Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Θέλω τη κάμερα και το μικρόφωνο για επαγγελματικές συνεδρίες συμβουλευτικής και συνεντέυξεις μέσω skype, Τα θέλω για υπολογιστή. Τι κάμερα να πάρω και επίσης έχει καμία σημασία η οθόνη του υπολογιστή? Εννοώ μπορεί να με κάνει να φένομαι χειρότερα αν δεν είναι η κατάλληλη?
Cell_7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, aizensama24 είπε έχει καμία σημασία η οθόνη του υπολογιστή? Εννοώ μπορεί να με κάνει να φένομαι χειρότερα αν δεν είναι η κατάλληλη? Για τους άλλους η οθόνη σου όχι, καθόλου. Το κυρίως που χρειάζεται είναι σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο με καλές ταχύτητες οι οποίες θα σου επιτρέψουν να κάνεις συνεδρία χωρίς να κόβεται η φωνή ή η εικόνα να πέφτει σε πολύ χαμηλή ανάλυση. Επίσης φρόντισε να είσαι σε χώρο πολύ καλά φωτισμένο, θα επιτρέψει την κάμερα να λειτουργεί στο έπακρο. Από εκεί και πέρα μου είναι δύσκολο να προτείνω κάτι διότι όλες οι webcams έχουν την τιμή τους στον θεό λόγο της αγοράς αυτήν την στιγμή, πολλές έχουν πολλαπλασιαστεί σε τιμή! Θα σου έλεγα την C920 η οποία πριν 1 εβδομάδα ήταν στα ~50 και τώρα στα 100€... Από μικρόφωνο και αυτό της webcam αρκεί, αλλά αν θέλεις κάτι άλλο φρόντισε να το έχεις κοντά σου, όσο πιο κοντά τόσο καλύτερα καθώς έτσι θα κρατάει μόνο την φωνή σου.
sphinxgr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Εφόσον θα πληρώνεσαι για να τη δουλειά, πάρε κάτι σωστό και "καλό" σε μικρόφωνο. https://www.skroutz.gr/s/16867911/Trust-GXT-232-Mantis-Streaming-Microphone.html Αν βέβαια πάρεις καλή κάμερα όπως είπε ο απο πάνω μου, τότε μάλλον θα σε καλύψει και στο θέμα του μικροφώνου. https://www.skroutz.gr/s/410033/Logitech-HD-Pro-Webcam-C920.html Η οθόνη του υπολογιστή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το τι θα βλέπουν οι άλλοι. Μόνο με το τι θα βλέπεις εσυ.
Cell_7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Στις 26/3/2020 στις 12:37 ΜΜ, sphinxgr είπε https://www.skroutz.gr/s/410033/Logitech-HD-Pro-Webcam-C920.html Η οθόνη του υπολογιστή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το τι θα βλέπουν οι άλλοι. Μόνο με το τι θα βλέπεις εσυ. 200€ έφτασε η C920 χαχαχαχαχα, απίστευτο
sphinxgr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Cell_7 είπε 200€ έφτασε η C920 χαχαχαχαχα, απίστευτο Τραγικό! Εξαντλήθηκε απο παντού και όποιος την έχει στοκ, την δίνει 200€!!! Χωρίς να μου χρειάζεται, θα την ήθελα να την έχω να την κοιτάω για 50€ που είχε την περασμένη εβδομάδα!!!
dsvee Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Την είχε το public μεχρι το πρωι στα 90 ευρω, αλλα τέλος και εκει...
Milt45 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά,επειδή με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα.Για live συνομιλίες με πελατες,που θελω να έχει καθαρό ήχο όσο γίνεται με ένα καλό βέβαια πρόγραμμα streaming, την προτείνεται την παραπανω κάμερα;; Έχω βρει και άλλη μία που έχει καλά χαρακτηριστικά για το βίντεο και επίσης σύστημα καθαρισμού των θορύβων για το μικρόφωνο. https://canyon.eu/product/cns-cwc5/ Τι λέτε;; Επισης μήπως γίνεται να χρησιμοποιηθεί το κινητο;; Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από Milt45
udroxoos Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μιας και θες κάτι "καλό" για επαγγελματική χρήση, θα σου πρότεινα την Logitech C930e. Στο google μπορείς να βρεις εύκολα τις διαφορές με την C920. Επιγραμματικά θα πω ότι έχει σαφώς μεγαλύτερο εύρος εικόνας και μεγαλύτερη ευαισθησία στο φως. Την είχα πάρει όταν γεννήθηκε ο μικρός μου για να έχουν εικόνα οι παππούδες και επιβεβαιώνω την κορυφαία ποιότητα της!
ribo7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Setup: Έχω συνδέσει το laptop με μεγάλο monitor. Άρα το laptop είναι στο πλάι και πλέον δουλεύω ευθεία στο monitor. Κάτω από το monitor έχω ένα soundbar. Για meetings, χρησιμοποιώ το soundbar για ήχο. Για μικρόφωνο, χρησιμοποιώ του laptop αλλά από τη στιγμή που είναι στο πλάι, δεν βολεύει. Ερώτηση: Τι μικρόφωνο να πάρω που να το έχω κοντά μου και κυρίως να μην δημιουργεί ηχώ από το soundbar που είναι στην ευθεία μου κάτω από το monitor? Είδα το Trust GXT 232 Mantis που πόσταρε ο @sphinxgr παραπάνω αλλά ίσως σε κάτι πιο διακριτικό? Στις 3/4/2020 στις 10:39 ΜΜ, udroxoos είπε Μιας και θες κάτι "καλό" για επαγγελματική χρήση, θα σου πρότεινα την Logitech C930e. Στο google μπορείς να βρεις εύκολα τις διαφορές με την C920. Επιγραμματικά θα πω ότι έχει σαφώς μεγαλύτερο εύρος εικόνας και μεγαλύτερη ευαισθησία στο φως. Την είχα πάρει όταν γεννήθηκε ο μικρός μου για να έχουν εικόνα οι παππούδες και επιβεβαιώνω την κορυφαία ποιότητα της! Το μικρόφωνο της C930 είναι τα πλαϊνά "αυτάκια"? Ή είναι speakers αυτά? Ποιότητα? Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από ribo7
udroxoos Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 17 ώρες πριν, ribo7 είπε Το μικρόφωνο της C930 είναι τα πλαϊνά "αυτάκια"? Ή είναι speakers αυτά? Ποιότητα? Ναι, αυτά στα πλαϊνά είναι μικρόφωνα. 'Οπως λέει και στα χαρακτηριστικά της έχει 2 omni-directional mics. Η ποιότητα μια χαρά μου φαίνεται. Τουλάχιστον για οικιακή χρήση είναι πολύ καλή νομίζω. Τα ηχεία απέχουν περίπου 30cm από την κάμερα και με δυνατή μουσική ο συνομιλητής δεν την άκουγε καθόλου παρά μόνο εμένα.
Milt45 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Στις 3/4/2020 στις 6:42 ΠΜ, starblue είπε Ναι με το DroidCamApp Το έχω προσπαθήσει και μεταφέρει την εικόνα με καθυστέρηση. Δε ξέρω αν φταίει η συσκευή κινητού, ο υπολογιστής ή το δωρεάν πρόγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα