Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Thresh είπε

https://www.reader.gr/news/koinonia/328358/koronoios-aytes-einai-oi-treis-perifereies-stin-ellada-poy-den-eihan-kanena?fbclid=IwAR3KL-LDDOhh6EkdZC2SHs01PZrakHlv2kmwX8J4cqhbjVpPduxFGPjeY38

O Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε και στους 15 Δήμους με τα περισσότερα κρούσματα, αυτοί ήταν: Αθήνα, Κηφισιά, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Φιλοθέη, Πειραιάς, Χαλάνδρι, Γλυφάδα, Περιστέρι, Λάρισα, Πάτρα, Νέα Σμύρνη, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ξάνθη, Εορδαία.

Ποια Νεα Σμυρνη εννοει εδω περα; 

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σχετικά με τις μετακινήσεις στην Αττική, έχω την εντύπωση ότι ο Χαρδαλιάς δεν γνωρίζει τα όρια του λεκανοπεδίου Αττικής (η πεδιάδα ανάμεσα στα βουνά της Αθήνας). Γιατί δεν βγάζουν νόημα αυτά που διαβάζω, μετακινήσεις μόνο εντός λεκανοπεδίου, αλλάς πας και στο Σούνιο. Τελικά σε ό,τι αφορά στις μετακινήσεις, όπου λεκανοπέδιο, η Αττική εκτός νησιών και Τροιζήνας.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stormrain είπε

Η ολοκλήρωση της καταβολής θα γινει σταδιακα μεχρι τις 8 του μηνα απ'ο,τι μου ειπε ο λογιστής μου. Σε συνάδελφο εγινε η καταβολή την Παρασκευή. Σ'εμενα οχι, αλλα δεν διαβασα καπου κατι για έξτρα δηλωσεις οσον αφορα τους ε.ε τουλάχιστον. 

https://www.sofokleousin.gr/kopikan-166640-epixeiriseis-apo-to-epidoma-ton-800-eyro

Αυτο διαβασα για αυτο ανησυχουμε λιγο οτι μαλλον θα καθυστερησει.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kirileman είπε

Σχετικά με τις μετακινήσεις στην Αττική, έχω την εντύπωση ότι ο Χαρδαλιάς δεν γνωρίζει τα όρια του λεκανοπεδίου Αττικής (η πεδιάδα ανάμεσα στα βουνά της Αθήνας). Γιατί δεν βγάζουν νόημα αυτά που διαβάζω, μετακινήσεις μόνο εντός λεκανοπεδίου, αλλάς πας και στο Σούνιο. Τελικά σε ό,τι αφορά στις μετακινήσεις, όπου λεκανοπέδιο, η Αττική εκτός νησιών και Τροιζήνας.

δε θέλω να πιστέψω ότι μπορεί όντως να μην γνωρίζει...

σήμερα πάντως, ανέφερε ως παράδειγμα επιτρεπόμενης μετακίνησης το Περιστέρι -> Σούνιο.

Δημοσ.

Παρατηρώ ότι τις τελευταίες 4-5 ημέρες ο ρυθμός μείωσης στις ΜΕΘ έχει αλλάξει ελαφρά. Συγκεκριμένα έχει μειωθεί.

Αν πάμε πίσω 14 ημέρες, μιλάμε για την περίοδο Μ. Πέμπτη, Πάσχα. Ελπίζω να είναι συμπτωματικό. 

image.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, KilliK είπε

πανε με ρυθμο χελωνας, διοτι οι φαρμακευτικες διεθνως δεν μοιραζονται τις πληρφοροριες που διαθετουν, διοτι θελουν να βγαλουν πρωτες σε αποκλειστικοτητα το δικο τους θαυματουργο φαρμακο.

Οι ρυθμοί που ανακοινώνονται για φάρμακα, εμβόλια, τεστ, είναι εκπληκτικοί και πρωτοφανείς για αυτά που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα σε άλλες περιπτώσεις.

6 μήνες στην ιατρική για νέο ιό είναι σαν ένα βλεφάρισμα του ματιού (δήλωση φίλου μου γιατρού).

Δεν είναι bug στα Windows.

Επεξ/σία από gordonas
  • Super Moderators
Δημοσ.
42 minutes ago, panostom said:

Ποια Νεα Σμυρνη εννοει εδω περα; 

No idea 😛

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Adrian είπε

Αναστήθηκαν 30.000; 😶

@patclo Μιας και σ'αρέσουν τα νούμερα..https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/covid19/index.htm

(η μου ξεφεύγει κάτι..; 🤨)

Annotation 2020-05-03 204735.png

Annotation 2020-05-03 205921.png

Δεν εχουν περασει ακομα ολα τα περιστατικα για τις τελευταιες εβδομαδες. Λεει κατω και στις σημειωσεις οτι δεν ειναι συνολικα. Μεχρι την εβδομαδα 11/4 που συγκρινα συμπιπτουν τα περιστατικα με το worldometers/εφημεριδες/Τραμπ που λενε τα στοιχεια κατευθειαν απο τις πολιτειες. Απο εκει και περα εχουν καταχωρησει λιγοτερα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, patclo είπε

Δεν εχουν περασει ακομα ολα τα περιστατικα για τις τελευταιες εβδομαδες. Λεει κατω και στις σημειωσεις οτι δεν ειναι συνολικα. Μεχρι την εβδομαδα 11/4 που συγκρινα συμπιπτουν τα περιστατικα με το worldometers/εφημεριδες/Τραμπ που λενε τα στοιχεια κατευθειαν απο τις πολιτειες. Απο εκει και περα εχουν καταχωρησει λιγοτερα.

Το διάβασες όλο; Λογικό να συμπίπτανε μέχρι τώρα.. Τέλος πάντων, θα το διαπιστώσουμε..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...