Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, silverado είπε

Τον  χειμωνα πολλα δεδομενα θα πανε στο καλαθι.

Κι εγώ μπορεί να πω ότι θα πέσει μετεωρίτης. Εγώ όμως μιλάω με γεγονότα και αποδείξεις ενώ εσύ με προφητείες.

• Like 1
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sdragon είπε

Κι εγώ μπορεί να πω ότι θα πέσει μετεωρίτης. Εγώ όμως μιλάω με γεγονότα και αποδείξεις ενώ εσύ με προφητείες.

Προφητεια δεν ειναι η υπαρξη 2+3, δυο σε ροη και 3 στο ραφι με ονομασια χρησης.

• Confused 1
Δημοσ.
3 minutes ago, GREGORYMO said:

Αν έχουμε πάνω από 100 κρούσματα, θα πάει πίσω η σταδιακή απελευθέρωση.

100 κρούσματα ημερησίως; Με ποια πολιτική διαγνωστικών ελέγχων όμως; Γιατί αν αυξηθούν σημαντικά οι έλεγχοι 100  μπορούν να διαγνωστούν και τώρα.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, techPro είπε

100 κρούσματα ημερησίως; Με ποια πολιτική διαγνωστικών ελέγχων όμως; Γιατί αν αυξηθούν σημαντικά οι έλεγχοι 100  μπορούν να διαγνωστούν και τώρα.

Με τον τρόπο που μετράμε και τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, silverado said:

Στο 50-60 χιλιαδες βαλε ενα ακομα 0 στο τελος και υπολογισετο επι 3 και θα εισαι πιο κοντα στπ υπαρχων αποτελεσμα.

Το οτι στην χωρα μας δεν εχουμε αρκετους θανατους που να δικαιολογουν τετοια νουμερα ειναι κατι που θα ανατραπει απο τα τεστ αντισωματων.
Περιμενω την επομενη φαση ,που  ξενοι διασημοι που πρωτοι κολλησαν και ξεπερασαν τον ιο, θα αρχισουν να πεθαινουν απο το δευτερο κυμα του ιου ή απο επιπλοκες του πρωτου.
Κατι που θα φερει ανατροπες και πανικο στους περισσοτερους.

Ούτε καν!

Αν πάρουμε την Ολλανδία για παράδειγμα, έχει υπολογιστεί σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα ότι έχει αντισώματα το 3,5% του πληθυσμού.

Αυτή την στιγμή η Ολλανδία έχει 5054 και η Ελλάδα 143 νεκρούς. Πολύ χοντρικά 35 φορές περισσότερους, άρα στην Ελλάδα πρέπει να έχει νοσήσει περίπου το 3,5% δια 35 = 0,1% του πληθυσμού (~10,000)

Για να ισχύει το παραπάνω θα πρέπει να κάνουμε κάποιες παραδοχές:

• Η θνησιμότητα του ιού δεν επηρεάζεται σημαντικά από δυο εντελώς διαφορετικές χώρες (γεωγραφικά αλλά και πολιτισμικά/κοινωνικά).
  • Καταγράφονται οι θάνατοι με τον ίδιο τρόπο.
Επεξ/σία από jakegate7
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, xristakos95 είπε

Να κανω μια ερωτηση. Φιλος εχει επιχειρηση στο ονομα του και εχε ικανει τις σχετικες αιτησεις ο λογιστης του.Δεν εχουν μπει ακομα τα λεφτα στον λογαρισμο του και τωρα βλεπουμε οτι θα ζητησουν εξτρα δηλωσεις και οτι κοπηκαν οσοι δεν πηραν την πεμπτη το επιδομα.

Δηλαδη αυριο που ελεγαν οτι θα γινει και αλλη πληρωμη , υπαρχει περιπτωση να πληρωθει ή τα ξεχναμε αυτα και παμε για νεες δηλωσεις?

Δεν ξερω αν επρεπε να ρωτησω αλλου απλα ειπα να μην ανοιξω αλλο τοπικ.

Η ολοκλήρωση της καταβολής θα γινει σταδιακα μεχρι τις 8 του μηνα απ'ο,τι μου ειπε ο λογιστής μου. Σε συνάδελφο εγινε η καταβολή την Παρασκευή. Σ'εμενα οχι, αλλα δεν διαβασα καπου κατι για έξτρα δηλωσεις οσον αφορα τους ε.ε τουλάχιστον. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, jakegate7 είπε

Ούτε καν!

