Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
29 minutes ago, _kos_tas_ said:

Άκυρο από μένα.

Δεν πρόκειται να μπώ αφού επιβάλλει μάσκες χωρίς να υπάρχει κρατική υποχρέωση.

Μας θελει υγιεις να ψωνιζουμε. Μπορεις να ψωνισεις και απο το ιντερνετ εχει καλη εξυπηρετηση.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά τα λέει . Μερικοί είχαν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας μάλιστα , όπως άσθμα , διαβήτη και υπέρταση . Αν έχεις άσθμα ας πούμε είσαι με το ένα πόδι στον τάφο σαν να λέμε . Αυτό που ότι βλακεία διαβάσετε την αναδημοσιεύεται κιόλας είναι το ίδιο επικίνδυνο με τον κορωνοιο.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Με την ίδια λογική κανείς στην ιστορία δεν έχει πεθάνει από αποκεφαλισμό αλλά από έλλειψη οξυγόνου στον εγκέφαλο λόγω της αιμορραγίας. Λες και είναι ανεξάρτητα γεγονότα.

Οπότε το να μπεις στην γκιλοτίνα είναι απολύτως ασφαλές.

Όπως επίσης κανείς στην ιστορία δεν έχει πεθάνει από AIDS αλλά από άλλες ασθένειες (αφού πρώτα του διέλυσε το ανοσοποιητικό). Ούτε από καρκίνο.

Και θα μπορούσα να παίζω με τις λέξεις για πολύ ώρα αλλά η ουσία είναι ίδια. Μην δίνετε σημασία σε τέτοιες γραφικές δηλώσεις που μόνο σκοπό έχουν να παραπλανήσουν

• Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, fnp είπε

Καλά τα λέει . Μερικοί είχαν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας μάλιστα , όπως άσθμα , διαβήτη και υπέρταση . Αν έχεις άσθμα ας πούμε είσαι με το ένα πόδι στον τάφο σαν να λέμε . Αυτό που ότι βλακεία διαβάσετε την αναδημοσιεύεται κιόλας είναι το ίδιο επικίνδυνο με τον κορωνοιο.

ωραία, σχετικά με αυτό εξοργίζομαι κι εγώ.

Αναφέρουν τόσα θύματα και τα περισσότερα είναι ηλικίας 60-70+ και με προβλήματα υγείας.

Πεθαίνει η άλλη 90 χρονών, με 100 προβλήματα υγείας και το χρεώνουμε στον covid? Που στην κατάσταση της, αν περάσεις από δίπλα της και φταρνιστείς θα πεθάνει από το φόβο της;

το έχω γράψει τόσες φορές, έχετε χεστεί στο φόβο και σκορπάτε τον πανικό πολλοί.

Κοιτάξτε λίγο τις ηλικίες όσον έχουν πεθάνει. 74 ετών ο ΜΟ; κάπου εκεί πρέπει να είναι ( για την Ελλάδα μιλάω)

Σε ατυχήματα με μηχανές περισσότεροι πεθαίνουν, άντε να καταργήσουμε τις μηχανές. Καραντίνα στα γκαραζ.

Όλοι έξω λέμε....

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Με την ίδια λογική κανείς στην ιστορία δεν έχει πεθάνει από αποκεφαλισμό αλλά από έλλειψη οξυγόνου στον εγκέφαλο λόγω της αιμορραγίας. Λες και είναι ανεξάρτητα γεγονότα.

Όπως επίσης κανείς στην ιστορία δεν έχει πεθάνει από AIDS αλλά από άλλες ασθένειες (αφού πρώτα του διέλυσε το ανοσοποιητικό). Ούτε από καρκίνο.

Και θα μπορούσα να παίζω με τις λέξεις για πολύ ώρα αλλά η ουσία είναι ίδια. Μην δίνετε σημασία σε τέτοιες γραφικές δηλώσεις που μόνο σκοπό έχουν να παραπλανήσουν

Ακομα καλυτερα, δεν υπαρχουν ασθενειες μονο ανακοπη καρδιας.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρητικά από τις 12:01 σήμερα μπορούμε να βγαίνουμε χωρίς βεβαίωση ?  

Επεξ/σία από SIP1995
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, santac είπε

Αναφέρουν τόσα θύματα και τα περισσότερα είναι ηλικίας 60-70+ και με προβλήματα υγείας.

Πεθαίνει η άλλη 90 χρονών, με 100 προβλήματα υγείας και το χρεώνουμε στον covid? Που στην κατάσταση της, αν περάσεις από δίπλα της και φταρνιστείς θα πεθάνει από το φόβο της;

το έχω γράψει τόσες φορές, έχετε χεστεί στο φόβο και σκορπάτε τον πανικό πολλοί.

Κοιτάξτε λίγο τις ηλικίες όσον έχουν πεθάνει. 74 ετών ο ΜΟ; κάπου εκεί πρέπει να είναι ( για την Ελλάδα μιλάω)

Σε ατυχήματα με μηχανές περισσότεροι πεθαίνουν, άντε να καταργήσουμε τις μηχανές. Καραντίνα στα γκαραζ.

Όλοι έξω λέμε....

Προφανως κανεις και συ πλακα αν θεωρεις τους 60 και 65 χρονων γερους. Να σου θυμισω οτι θα παρεις συνταξη στα 70? Να σου θυμισω οτι αν παρεις τελικα θα θες να παρεις και τη συνταξη? Εδω πεθαινει ο αλλος στα 25 χωρις προβληματα παλι για την γιαγια την 90χρονη μιλαμε? Ηδη την εχουμε πεθανει εδω μεσα καμια 10αρια φορες.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, SIP1995 said:

Θεωρητικά από τις 12:01 μπορούμε να βγαίνουμε χωρίς βεβαίωση ?  

06:00 το πρωί.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SIP1995 είπε

Να σβησουμε και τα φωτα με αντιστροφη μετρηση αλα  Πανος Καμμενος. 10-9-4-3 καλη χρονια.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Δεν έχει λογική αυτό γιατί αυτός που έχει HIV και μια γρίπη θα τον σκοτώσει δεν θα πούνε ότι πέθανε από γρίπη άλλα από AIDS. Ενώ με τα τωρινά δεδομένα θα είχε πεθάνει από covid. Άλλα ναι, έχεις δίκιο, παίζουν με τις λέξεις και παραπλανούν.

• Like 4
Δημοσ.

Τα γηπεδα εαν εχω καταλαβει, θα παραμεινουν κλειστα; Βλεπω στα παρκα να υπαρχει συνωστισμος, αντι να τρεχουν ολοι, να πηγαινουν σημειωτον, λες και πανε στον επιταφιο!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, santac είπε

Όλοι έξω λέμε....

Εγω που φροντιζω την μητερα μου που ειναι 76 με πιεση,ζαχαρο,2 εγχειρισεις και ενα σωρο αλλα (+τυφλωση και κωφωση) πρεπει να βγω ανεμελη εξω ε santac?εσυ και καποιοι ομοιοι σου, τα σκεφτεστε πολυ αυτα που λετε ή θελετε να τραβατε την προσοχη με την αντιδραστικοτητα σας?

• Like 4
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...