλεις λινκ της σελίδας, στείλε μου τη αν θες και εξήγησε λίγο καλύτερα το πρόβλημα για να δω αν μπορώ να βοηθήσω. Δεν νομίζω να μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος με αυτά τα στοιχεία που έδωσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα