Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, micos000 είπε

Εγώ έχω να πω ότι τα netbook με atom ήταν η χειρότερη βλακεία που βγήκε ποτέ. Μόνο με xp προχωρούσαν κάπως.

offline, γιατι αμα πας ακομη και με xp τωρα να μπεις ιντερνετ, θα κατεβασεις ολους τους αγιους χαχαχα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Alex-V είπε

offline, γιατι αμα πας ακομη και με xp τωρα να μπεις ιντερνετ, θα κατεβασεις ολους τους αγιους χαχαχα

Μπορείς, παρακαλώ, να περιγράψεις τι ακριβώς θα αντιμετωπίσεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, filipN είπε

Μπορείς, παρακαλώ, να περιγράψεις τι ακριβώς θα αντιμετωπίσεις;

youtube, facebook, flash σελιδες και γενικα ολοι οι browsers εχουν βαρυνει τοσο πλεον που ο μονοπυρινος επεξεργαστης γοναταει στο κατακορυφο, με οτι λειτουργικο και να εισαι. ακομη και με xp

απλα με τα xp θα εισαι λιγο πιο ανετα απο τα 7 και το linux σε αποδοση, αλλα πλεον δεν σε καλυπτουν ουτε αυτα

και απο μεριας ιων εννοειται

Επεξ/σία από Alex-V
Δημοσ.
20 ώρες πριν, micos000 είπε

Εγώ έχω να πω ότι τα netbook με atom ήταν η χειρότερη βλακεία που βγήκε ποτέ. Μόνο με xp προχωρούσαν κάπως.

Οχι, και μονο οτι εδωσαν τη δυνατοτητα τοτε: σε χιλιαδες ανθρωπους -οχι μονο παιδια Δημοτικου με την επιδοτηση-
να εχουν μια πρωτη επαφη με ενα pc / λαπτοπ ηταν σημαντικο! Eπισης αρκετοι εκαναν τη δουλεια τους τοτε με αυτα
διχως απαραιτητα να μπουν στη αναγκαστικη διαδικασια αγορας ακριβοτερων επιλογων, τους γλυτωσαν & χρηματα 😀

Το να τα κοιταμε σημερα με (λογικη) "απαξιωση", χανουμε την πραγματικοτητα της εποχης τους:
ειναι σαν να κοιταμε "καπως" τα πρωτα ταμπλετ, ξεχνωντας: το ποσο εφεραν <νεα δεδομενα>! 😃

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν αναφέρομαι στο θέμα της επιδότησης. Όποιος το πήρε τζάμπα καλά έκανε. Μιλάω για το ότι κόστιζαν περίπου 200€. Πήρα κι εγώ ένα και το χρησιμοποίησα για κανά χρόνο με πολύ ζόρι και το πέταξα. Ήταν από τα πιο άχρηστα πράγματα που αγόρασα.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Οχι, και μονο οτι εδωσαν τη δυνατοτητα τοτε: σε χιλιαδες ανθρωπους -οχι μονο παιδια Δημοτικου με την επιδοτηση-
να εχουν μια πρωτη επαφη με ενα pc / λαπτοπ ηταν σημαντικο! Eπισης αρκετοι εκαναν τη δουλεια τους τοτε με αυτα
διχως απαραιτητα να μπουν στη αναγκαστικη διαδικασια αγορας ακριβοτερων επιλογων, τους γλυτωσαν & χρηματα 😀

Το να τα κοιταμε σημερα με (λογικη) "απαξιωση", χανουμε την πραγματικοτητα της εποχης τους:
ειναι σαν να κοιταμε "καπως" τα πρωτα ταμπλετ, ξεχνωντας: το ποσο εφεραν <νεα δεδομενα>! 😃

γουέλ σέντ.

Οντως, και εγώ ήξερα πολλούς που κάνανε τη δουλειά τους μια χαρα. Απλα πραγματα (office, internet , movies ..) , και όχι για τον πρωτο χρονο μονο. Κρατησε και για μετα.

Συμφωνω.

πολυ Καλή κίνηση εκ μερους της πολιτειας.

Δημοσ.

Σε δικα μου benchmarks εποχης αντιστοιχουσαν σε: P4 3.0-3.2 GHz (με ΗΤ!) 😃
Αυτο τοτε + σε συνδυασμο με Windows ΧP ηταν αρκετο, αν οχι ικανοποιητικο!
To φορματ 8.9-10.2" ηταν εντελως "νεο", ενω και οτιδηποτε αλλο 'κοντινο' του
σε μικρο μεγεθος, ηταν δυστυχως αρκετα -εως (παρα!) πολυ- πιο ακριβο τοτε...

🤓
Να δωσω κι ενα παραδειγμα: θυμαμαι να σκαναρουμε -εκατονταδες!- σελιδες & μεσα στο ~6ωρο (!) που διαρκουσε
μια και μονο δυνατη φορτιση μπαταριας (ενος Asus 11.6") μιας γνωστης μου τοτε για το μεταπτυχιακο της. 'Ομοιο'
ομως σε λαπτοπ (μεγεθος + μπαταρια) για να το εχουμε, θα επρεπε να το πληρωσουμε τοτε εως και...4-5πλασιο!😣

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...