Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα #2

insomnia.gr
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, santac είπε

ωραία, σχετικά με αυτό εξοργίζομαι κι εγώ.

Αναφέρουν τόσα θύματα και τα περισσότερα είναι ηλικίας 60-70+ και με προβλήματα υγείας.

Πεθαίνει η άλλη 90 χρονών, με 100 προβλήματα υγείας και το χρεώνουμε στον covid? Που στην κατάσταση της, αν περάσεις από δίπλα της και φταρνιστείς θα πεθάνει από το φόβο της;

το έχω γράψει τόσες φορές, έχετε χεστεί στο φόβο και σκορπάτε τον πανικό πολλοί.

Κοιτάξτε λίγο τις ηλικίες όσον έχουν πεθάνει. 74 ετών ο ΜΟ; κάπου εκεί πρέπει να είναι ( για την Ελλάδα μιλάω)

Σε ατυχήματα με μηχανές περισσότεροι πεθαίνουν, άντε να καταργήσουμε τις μηχανές. Καραντίνα στα γκαραζ.

Όλοι έξω λέμε....

Μαθηματικά ανώτερου επιπέδου. 👌

Επεξ/σία από NT1G
  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

46 λεπτά πριν, _kos_tas_ είπε

Άκυρο από μένα.

Δεν πρόκειται να μπώ αφού επιβάλλει μάσκες χωρίς να υπάρχει κρατική υποχρέωση.

Δεν είδα πουθενά στην σελίδα τους να λένε κάτι για μάσκες. 

Αλλά όπως και να χει, μάλλον ψάχνουν να βρουν κάποιο μοτο εν όψει ανοίγματος των καταστημάτων τους. Η μάσκα δεν είναι υποχρεωτική εκεί, υπάρχει ισχυρή σύσταση. 

8 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

Προφανως κανεις και συ πλακα αν θεωρεις τους 60 και 65 χρονων γερους. Να σου θυμισω οτι θα παρεις συνταξη στα 70? Να σου θυμισω οτι αν παρεις τελικα θα θες να παρεις και τη συνταξη? Εδω πεθαινει ο αλλος στα 25 χωρις προβληματα παλι για την γιαγια την 90χρονη μιλαμε? Ηδη την εχουμε πεθανει εδω μεσα καμια 10αρια φορες.

δε κάνω καθόλου πλάκα. 

Δες το μέσο όρο. Μέση ηλικία θανάτων 75 και μου αναφέρεις για 25αρη. Σε όλα αυτά τα θύματα πιθανόν να υπάρχει ένας 25 (και 2ος υπάρχει σου λέω) και το αναγάγουμε σε κανόνα; Καταλαβαίνετε τι γράφετε;

Πόσοι 25αρηδες πεθαίνουν από μηχανές;

Δε λέω ότι πρέπει να πεθάνουν επειδή είναι μεγάλοι, προς Θεού αλλά μη γράφουμε ότι να ναι

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1

6 λεπτά πριν, Adrian είπε

Δεν έχει λογική αυτό γιατί αυτός που έχει HIV και μια γρίπη θα τον σκοτώσει δεν θα πούνε ότι πέθανε από γρίπη άλλα από AIDS. Ενώ με τα τωρινά δεδομένα θα είχε πεθάνει από covid. Άλλα ναι, έχεις δίκιο, παίζουν με τις λέξεις και παραπλανούν.

Για την ακριβεια πεθανε λογω λοιμωξης σχετιζομενης με το AIDS αλλα ναι,ειναι παιχνιδι με τις λεξεις!

7 minutes ago, Thresh said:

06:00 το πρωί.

Απότι είδα, λέει για "Αυστηρή σύσταση για Περιορισμένη κυκλοφορία" από τις 12 ως τις 6 το πρωι. Το θέμα είναι τι εννοούν με την λέξη σύσταση, μπορείς να βγεις να πας ψιλικατζίδικο ας πουμε ή όχι ?

2 λεπτά πριν, NT1G είπε

Μαθηματικά ανωτέρου επιπέδου. 👌

στα μαθηματικά όντως δε τα πήγαινα καλά. Μπορείς αν θέλεις να μου εξηγήσεις που έχω κάνει λάθος.

