Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα #2

insomnia.gr
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 ώρες πριν, kage είπε

1-7.jpgβολος κοκτειλ take away :P

Δεν καταλαβαίνω το πνεύμα σου για το ελληνικό Μονακό..  Και μην ξεχνάμε τα λόγια του προφήτη.. Θα μοιάζει με καρεκλοtake αλλά θα είναι take away... 

3 ώρες πριν, logistoulis είπε

Δεν πάει η σαγιονάρα με τη μάσκα

Η ΤζιΑρ έδειξε το δρόμο.. Βλέπω να φοριέται πολύ φέτος 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 ώρες πριν, Sanjuro είπε

Πάντως με αυτά και μ'αυτά έχω καταντήσει να έχω μια σουπερ μικροβιοφοβική φίλη που απ'το πολύ πλύσιμο κλπ γέμισε τα χέρια της με πληγές, μια φίλη που μου ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει την καραντίνα μόνη της (θα συνεχίσει να κάνει #stayhome ανευ λόγου) και έναν φίλο που μου σπάει τα νευρά επειδή δεν θέλει να μπει σε λεωφορείο να πάμε κάπου που θέλω να πάμε μαζί.

Ζήτω η τρέλα.

Αυτό με το λεωφορείο γιατί είναι τρέλα? Για τα άλλα συμφωνώ, αλλά τα ΜΜΜ ήταν πάντα το βασίλειο των μικροβίων, γιατί όχι τώρα?

• Super Moderators
9 hours ago, kirileman said:

Και εσύ και ο Billdanos την ίδια ακριβώς τοποθέτηση: "Το εξήγησε, ελάχιστοι το κατάλαβαν, ξαναδές τι είπε με μεγαλύτερη προσοχή μπας και το καταλάβεις και εσύ"... Seriously? Γιατί δεν μας τιμάτε με τη δική σας εξήγηση και μας αφήνετε στο σκοτάδι, σε ένα τόσο δύσκολο θέμα που το 95% δεν μπόρεσε να κατανοήσει;

9 hours ago, santac said:

κάτι μου λέει ότι ο ένας από τους 2 είναι account του Χαρδαλια 

Είτε το εξηγήσει κάποιος είτε όχι, για κάποιους δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Άρα ποιος ο λόγος;

Όλα καλά. (εναλλακτικά υπάρχει και το σημερινό εξώφυλλο του "Μακελειό":) 

• Like 1

Πειραιά πάντως πασαλιμάνι και πειραική ειχε πολύ κόσμο , αυτο με τις καφετέριες πάντως δεν ξέρω αν ειναι καλό που ειναι κλειστές γιατι τώρα δεν εχει να πάει πουθενά ο κόσμος και γίνεται χαμός σε πλατείες κτλπ ( βέβαια ειναι σε ανοιχτούς χώρους ) , προφανώς δεν υπάρχουν αποστάσεις μάσκες κτλπ και οσο περνάει ο καιρός θα ξεχαστεί εντελώς το θέμα ανεξάρητα σε τι ποσοστό πλέον υπάρχει ο ιός στην ελληνική κοινωνία.

Απο την μια ειναι απόλυτα φυσιολογικό στην ψυχολογία του καθενός αν δεν ακούσει για πολλά κρούσματα για θανάτους κτλπ ( προφανώς και ειναι καλό να μην υπάρχουν ) να ειναι πλέον σε κατάσταση προ ιου και σύντομα όταν ανοίξουν και ολα τα υπόλοιπα ( που πρέπει να γίνει για πολλούς λόγους ) δεν θα πολυ ασχολείται κανένας ( ίσως μονο ακόμη οι ευπαθής ομάδες θα ειναι πιο συγκρατημένοι ) και ουτε θα τηρεί κανεις κανένα μέτρο μεσα στο καλοκαίρι , οχι επειδή είμαστε ανεύθυνοι κτλπ ( πάντα υπήρχαν βέβαια και θα υπάρχουν ) αλλα ειναι και καθαρά θέμα ψυχολογίας του ανθρώπου.

• Like 1

Ας δούμε την περίπτωση της Σουηδίας,ίδια νούμερα πληθυσμού που δεν έκανε τίποτα μόνο κάποιες μικροαπαγορευσεις,δεν είναι hacuna matata όπως τους Έλληνες αγκαλιές,φιλιά,ταβέρνες κλπ.ειναι πιο κλειστοι σαν άνθρωποι.

Εκεί λοιπόν φτάσανε κοντά μέχρι σήμερα τους 3000 νεκρούς με 435 διασωλινωμενους και έχουν ακόμα δρόμο.

3000 οικογένειες έχασαν τους ανθρώπους τους.

Εμείς έχουμε 146 νεκρούς με τα μέτρα που πήραμε.

Μπορούμε να φανταστούμε αν υπήρχαν 3000 νεκροί τι θα γινόταν εδω, τι καταρες και κατηγοριες θα ρίχναμε για ανύπαρκτο κράτος κλπ.

Ή Σουηδία εχει επιλέξει το ότι γίνει έγινε.υπαρχουν κ Εκεί φωνές για lockdown αλλά ποιος τους ακούει.καμμια αξία στην ανθρώπινη ζωή μόνο συμβουλές και προσευχές.

• Like 4
  • Thanks 2

13 λεπτά πριν, _kos_tas_ είπε

Aπό την αρχή δεν έπρεπε να είχε κλείσει σχεδόν τίποτα.Θα δείτε τις επόμενες ημέρες ότι τα κρούσματα θα παραμείνουν σε μονοψήφιους αριθμούς.Υπερεκτιμήθηκε ο ιός που δείχνει ότι είναι επιπέδου μιας σοβαρής μορφής γρίπης.

