Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

εγώ γέλασα πάντως.

Να είστε καλά όλοι εσείς να μας φτιάχνετε τη διάθεση, ανεβάστε κι άλλα τέτοια περιστατικά.

Δε νομίζω να πάθεις και κατι πάντως με το υγρό για το πάτωμα.

προτείνω να ποινικοποιηθεί ο βήχας

Η βλακεία (ειδικά όταν κινδυνεύει να στοιχείσει σε άλλους ζωή/υγεία) έπρεπε να ποινικοποιηθεί, αλλά μάλλον απλώς θα κλείσει κι άλλο ένα νήμα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, definitio είπε

Η βλακεία (ειδικά όταν κινδυνεύει να στοιχείσει σε άλλους ζωή/υγεία) έπρεπε να ποινικοποιηθεί, αλλά μάλλον απλώς θα κλείσει κι άλλο ένα νήμα.

Καλα αν βηχει ο αλλος χωρις τις υποδειξεις μου φαινεται λογικο να τα ακουσει. Υπαρχουν και βιντεο με τετοια σκηνικα. Γενικα υπαρχουν πολλα ζωα εδω και χρονια που βηχουν και κλανουν χωρις να σκεφτονται κανεναν.

Δημοσ.

Η Αγγλία ξεπέρασε σε νεκρούς Ιταλία και Ισπανία. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι όσο πιο πολύ αψηφισαν τα μέτρα κάποιες χωρες τόσο πιο πολύ τιμωρούνται. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

Καλα αν βηχει ο αλλος χωρις τις υποδειξεις μου φαινεται λογικο να τα ακουσει. Υπαρχουν και βιντεο με τετοια σκηνικα. Γενικα υπαρχουν πολλα ζωα εδω και χρονια που βηχουν και κλανουν χωρις να σκεφτονται κανεναν.

Εν καιρώ πανδημίας λόγω ιού με μακρά περίοδο επώασης, αν δεν προσπαθείς να καλύψεις το στόμα σου όταν φταρνίζεσαι και βήχεις, ειδικά όταν σε κοντινή απόσταση υπάρχουν συνάνθρωποί σου, είσαι κοινώς ζωντόβολο, μούσκαρος...και εξυπνάκιας. Ως εκεί που φτάνει κανείς, κι ας το γιορτάζει.

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, kirileman said:

Για ποιο λόγο κατέγραφαν θανάτους από Covid περιστατικά από άλλα αίτια;

Να προσέξεις καλύτερα  τι ακριβώς είπε. :) 

Δημοσ.

Εμένα με έχει κουράσει το όλο θέμα και το παρακολουθώ αρκετά λιγότερο γενικά.

Βλέπω όμως ότι ο κόσμος έχει βγει έξω μαζικά, μέτρα εννοείται δεν τηρούνται και δεν γίνεται να τηρηθούν και αν ο ιός δεν εξασθενίσει λόγω καλοκαιριού θα γίνει ο χαμός...

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, logistoulis είπε

2 χιλιάδες αυτή είναι η δεύτερη έκδοση

+ καμια 300 με τον πραγματικο ts του θεματος που ηθελε να παει ιταλια. 

2 λεπτά πριν, zio10 είπε

Εμένα με έχει κουράσει το όλο θέμα και το παρακολουθώ αρκετά λιγότερο γενικά.

Βλέπω όμως ότι ο κόσμος έχει βγει έξω μαζικά, μέτρα εννοείται δεν τηρούνται και δεν γίνεται να τηρηθούν και αν ο ιός δεν εξασθενίσει λόγω καλοκαιριού θα γίνει ο χαμός...

Δε νομιζω οτι ειναι κουραση, απλα δεν ειδαμε το ασχημο προσωπο του ιου και ολο αυτο φαινεται περιττο. Μακαρι να μη το δουμε και απο την αναποδη αν και κανουμε οτι περναει απο το χερι μας. Ειπαμε καποιοι μαθαινουν απο τα λαθη των αλλων και καποιοι μαθαινουν μονο απο τα δικα τους Καποιοι δε μαθαινουν γενικως.

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Ελπίζω να αστειεύεσαι. Για όσους μένουν στο ίδιο σπίτι, τρώνε στο ίδιο τραπέζι, κάθονται σε διπλανές καρέκλες κλπ δεν υπάρχει καμία καραντίνα ούτε καν υπόνοιά της.

Αυτό το "υποτίθεται ότι στο σπίτι τηρείτε αποστάσεις" κλπ δεν ξέρω πως σου μπήκε στο μυαλό αλλά όχι πουθενά δεν υποτίθεται ότι οι οικογένειες κάνουν κάτι τέτοιο

Αν οι οικογένειες συνεχίζουν να συμπεριφέρονται όπως πριν, κερδίζουν σε συναισθήματα, ανεβάζουν όμως το ρίσκο της μετάδοσης. Ο καθένας κρίνει τί θεωρεί πιο σημαντικό. Αν δεν έχεις άτομα που ανήκουν σε ευπαθή ομάδα στο σπίτι, είναι λογικό να είσαι πιο άνετος.

Και σίγουρα είναι πολύ μεγαλύτερος και εντελώς διαφορετικός χώρος η τραπεζαρία σε σχέση με το αυτοκίνητο, εκτός κι αν έχεις τροχόσπιτο. Εφόσον πάντα αναφερόμαστε σε ιό που μεταδίδεται πιο εύκολα σε μικρό χώρο, όπως δείχνουν τα στοιχεία μέχρι τώρα.

Δημοσ.

Μια διαφορά στα νούμερα Ιταλίας και νεας υορκης είναι ότι ενώ στην ιταλια πρακτικα σχεδον ολοι οι θανατοι ειναι μεγαλης ηλικιας ατομα και μονο 1-2% ολων των θανατων ειναι ατομα κατω των 50 ετων, στην νεα υορκη δεν ειναι τοσο μικρος ο αριθμος. Ισως εχει να κανει με χειροτερη υγεια του πληθυσμου, πιο κακη διατροφη;

Δημοσ.

Κι εγώ που πήγα Γλυφάδα και Βουλιαγμένη, ενα καρό κόσμος ηταν για βόλτα. Ειδικά στη Βουλιαγμένη ήμουν η μοναδική που φορούσα μάσκα , ολοι κυκλοφορούσαν γιολο ο ένας δίπλα στον άλλον. Κι άντε πες ο εξωτερικός χώρος αλλα και μέσα σε μαγαζιά, ηταν χωρίς μάσκες.

Οντως το οτι εδώ δεν είδαμε τα άσχημα έκανε πολλούς να λένε «σιγά μωρε».

• Like 2
Δημοσ.

Στην αρχή κάναμε πλάκα  , μετά πήγαμε σε αυστηρό lockdown ,  μάσκα - όχι μάσκα μας έχουν πιπ οικονομικά  και όλα για να προετοιμασουν το νέο αφήγημα για το μεγάλο άνοιγμα  ... Είχαμε και άλλους θανάτους αλλά  δε μετράνε στο σκορ  αν δεν είναι από covid ..... είχα καιρό να παρακολουθησω τι λένε αλλά κερδαμε η μας ψεκάζουν ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...