Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα #2

insomnia.gr
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, _kos_tas_ είπε

Η λογική είναι ότι στην Ιταλία το 2017 πέθαναν 25.000 από γρίπη και κανένας δεν ασχολήθηκε.

ΠΟΛΛΟΙ, μου φαίνονται, έχεις λινκ ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

Πες μας ποιος ηθελε την οικονομικη καταστροφη για να γινει σοβαρη κουβεντα.

Άλλοι τους αποκαλούνε νέα τάξη πραγμάτων, άλλοι εξωγήινους. Θα τους δούμε σύντομα όμως όταν μας πάρουν ακόμα και τα σώβρακα ποιοι είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

Πες μας ποιος ηθελε την οικονομικη καταστροφη για να γινει σοβαρη κουβεντα.

cgioris μην πεις, κράτα μας σε αγωνία.

Φτου γμτο δεν σε πρόλαβα...πάει το μυστήριο...

Επεξ/σία από panosssss

1 λεπτό πριν, cgioris είπε

Άλλοι τους αποκαλούνε νέα τάξη πραγμάτων, άλλοι εξωγήινους. Θα τους δούμε σύντομα όμως όταν μας πάρουν ακόμα και τα σώβρακα ποιοι είναι.

Ε τοτε φιλε οτι και να γινει κερδανε.😁 . Δεν εχει νοημα ειτε με lockdown ειτε χωρις.

• Like 1

6 ώρες πριν, panosssss είπε

Δεν νομίζω να σου πει κανείς τίποτα αν κολυμπήσεις μακριά από άλλους.

4 ώρες πριν, kirileman είπε

150 ευρώ

received_1928968113902563.jpeg

• Like 1

4 λεπτά πριν, Adrian είπε

Συνεχίζεις με στατιστικά από μια χώρα που τα νοσοκομεία πληρώνονται να δηλώνουν covid ασθενείς/θανάτους. Σας αρέσει να σας φοβίζουν μάλλον, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς..

Οχι μου αρεσει να πιστευω αυτα που λενε οι αριθμοι. Ξερω οτι προσωπικα εχω απειροελαχιστο κινδυνο να πεθανω απο κορονοιο γιατι δεν ειμαι σε ευπαθη ομαδα ουτε μεγαλης ηλικιας αλλα δεν ισχυριζομαι αστηρικτα πραγματα σε εναν 70χρονο συγγενη μου γιατι αυτος με τα μεχρι τωρα δεδομενα εχει 3-5% πιθανοτητα να παει ακλαφτος. Θα ημουν ανευθυνος να του πω μην φυλαγεσε ειναι μια γριπη.

4 λεπτά πριν, panosssss είπε

cgioris μην πεις, κράτα μας σε αγωνία.

Φτου γμτο δεν σε πρόλαβα...πάει το μυστήριο...

αφου θεωρεις οτι οι νεοταξιτες φταινε για ολα, παω να διαβασω pronews να ξεστραβωθω.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, skiabox είπε

Δεν νομίζω σε αυτήν την περίπτωση να ισχύσει αυτό που ξέρουμε ότι γίνονταν μέχρι τώρα, δηλαδή ότι μπορεί να κρατήσει για 10 χρόνια την πατέντα και μετά υποχρεούται να την δώσει και σε άλλους.

στην Gilead που εβγαλε το remdesivir παντως, μεχρι νεωτερας εχει αποκλειστικοτητα στην πατεντα της μεχρι το 2035. 

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1

36 minutes ago, gordonas said:

Τα ποσοστά θα τα μάθουμε σε λίγες εβδομάδες που θα γίνουν αξιόπιστα τεστ αντισωμάτων. Όλα τα άλλα είναι κουβέντα χωρίς νόημα. Ο ένας μπορεί να λέει 0,5%, ο άλλος 50%.

Είναι πολλές οι μελέτες που προτείνουν πολύ υψηλά ποσοστά, άρα σχετικά υψηλή η πιθανότητα να ισχύουν αυτά τα ποσοστά έστω και με κάποια απόκλιση. 0,5% δεν έχω δεν να στηρίζεις κανείς.

Και μία διόρθωση. Μάλλον το 60% περιλαμβάνει και αυτούς με ελάχιστα συμπτώματα, όχι μόνο τους 100% ασυμπτωματικούς. Paucisymptomatic είναι ο όρος στα αγγλικά.

• Super Moderators

https://www.reader.gr/news/koinonia/328358/koronoios-aytes-einai-oi-treis-perifereies-stin-ellada-poy-den-eihan-kanena?fbclid=IwAR3KL-LDDOhh6EkdZC2SHs01PZrakHlv2kmwX8J4cqhbjVpPduxFGPjeY38

O Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε και στους 15 Δήμους με τα περισσότερα κρούσματα, αυτοί ήταν: Αθήνα, Κηφισιά, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Φιλοθέη, Πειραιάς, Χαλάνδρι, Γλυφάδα, Περιστέρι, Λάρισα, Πάτρα, Νέα Σμύρνη, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ξάνθη, Εορδαία.

Η άρση των περιορισμών ισχύει από αύριο στις 06.00 το πρωί, όχι από απόψε στις 00.00 (κάποιος ρώτησε προηγουμένως).

Εγώ πάντως, θα συνεχίσω μερικές ημέρες ακόμα να με "περιορίζω" γιατί αν όλοι αύριο έχουμε την ίδια ιδέα "εκδρομής" προς αθηναϊκά προάστια, το λιγότερο που θα μας συμβεί, θα είναι κίνηση στον δρόμο και νεύρα μέχρι να φτάσουμε όπου πάμε...

• Like 4

Μόλις τώρα, Locke_John είπε

Η άρση των περιορισμών ισχύει από αύριο στις 06.00 το πρωί, όχι από απόψε στις 00.00 (κάποιος ρώτησε προηγουμένως).

Εγώ πάντως, θα συνεχίσω μερικές ημέρες ακόμα να με "περιορίζω" γιατί αν όλοι αύριο έχουμε την ίδια ιδέα "εκδρομής" προς αθηναϊκά προάστια, το λιγότερο που θα μας συμβεί, θα είναι κίνηση στον δρόμο και νεύρα μέχρι να φτάσουμε όπου πάμε...

Εγώ θα συνεχίσω για χρόνια ακόμα αδερφέ, και πες με και ανώμαλο. 

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 1

4 λεπτά πριν, cgioris είπε

Εγώ θα συνεχίσω για χρόνια ακόμα αδερφέ, και πες με και ανώμαλο. 

κ εγώ θα προσπαθήσω κατά το δυνατόν να εφαρμόζω τα όσα μάθαμε..

επίσκεψη σε σουπερμάρκετ ας πούμε σε ώρες μη αιχμής, Τετάρτη μεσημέρι ιδανικά, αν όχι πολύ νωρίς το πρωί στο άνοιγμά τους...

• Like 1

Φρεσκο, μεγαλυτερο στατιστικο δειγμα 15000 ατομων στην πιο χτυπημενη πολιτεια των ΗΠΑ

https://www.governor.ny.gov/news/amid-ongoing-covid-19-pandemic-governor-cuomo-announces-results-completed-antibody-testing

Υποψην η νεα υορκη εχει πιο νεανικο πληθυσμο απο την ελλαδα. Infection fatality rate 9 φορες χειροτερο απο γριπη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...