Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα #2

insomnia.gr
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Πάντως σήμερα δεν εχει κ την τρομερή κίνηση

Ουρές σε τράπεζες,ταχυμεταφορές κ καταστήματα κινητης τηλεφωνίας ααα και σε καφεκοπτεία

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, gthe είπε

Τώρα χωρίς να θέλω να θίξω εσένα προσωπικά ... ας θίξω ένα θέμα ... είναι δυνατόν τα ζαχαροπλαστεία να είναι ανοιχτά σε περίοδο καραντίνας? Τι είδος πρώτης αναγκης προσφέραν δλδ στο κοινό? Πάστες με ζάχαρη και λιπαρά? Και κάποιοι λοιπόν δούλεαν εν μέσω covid για να συνεχίζει ο κόσμος να τρώει το γλυκάκι του ανέμελος σπίτι του 

εγώ πάντως που σιχαίνομαι τα γλυκά, αυτό το μήνα έχω φάει τόση σοκολάτα όσο θα έτρωγα μέσα σε ένα χρόνο 

και μάλιστα στα σουπερ μάρκετ πάρα πολύ συχνά έβλεπα να αδειάζουν γρήγορα τα σχετικά ράφια και βασικά πάντα όταν περνούσα από ζαχαροπλαστεία έπαιζε κινησούλα 

και για παγωτάκι ένα μαγαζί έχει χειρότερη ουρά από τράπεζα 

ίσως φταίει και η αυξημένη αμαμία τι να σου πω, ίσως και το αυξημένο στρες, αλλά η κατανάλωση γλυκών νομίζω ότι έχει εκτοξευθεί

βέβαια λόγω και του αυξημένου σπιτικού φαγητού τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση έχασα κιλά αντί να πάρω παρότι έχω φάει σε μια μέρα ένα ταψί κανταίφι ή δυο κουτιά soft kings και ένα μεγάλο caprice 

1 λεπτό πριν, Ggiorgos7 είπε

Πάντως σήμερα δεν εχει κ την τρομερή κίνηση

Ουρές σε τράπεζες,ταχυμεταφορές κ καταστήματα κινητης τηλεφωνίας ααα και σε καφεκοπτεία

πεζούς ούτε εγώ είδα όσο άλλες φορές , αλλά νομίζω βλέπω πολύ αμάξι 

το απόγευμα θα πάω να δω τι γίνεται με καφέδες στο χέρι όπου αναγκαστικά πολλοί το έχουν γυρίσει σε τέτοια φάση μπας και επιβιώσουν 

Επεξ/σία από logistoulis

Ναι, για τους ταμίες στο σούπερ μάρκετ π.χ. έχουν βάλει πλέξι γκλας αλλά έχει πολλές 'τρύπες' και γι αυτό φοράνε και μάσκα.

Θα έπρεπε να το κάνουνε χωρίς 'τρύπες' (κάπως τέλος πάντων) ώστε να είναι απόλυτα προστατευμένος ο ταμίας οπότε να μην χρειάζεται και μάσκα.

8 ώρες πριν, agrio.imeros είπε

Υπήρχε ανακοίνωση από τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών(Κεφαλογιάννης)...
"Από τις 4 Μαΐου η δυνατότητα μεταφοράς δύο ατόμων πλέον του οδηγού, στη μετακίνηση με τα ΙΧ"

Ώστε ισχύει τελικά. Μάλιστα. Και φαντάζομαι θα έχει πρόστιμο?

Εντάξει μιλάμε για τραγικές καταστάσεις. Οπότε πλέον μπορώ να πάω στο πάρκο μαζί με άλλα 100 άτομα τριγύρω αλλά δεν μπορώ να πάρω 3 φίλους να πάμε στο βουνό μαζί με τις αρκούδες.

Η ηλιθιότητα σε όλο της το μεγαλείο

• Like 1
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, panosssss είπε

Ναι, για τους ταμίες στο σούπερ μάρκετ π.χ. έχουν βάλει πλέξι γκλας αλλά έχει πολλές 'τρύπες' και γι αυτό φοράνε και μάσκα.

Θα έπρεπε να το κάνουνε χωρίς 'τρύπες' (κάπως τέλος πάντων) ώστε να είναι απόλυτα προστατευμένος ο ταμίας οπότε να μην χρειάζεται και μάσκα.

εγώ πιστεύω ότι αυτό πάντως θα κάνει φοβερή δουλειά αν κάποιος δεν προλάβει τα κρατηθεί και είναι να του φύγουν όλα μες στη μάπα του άλλου συνήθως στο ύψος του προσώπου καλύπτει φουλ , τώρα αν κάνουμε 3d αναπαραστάσεις πως εξαπλώνονται τα σταγονίδια στο χώρο όντως μπορεί να πάνε και γύρω γύρω, αλλά για το άμεσο θα κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς, αναρωτιέμαι αν στο τέλος της κάθε βάρδιας που τα καθαρίζουν κοιτάνε αν υπάρχουν επάνω πολλά βόλια :lol: 

γιατί προχθές που καθάριζα τα μόνιτορ μου είδα κάμποσα τέτοια επάνω (που θέλαν και έξτρα ξυσιματάκι να φύγουν :P ) και δεν είχα συνειδητοποιήσει τι φεύγει από μένα τον ίδιο πάνω στην οθόνη μου, πάντα έβαζα κάνα χέρι μπροστά , αλλά και μόνο που μπορεί να φωνάξεις αρκεί 

Επεξ/σία από logistoulis

3 ώρες πριν, dkstopo είπε

Καλημέρα, Κωτσόβολος mediamarkt public πλαίσιο είναι ανοιχτά από σήμερα τα φυσικά καταστήματα; 

Ναι κανονικά.

Στον Κωτσόβολο από ότι είδα στην είσοδο σου έδιναν αντισηπτικό.

2 ώρες πριν, 4saken είπε

Εδω και δυο εβδομαδες σταματησα να μπαινω στο τοπικ, ειχα φτασει στο σημειο να εχω ενα μονιμο κομπο στο στομαχι.Τρομολαγνεια,αγνοια,ψεκασμενοι, ανευθυνοι,υπερυπευθυνοι...Δεν το μετανιωσα.

Επιτελους απο σημερα μπορουμε να κυκλοφορουμε οπου θελουμε ελευθερα σαν οικογενεια, απο οτι φαινεται θα κανω καλοκαιρινες διακοπες μετα απο +20 χρονια.Τα δυσκολα στον οικονομικο τομεα ειναι μπροστα μας αλλα δεν θα σκασω.

Ενα απο τα καλα τις καραντινας ηταν οτι δεν χρειαζοταν να μαι συνεχεια με το κινητο στο χερι και να πρεπει να κανω πραγματα  συγκεκριμενη ωρα.
Καλη συνεχεια!

Ελεύθεροι σαν οικογένεια δεν μπορείτε να κυκλοφορείτε γιατί στο αμάξι θα μπαίνετε μέχρι 3 άτομα. Προνόησαν για αυτό κάποια τζιμάνια ήδη.

Λες και δεν ήταν ήδη παράλογο όσο γινόταν μέσα στην απαγόρευση

4 λεπτά πριν, panosssss είπε

Κάτι είναι και αυτό.

Μιλάμε για τεράστιες επιχειρήσεις με πολυετή ιστορία οι οποίες πήραν 0 όμως στο θέμα delivery και eshop.

Ειδικά στο επίπεδο δημιουργίας eshop πρέπει να έχει φτάσει ένας στους 100.

Οι άνθρωποι είναι 100 χρόνια πίσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Εντάξει μιλάμε για τραγικές καταστάσεις. Οπότε πλέον μπορώ να πάω στο πάρκο μαζί με άλλα 100 άτομα τριγύρω αλλά δεν μπορώ να πάρω 3 φίλους να πάμε στο βουνό μαζί με τις αρκούδες.

Με τους 100 στο πάρκο θα έχεις απόσταση άνω των δυο μέτρων (αλλιώς πρόστιμο. Νταξ, λέμε τώρα) άρα δεν θα διαδοθεί ο ιός.

Με τους 3 κολλητούς και τις αρκούδες στο βουνό δεν θα έχετε αποστάσεις οπότε θα διαδοθεί ο ιός.

Θέλει πολλή σκέψη;

Αλήθεια, τι θα κάνετε στο βουνό με τις αρκούδες; Μου θυμίζει το σχετικό ανέκδοτο.<_<

Επεξ/σία από panosssss
  • Thanks 1

3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Μπορείτε να πάτε ξεχωριστά. Εφόσον οι αρκούδες φοράνε μάσκες και τηρούν τις αποστάσεις θα είστε μια χαρά. 

15 λεπτά πριν, gthe είπε

Αυτά τα face shields προφανώς είναι πιο βολικά και προφανώς βολεύουν πολύ περισσότερο. Αλλά βασικά είναι και πιο σπάνια και πιο απαραίτητα στο ιατρικό προσωπικό.

Τώρα χωρίς να θέλω να θίξω εσένα προσωπικά ... ας θίξω ένα θέμα ... είναι δυνατόν τα ζαχαροπλαστεία να είναι ανοιχτά σε περίοδο καραντίνας? Τι είδος πρώτης αναγκης προσφέραν δλδ στο κοινό? Πάστες με ζάχαρη και λιπαρά? Και κάποιοι λοιπόν δούλεαν εν μέσω covid για να συνεχίζει ο κόσμος να τρώει το γλυκάκι του ανέμελος σπίτι του 

Συμφωνώ. Ακατανόητο μου φαίνεται. 

4 λεπτά πριν, coffeex είπε

Σαν θερμοκήπιο θα είναι με τα πλέξιγλας.Θα πεθάνεις από την ζέστη.

• Like 4

4 λεπτά πριν, coffeex είπε

Εντάξει δείχνουν μια απελπισία να σώσουν την σεαζόν για τις επιχειρησεις τους (λογικό), αλλά πρακτικά όσων αφορά Ιούνιο τουλάχιστον δεν νομίζω ότι μπορεί να σωθεί κάτι ..... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...