Πάλι Φλεβάρη έχουμε ? Νομίζαμε το χουμε ξεπεράσει αυτό το στάδιο πλέον...

• Like 2
  • Thanks 1

13 λεπτά πριν, _kos_tas_ είπε

Aπό την αρχή δεν έπρεπε να είχε κλείσει σχεδόν τίποτα.Θα δείτε τις επόμενες ημέρες ότι τα κρούσματα θα παραμείνουν σε μονοψήφιους αριθμούς.Υπερεκτιμήθηκε ο ιός που δείχνει ότι είναι επιπέδου μιας σοβαρής μορφής γρίπης.

Γρίπη με νεφρικες δυσλειτουργίες και θρόμβωση έτσι?

https://www.nbcnews.com/health/health-news/coronavirus-can-lead-kidney-damage-why-n1187926

• Like 1

17 λεπτά πριν, _kos_tas_ είπε

Υπερεκτιμήθηκε ο ιός... Ναι, από όλους τους ηγέτες του κόσμου και κόστισε ένα τρις περίπου στην παγκόσμια οικονομία...

• Like 1

5 λεπτά πριν, lionheart20 είπε

Γρίπη με νεφρικες δυσλειτουργίες και θρόμβωση έτσι?

https://www.nbcnews.com/health/health-news/coronavirus-can-lead-kidney-damage-why-n1187926

γιατί οι άλλες γρίπες που σκοτώνουν γιατί σκοτώνουν; έχεις κάτσει να δεις αναλυτικά τι παρενέργειες σου κάνουν, ή εδώ γίναμε ειδικοί από τη καταστροφολογία;

• Like 6

1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

γιατί οι άλλες γρίπες που σκοτώνουν γιατί σκοτώνουν; έχεις κάτσει να δεις αναλυτικά τι παρενέργειες σου κάνουν, ή εδώ γίναμε ειδικοί από τη καταστροφολογία;

Έγινα και καταστροφολογος εγω που κάθε μέρα έγραφα για ελπιδες για φάρμακα εδώ μέσα.

Τι δε καταλαβαίνεις ρε φίλε?να τα ξαναπώ.για τη γρίπη έχεις εμβόλιο και φάρμακο.για τον κορωνοιο δεν έχεις τίποτα.

Θες να κινδυνεύσεις? Go ahead.το χορό του στα τέτοια μου ολα δεν θα τον χορέψω εγώ.θα μείνω προσεκτικός μέχρι να υπάρξει ένα αποτελεσματικό φάρμακο.

• Like 1
  • Thanks 2
  • Confused 1

Μόλις τώρα, _kos_tas_ είπε

Ακόμα είμαστε στο 1/3 σε θανάτους σε σχέση με την εποχική γρίπη.

https://www.who.int/news-room/detail/14-12-2017-up-to-650-000-people-die-of-respiratory-diseases-linked-to-seasonal-flu-each-year

Συνεχίστε τώρα την καταστροφολογία.

Ρε πόσες φορές θα το πούμε ότι όλα αυτά συμβαίνουν ΕΝΩ έχουν παρθεί πρωτοφανή μέτρα σε όλον τον κόσμο; Και ξανά, ΔΕΝ υπάρχει φάρμακο ΟΥΤΕ εμβόλιο. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε; Πώς τελειώσατε το σχολειο; (αν το έχετε τελειώσει...)

• Like 4
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, lionheart20 είπε

Έγινα και καταστροφολογος εγω που κάθε μέρα έγραφα για ελπιδες για φάρμακα εδώ μέσα.

Τι δε καταλαβαίνεις ρε φίλε?να τα ξαναπώ.για τη γρίπη έχεις εμβόλιο και φάρμακο.για τον κορωνοιο δεν έχεις τίποτα.

Θες να κινδυνεύσεις? Go ahead.το χορό του στα τέτοια μου ολα δεν θα τον χορέψω εγώ.θα μείνω προσεκτικός μέχρι να υπάρξει ένα αποτελεσματικό φάρμακο.

δεν είπα ότι εσύ συγκεκριμένα εγινες καταστροφολόγος, η κατάσταση όλους λίγο πολύ μας έχει κάνει έτσι (κι εγώ ανησυχώ ρε φίλε)

και για τη γρίπη στην τελική ένα μύδι έχεις αφού πάλι πεθαίνει ο κόσμος αβέρτα και ανέκαθεν στρέσαρε τα συστήματα υγείας , απλά όλα αυτά εμάς τους περισσότερους δεν μας απασχολούσαν καν , ξαφνικά νοιαστήκαμε όλοι για το πόσες μεθ έχουμε και το τι παρενέργειες σου κάνει μια ασθένεια 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2
  • Confused 1

2 λεπτά πριν, _kos_tas_ είπε

Ακόμα είμαστε στο 1/3 σε θανάτους σε σχέση με την εποχική γρίπη.

https://www.who.int/news-room/detail/14-12-2017-up-to-650-000-people-die-of-respiratory-diseases-linked-to-seasonal-flu-each-year

Συνεχίστε τώρα την καταστροφολογία.

650.000 νεκροί μάλλον δεν είχαν πρόσβαση σε φάρμακα και εμβόλια.

Μ αρέσει που βάζεις το μέγιστο νούμερο κιόλας.το 290.000 δεν το είδες φαίνεται.ποιος εξετάζετε για γρίπη?ελάχιστοι.για κορωνοιο έχουμε αποδεδειγμένους 250.000 μέσα σε λίγους μήνες.κανε αυτό που θες εγώ θα κάνω αυτό που θεωρώ εγώ σωστό.ολοκληρος trump τα μάσησε περί γρίπης και θα ακούσουμε τον Κώστα ότι είναι μια γρίπη.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...