Αν πάρουμε την Ολλανδία για παράδειγμα, έχει υπολογιστεί σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα ότι έχει αντισώματα το 3,5% του πληθυσμού.

Αυτή την στιγμή η Ολλανδία έχει 5054 και η Ελλάδα 143 νεκρούς. Πολύ χοντρικά 35 φορές περισσότερους, άρα στην Ελλάδα πρέπει να έχει νοσήσει περίπου το 3,5% δια 35 = 0,1% του πληθυσμού (~10,000)

• Η θνησιμότητα του ιού δεν επηρεάζεται σημαντικά από δυο εντελώς διαφορετικές χώρες (γεωγραφικά αλλά και πολιτισμικά/κοινωνικά).

Εδω θα ειμαστε να δουμε ποσο σωστα γινανε τα λαθος πραγματα.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

Καπου ειχα διαβασει οτι οι μασκες απο υφασματινη μεχρι την καλυτερη προστατευουν απο 65% και πανω. Καλα αν γινουμε ιταλια το 65% ειναι τραγικο οση αποσταση και αν κραταμε.

Η χειρουργική μάσκα που δείχνει νομίζω μπορεί να πλυθεί και να σιδερωθεί.

Face-Mask.jpg&key=36573ad72fe6f1d4045e03

• Confused 1
Δημοσ.

6 νέα κρούσματα, 37 στις ΜΕΘ, 1 νέος θάνατος :(

Στα ευχάριστα της ημέρας, ναι, το είπε "από Περιστέρι μπορεί κάποιος να πάει Σούνιο". :)

καλή μας εβδομάδα.

4 λεπτά πριν, Krusty είπε

Η χειρουργική μάσκα που δείχνει νομίζω μπορεί να πλυθεί και να σιδερωθεί.

Face-Mask.jpg&key=36573ad72fe6f1d4045e03

αν η Ν95 αυτή, έχει βαλβίδα, ανέφεραν ότι καλό είναι να τις αποφεύγουμε αυτές...

Δημοσ.
30 minutes ago, GREGORYMO said:

Με τον τρόπο που μετράμε και τώρα.

Υποτίθεται ότι θα ξεκινήσουν και γενικοί έλεγχοι. Σε αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν να έχουμε μια εικόνα για το ποιο νούμερο θα θεωρείται πραγματική αύξηση, γιατί η αλλαγή πολιτικής στα τεστ σίγουρα θα  οδηγήσει σε αύξηση των διαγνώσεων.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, _kos_tas_ είπε

6 κρούσματα μόνο.

Πού είναι όλοι αυτοί που λέγανε πώς λόγω Πάσχα και καλοκαιρίας μετά από 2 εβδομάδες θα μετράγαμε 100αδες κρούσματα;

Υπερβολικοί όπως και η διάσταση του ιού.

Τα πράγματα πάνε πολύ καλά.

Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Φαντάζομαι το επόμενο διάστημα με ενδιαφέρον για τον αριθμό των κρουσμάτων είναι εκεί στις 20 Μαίου.

31 λεπτά πριν, jakegate7 είπε

Ούτε καν!

Το θέμα είναι ότι παρόλο που κερδίζουμε χρόνο η Ιατρική αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων και οι θεραπείες, ενώ ασχολείται όλος ο πλανήτης με αυτές πάνε με ρυθμό χελώνας.

Κρίμα γιατί η υπολογιστική ισχύ που έχουμε είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία και η πληροφορική τρέχει πλέον με ταχύτητες φωτός και ασχολείται με τεχνητές νοημοσύνες και άλλα τέτοια ωραία.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, _kos_tas_ είπε

Κανένα ενδιαφέρον δεν έχω πλέον για τον ιό.Από αύριο θα κυκλοφορώ όπως και πριν ξεκινήσει αυτή η υστερία.

Καλα εντος νομου κυκλοφορεις μια ζωη? Εχουμε ακομα μετρα φιλε. Μακαρι να παει οπως το σχεδιαζουν.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, _kos_tas_ είπε

Κανένα ενδιαφέρον δεν έχω πλέον για τον ιό.Από αύριο θα κυκλοφορώ όπως και πριν ξεκινήσει αυτή η υστερία.

Καλά αν δεν έχεις σπίτι άτομο που είναι σε σουπερ ευπαθή ομάδα είναι εύκολο να το λες.

• Like 4
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...