Που βασικά ο μέσος όρος δεν είναι και το καλύτερο εργαλείο γιατί κάποια κρούσματα νεώτερης ηλικίας τον ρίχνουν αρκετά. Παρόλο αυτά είμαστε στα 75 'ετη

• Like 1

1 λεπτό πριν, SIP1995 είπε

Απότι είδα, λέει για "Αυστηρή σύσταση για Περιορισμένη κυκλοφορία" από τις 12 ως τις 6 το πρωι. Το θέμα είναι τι εννοούν με την λέξη σύσταση, μπορείς να βγεις να πας ψιλικατζίδικο ας πουμε ή όχι ?

Βασικα οσο το δυνατον να περιορισουμε την κυκλοφορια μας στα απολυτως απαραιτητα:ψωνια,αθληση κλπ και να αφησουμε ανουσιες βολτιτσες στην ακρη?ετσι το εκλαμβανω εγω....

• Super Moderators
1 minute ago, SIP1995 said:

Strongly recommended στα αγγλικά. Δεν θα έχουμε κάποιον από πάνω μας, γενικά το λένε...

8 λεπτά πριν, Adrian είπε

Δεν έχει λογική αυτό γιατί αυτός που έχει HIV και μια γρίπη θα τον σκοτώσει δεν θα πούνε ότι πέθανε από γρίπη άλλα από AIDS. Ενώ με τα τωρινά δεδομένα θα είχε πεθάνει από covid. Άλλα ναι, έχεις δίκιο, παίζουν με τις λέξεις και παραπλανούν.

Με AIDS ζεις κανονικα, δεν ισχυουν αυτα που λες. Γιατι τοσο ζορι να αλλαξουμε τη πραγματικοτητα δε το εχω καταλαβει αλλα τεσπα. Παιδια  τα 4 εκατομμυρια που πεθαναν δεν ηταν απο covid μας λενε ψεματα.(τιτλος του bombnews)

• Like 1

• Super Moderators
6 minutes ago, _kos_tas_ said:

Όταν υπήρχε μόνο η γρίπη δεν θα έβγαινες ανέμελη έξω;

Για την γρίπη υπάρχει το εμβόλιο αν θυμάσαι...

• Like 3

8 λεπτά πριν, ΛεναΛενα είπε

Εγω που φροντιζω την μητερα μου που ειναι 76 με πιεση,ζαχαρο,2 εγχειρισεις και ενα σωρο αλλα (+τυφλωση και κωφωση) πρεπει να βγω ανεμελη εξω ε santac?εσυ και καποιοι ομοιοι σου, τα σκεφτεστε πολυ αυτα που λετε ή θελετε να τραβατε την προσοχη με την αντιδραστικοτητα σας?

εσύ αν θέλεις μπορείς να καθίσεις σπίτι σου. Δε θα σου πω τι θα κάνεις. Εγώ πάντως δε θα καθίσω.

Στην περίπτωση σου όμως σίγουρα δεν είναι μόνο ο covid το θέμα. Πρέπει να προσέχεις από τους πάντες και τα πάντα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του και όσο κι αν ακούγεται σκληρό, δε μπορούμε να κάνουμε άνω κάτω όλο τον πλανήτη γι αυτές τις περιπτώσεις

• Like 1
  • Sad 1

Βασικα ακομα δεν ξερουμε τι αλλες επιπτωσεις εχει ο SARS-CoV-19 περαν του θανατου. Θα χρειαστει ακομα αρκετος καιρος για να εχουμε καλη εικονα του τι προκαλει (και τι κουσουρια αφηνει ισως) ο ιος, αν μεχρι τοτες δεν εχουμε καμια μεταλαξη αλλα Ισπανικη Γριππη ver 2.0 που θερισε περισσοτερους

• Like 1

1 λεπτό πριν, santac είπε

εσύ αν θέλεις μπορείς να καθίσεις σπίτι σου. Δε θα σου πω τι θα κάνεις. Εγώ πάντως δε θα καθίσω.

Στην περίπτωση σου όμως σίγουρα δεν είναι μόνο ο covid το θέμα. Πρέπει να προσέχεις από τους πάντες και τα πάντα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του και όσο κι αν ακούγεται σκληρό, δε μπορούμε να κάνουμε άνω κάτω όλο τον πλανήτη γι αυτές τις περιπτώσεις

Πολυ ομορφα,τοτε το motto σου 'ολοι εξω' αλλαξε το γιατι δεν ισχυει για ολους!😏

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...