Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα #2

insomnia.gr
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Thresh είπε

Whataboutism κι άγιος ο θεός...

Ωπα κλεμενο, στο χωριο μ' το λεν' στμπουτσαμ τι λες εσυ 🤣

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Adrian είπε

Αστειευόμενος το είπα άλλα αν θέλεις μπορούμε να πιάσουμε να αναλύσουμε την οικονομική σχέση WHO, φαρμακοβιομηχανίες, ιδιώτες, επιδημιολόγους, λοιμοξιολόγους .. ηθικά διλήμματα γενικά.. Δεν νομίζω να επιτρέπεται

τα απαγορευμένα είναι τα καλύτερα

ψηνομαι να ανεβάσω ένα ωραίο βιντεάκι αλλά μυρίζομαι ban

Επεξ/σία από santac
  • Like 1

3 λεπτά πριν, ΛεναΛενα είπε

Επισης δεν μπορεις να συγκρινεις λιμους με λοιμους!

Εχεις βαλει τον πηχη πολυ ψηλα και απογοητευσε 😁 

1 λεπτό πριν, santac είπε

μπορεί το ένα, μπορεί το άλλο, μπορεί χίλια δυο....

κι εγώ ρώτησα τόσες φορές. Και τι θα κάνουμε τώρα;

Επίσης μπορεί αν βγω έξω να με πατήσει ένα αυτοκίνητο, μπορεί να με σκοτώσει κανένας ληστής, μπορεί να με βιάσει η γειτόνισσα (αυτό δεν είναι και άσχημο) οπότε τι θα κάνω; θα κάθομαι αιωνια στο σπίτι;

όντως δε πρόλαβα να τα διαβάσω όλα. καταιγισμός μηνυμάτων..

Οπως ειπες, αναλαμβανουμε τις ευθυνες μας. Αν θελεις εσυ βγες εξω χωρις μασκα, ειναι δικαιωμα σου, ομως δικαιωμα μου ειναι να μην σε συναναστραφω για τους λογους που εξηγησαμε. Δεν ζηταω να μεινουν ολοι κλεισμενοι στα σπιτια τους!

9 λεπτά πριν, santac είπε

θα σου απαντήσω με κάτι που διάβασα (δε θυμάμαι που) και μου άρεσε.όποιος βρει το αρχικό link ας το ποστάρει.

Σε πολλές χώρες πεθαίνουν από πείνα πολλαπλάσιοι απ ότι πέθαναν από το covid. Δείξατε εκεί το ίδιο ενδιαφέρον; Μάλλον όχι γιατί η πείνα δεν είναι κολλητική. οπότε στα @@

άρα όπως το είπες κι εσύ.....και οπου θελει ας ειναι.

Πουλήστε ηθική τώρα

Παντως σκεφτεσαι σαν γέρος που έζησε τη ζωη του.  Εγω περιμενω απο εσενα να αλλαξεις τον κοσμο τωρα? 

Μόλις τώρα, Curtis76 είπε

Παντως σκεφτεσαι σαν γέρος που έζησε τη ζωη του.  Εγω περιμενω απο εσενα να αλλαξεις τον κοσμο τωρα? 

Οχι σκεφτεται σαν υπερβολικα νεος και ιδεαλιστης.

Διαβάζω κάποιες σελίδες Τώρα μερικούς που το χουν πάρει χαλαρά το θέμα του ιού,τα νουμερα των νεκρων,ηλικιες,και την επιστροφή στην καθημερινότητα.καλα κάνουν κανένας δεν πρέπει να πιέζει τον εαυτό του,αλλά θα πρέπει να σέβεται την υγεία και τον πόνο του συνανθρώπου του.

Οι μεγάλες οικονομίες ΗΠΑ,Γαλλια,Ιταλια μάλλον ήθελαν να χάσουν δις χρηματων για μια γριπη γι αυτο τους έκλεισαν μέσα.

Κάποιες σημειώσεις για την σοβαρότητα του ιού μιας και από το πρωί ανοίγουμε.

Δεν ξέρω καμμία γρίπη που κάνει για 14 μέρες πυρετό σε μεγάλο ποσοστό αρρώστων.

Δεν ξέρω καμμία γρίπη που ξαποστελνει και διασωλινωνει 35ρηδες υγιείς ανθρωπους

Δεν ξέρω καμμία γρίπη που δημιουργεί θρόμβωση στους πνεύμονες 

Δεν ξέρω καμμία γρίπη που μένει στον οργανισμό σου μέχρι και ένα μήνα και ξαναενεργοποιητε εκδηλώνοντας πάλι συμπτώματα.

Δεν ξέρω καμμία γρίπη που περα από τους πνεύμονες μπορεί να "κλειδώσει" σε καρδιά,νεφρα,έντερο,εγκέφαλο και να δημιουργήσει έξτρα συμπτώματα.

Μπορώ να συνεχίσω να γράφω αλλά καταλάβατε το νόημα.

Από αύριο πρέπει να σταματήσουμε να μαστε παρτακιδες και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο με το να προσέχουμε.υγεια πάνω απ όλα σε όλους.

• Like 8
  • Thanks 3

1 λεπτό πριν, ΛεναΛενα είπε

sfixed

Και εγω στα 20 something ειχα δαγκωσει το ελληνικο american dream του "τα παντα εχουν μια τιμη". Μεχρι που καταλαβα οτι μερικα πραγματα  δεν μπορω να τα πληρωσω ακομα και αν ημουν η Fed και μπορουσα να προσθετω μηδενικα κατα το δοκουν.

Η ανθρωπινη ζωη εχει τιμη οταν δεν ειναι δικη σου ή απο κατι/καποιον που αγαπας. Αν δεν αγαπας κανενα, τοτε εχεις σοβαροτερα προβληματα

• Like 2
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, narta είπε

sfixed

Και εγω στα 20 something ειχα δαγκωσει το ελληνικο american dream του "τα παντα εχουν μια τιμη". Μεχρι που καταλαβα οτι μερικα πραγματα  δεν μπορω να τα πληρωσω ακομα και αν ημουν η Fed και μπορουσα να προσθετω μηδενικα κατα το δοκουν.

Η ανθρωπινη ζωη εχει τιμη οταν δεν ειναι δικη σου ή απο κατι/καποιον που αγαπας. Αν δεν αγαπας κανενα, τοτε εχεις σοβαροτερα προβληματα

yickt.jpg

• Like 2

5 λεπτά πριν, ΛεναΛενα είπε

Πραγματι, σε λιγο θα συζητησουμε αν μπορει να αλλαξει ο κοσμος με δωρεες διοτι διαφορετικα, που να τρεχεις τωρα...

7 λεπτά πριν, ΛεναΛενα είπε

Οπως ειπες, αναλαμβανουμε τις ευθυνες μας. Αν θελεις εσυ βγες εξω χωρις μασκα, ειναι δικαιωμα σου, ομως δικαιωμα μου ειναι να μην σε συναναστραφω για τους λογους που εξηγησαμε. Δεν ζηταω να μεινουν ολοι κλεισμενοι στα σπιτια τους!

Δε λέμε κάτι διαφορετικό. Συμφωνούμε. Δε θα κλάψω αν δε με παίζουν τα άλλα παιδάκια επειδή δε φοράω μάσκα.

Η ουσία είναι ότι η ζωή συνεχίζεται οπότε πολύ καλά κάνουν και λήγουν σιγά σιγά την καραντίνα.

όσοι θέλετε μπορείτε να μπείτε σε δική σας καραντίνα, δε σας εμποδίζει κανείς. Μπορείτε να μείνετε σπίτι αγκαλιά με το απολυμαντικό, τα κωλόχαρτα και τα γάντια. Τις μάσκες μη ξεχάσετε

Εμείς εδώ μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε, δεν αλλάζει κάτι. Καθένας έχει τις απόψεις του αλλά η πραγματικότητα είναι μια.

• Like 3

Μόλις τώρα, santac είπε

Δε λέμε κάτι διαφορετικό. Συμφωνούμε. Δε θα κλάψω αν δε με παίζουν τα άλλα παιδάκια επειδή δε φοράω μάσκα.

Η ουσία είναι ότι η ζωή συνεχίζεται οπότε πολύ καλά κάνουν και λήγουν σιγά σιγά την καραντίνα.

όσοι θέλετε μπορείτε να μπείτε σε δική σας καραντίνα, δε σας εμποδίζει κανείς. Μπορείτε να μείνετε σπίτι αγκαλιά με το απολυμαντικό, τα κωλόχαρτα και τα γάντια. Τις μάσκες μη ξεχάσετε

Εμείς εδώ μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε, δεν αλλάζει κάτι. Καθένας έχει τις απόψεις του αλλά η πραγματικότητα είναι μια.

Συμφωνω και επαυξανω αν μου δωσει το δικαιωμα ο νομος να σου κανω αγωγη για να σου παρω και το σωβρακο που φορας οταν βηξεις χωρις μασκα και αρρωστησω. Εκει να δεις το "ολα εχουν μια τιμη" πως τσουζει

Μόλις τώρα, santac είπε

Δεν νομιζω οτι εδω κανεις θελει να μεινει για παντα μεσα στο σπιτι του.Ειχα την εντυπωση οτι κανουμε τη συζητηση για το πως θα προστατεψουμε τους εαυτους μας απο δω και περα,στον εξω κοσμο. Η ζωη μπορει να συνεχιστει ακομη και αν φοραμε μασκα στο σουπερ μαρκετ ή στη δουλεια,πραγμα για το οποιο αν καταλαβα καλα αντιτιθεσαι γιατι το θεωρεις σημαδι πανικου????ή οτι υπερτιμουμε μια κατασταση?

• Like 1

ας μη σχολιασουμε αλλο, εξαλου εχουμε πρερασει τις 12 οποτε λογικα ειναι ολοι εξω και πανηγυριζουν. Ραντεβου στην Ομονοια σε μιση ωρα.

1 λεπτό πριν, narta είπε

Συμφωνω και επαυξανω αν μου δωσει το δικαιωμα ο νομος να σου κανω αγωγη για να σου παρω και το σωβρακο που φορας οταν βηξεις χωρις μασκα και αρρωστησω. Εκει να δεις το "ολα εχουν μια τιμη" πως τσουζει

Ελα που δεν την εκανε υποχρεωτικη αλλα με αυστηρη συσταση. Νομιζω οτι φοβηθηκαν τετοια σκηνικα.

Μόλις τώρα, Curtis76 είπε

ας μη σχολιασουμε αλλο, εξαλου εχουμε πρερασει τις 12 οποτε λογικα ειναι ολοι εξω και πανηγυριζουν. Ραντεβου στην Ομονοια σε μιση ωρα.

μπααα,μετα τις 06.00 μπαρμπα Κιρτσο,ελα να βγουμε μαζι!😄

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...