micos000 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Εγώ έχω να πω ότι τα netbook με atom ήταν η χειρότερη βλακεία που βγήκε ποτέ. Μόνο με xp προχωρούσαν κάπως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, micos000 είπε Εγώ έχω να πω ότι τα netbook με atom ήταν η χειρότερη βλακεία που βγήκε ποτέ. Μόνο με xp προχωρούσαν κάπως. offline, γιατι αμα πας ακομη και με xp τωρα να μπεις ιντερνετ, θα κατεβασεις ολους τους αγιους χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Το παρακάμπτουμε αυτό... 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 9 ώρες πριν, Alex-V είπε offline, γιατι αμα πας ακομη και με xp τωρα να μπεις ιντερνετ, θα κατεβασεις ολους τους αγιους χαχαχα Μπορείς, παρακαλώ, να περιγράψεις τι ακριβώς θα αντιμετωπίσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, filipN είπε Μπορείς, παρακαλώ, να περιγράψεις τι ακριβώς θα αντιμετωπίσεις; youtube, facebook, flash σελιδες και γενικα ολοι οι browsers εχουν βαρυνει τοσο πλεον που ο μονοπυρινος επεξεργαστης γοναταει στο κατακορυφο, με οτι λειτουργικο και να εισαι. ακομη και με xp απλα με τα xp θα εισαι λιγο πιο ανετα απο τα 7 και το linux σε αποδοση, αλλα πλεον δεν σε καλυπτουν ουτε αυτα και απο μεριας ιων εννοειται Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από Alex-V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 20 ώρες πριν, micos000 είπε Εγώ έχω να πω ότι τα netbook με atom ήταν η χειρότερη βλακεία που βγήκε ποτέ. Μόνο με xp προχωρούσαν κάπως. Οχι, και μονο οτι εδωσαν τη δυνατοτητα τοτε: σε χιλιαδες ανθρωπους -οχι μονο παιδια Δημοτικου με την επιδοτηση- να εχουν μια πρωτη επαφη με ενα pc / λαπτοπ ηταν σημαντικο! Eπισης αρκετοι εκαναν τη δουλεια τους τοτε με αυτα διχως απαραιτητα να μπουν στη αναγκαστικη διαδικασια αγορας ακριβοτερων επιλογων, τους γλυτωσαν & χρηματα 😀 Το να τα κοιταμε σημερα με (λογικη) "απαξιωση", χανουμε την πραγματικοτητα της εποχης τους: ειναι σαν να κοιταμε "καπως" τα πρωτα ταμπλετ, ξεχνωντας: το ποσο εφεραν <νεα δεδομενα>! 😃 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν αναφέρομαι στο θέμα της επιδότησης. Όποιος το πήρε τζάμπα καλά έκανε. Μιλάω για το ότι κόστιζαν περίπου 200€. Πήρα κι εγώ ένα και το χρησιμοποίησα για κανά χρόνο με πολύ ζόρι και το πέταξα. Ήταν από τα πιο άχρηστα πράγματα που αγόρασα. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adminaros Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 47 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Οχι, και μονο οτι εδωσαν τη δυνατοτητα τοτε: σε χιλιαδες ανθρωπους -οχι μονο παιδια Δημοτικου με την επιδοτηση- να εχουν μια πρωτη επαφη με ενα pc / λαπτοπ ηταν σημαντικο! Eπισης αρκετοι εκαναν τη δουλεια τους τοτε με αυτα διχως απαραιτητα να μπουν στη αναγκαστικη διαδικασια αγορας ακριβοτερων επιλογων, τους γλυτωσαν & χρηματα 😀 Το να τα κοιταμε σημερα με (λογικη) "απαξιωση", χανουμε την πραγματικοτητα της εποχης τους: ειναι σαν να κοιταμε "καπως" τα πρωτα ταμπλετ, ξεχνωντας: το ποσο εφεραν <νεα δεδομενα>! 😃 γουέλ σέντ. Οντως, και εγώ ήξερα πολλούς που κάνανε τη δουλειά τους μια χαρα. Απλα πραγματα (office, internet , movies ..) , και όχι για τον πρωτο χρονο μονο. Κρατησε και για μετα. Συμφωνω. πολυ Καλή κίνηση εκ μερους της πολιτειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Σε δικα μου benchmarks εποχης αντιστοιχουσαν σε: P4 3.0-3.2 GHz (με ΗΤ!) 😃 Αυτο τοτε + σε συνδυασμο με Windows ΧP ηταν αρκετο, αν οχι ικανοποιητικο! To φορματ 8.9-10.2" ηταν εντελως "νεο", ενω και οτιδηποτε αλλο 'κοντινο' του σε μικρο μεγεθος, ηταν δυστυχως αρκετα -εως (παρα!) πολυ- πιο ακριβο τοτε... 🤓 Να δωσω κι ενα παραδειγμα: θυμαμαι να σκαναρουμε -εκατονταδες!- σελιδες & μεσα στο ~6ωρο (!) που διαρκουσε μια και μονο δυνατη φορτιση μπαταριας (ενος Asus 11.6") μιας γνωστης μου τοτε για το μεταπτυχιακο της. 'Ομοιο' ομως σε λαπτοπ (μεγεθος + μπαταρια) για να το εχουμε, θα επρεπε να το πληρωσουμε τοτε εως και...4-5πλασιο!😣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα