Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα #2

insomnia.gr
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα, κατέβηκα μέχρι τη θάλασσα που ευτυχώς έχει ελάχιστο κόσμο και αράζω να πάρω τη βιταμίνη D μου (μάλλον έχω αρχίσει να καίγομαι)

Κρίμα που δεν μπορούμε ακόμα να κολυμπήσουμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Κρίμα που δεν μπορούμε ακόμα να κολυμπήσουμε

Δεν νομίζω να σου πει κανείς τίποτα αν κολυμπήσεις μακριά από άλλους.

Επεξ/σία από panosssss

25 λεπτά πριν, Unholydiver είπε

Δεν διαφωνώ αλλά σύντομα θα έχουμε εργοστάσιο στην Ελλάδα που θα μπορεί να κατασκευάζει με τα λεγόμενα του επιχειρηματία 9.000.000 μάσκες την ημέρα, συγνώμη τον μήνα, Θα πέσουν τότε οι τιμές?

ο στόχος δεν είναι να πέσουν οι τιμές στα παλιά επίπεδα αλλά να υπάρχει επάρκεια ώστε να μην αυξηθούν υπερβολικά, τα εργοστάσια θα έχουν τιμή χονδρικής υψηλότερη από την παλιά λιανικής. Γιαυτό άλλωστε έγινε η επένδυση, είναι επιχειρηματίες όχι φιλάνθρωποι

4 ώρες πριν, The_Judas είπε

προσωπικά όπου βλέπω συνωστισμό αποχωρω. 

Ακόμα και από τον εργασιακό σου χώρο;

Είναι αρκετά περίεργα όσα έχουν ειπωθεί αυτές τις μέρες. Από τη μια σου λέει πως δεν επιτρέπεται να γυμναστείς σε ομάδες με απόσταση 2 μέτρων, ή να διαδηλώσεις ξέρω γω με τον τρόπο που το κάνανε τη 1ομαγιά, από την άλλη όμως μπορεις να πας σχολείο και τα παιδιά να έχουν 1,5 μέτρο απόσταση, ή να εισαι σε γραφείο και ο άλλος να έχει 1,5 μέτρα απόσταση.

Γενικά δεν υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά και αυτό υποθέτω οτι γίνεται καθαρά για λόγους επανέναρξης της οικονομίας.

• Like 2

3 λεπτά πριν, panosssss είπε

Δεν νομίζω να σου πει κανείς τίποτα αν κολυμπήσεις μακριά από άλλους.

Δεν έχει μπει κανείς ας περιμένω μέχρι αύριο..

Θα πάω μόνο να βουτήξω πόδι να δω τη θερμοκρασία του νερού

Ο ήλιος και ο ήχος του κύματος προς το παρόν μου αρκούν

Απλά ρε φίλε είναι απάνθρωπο χωρίς θάλασσα και ήλιο εγώ προσωπικά τρελαίνομαι και ευτυχώς που την έχω δίπλα μου

• Like 1

1 minute ago, pontez2 said:

Είναι αρκετά περίεργα όσα έχουν ειπωθεί αυτές τις μέρες. Από τη μια σου λέει πως δεν επιτρέπεται να γυμναστείς σε ομάδες με απόσταση 2 μέτρων, ή να διαδηλώσεις ξέρω γω με τον τρόπο που το κάνανε τη 1ομαγιά, από την άλλη όμως μπορεις να πας σχολείο και τα παιδιά να έχουν 1,5 μέτρο απόσταση, ή να εισαι σε γραφείο και ο άλλος να έχει 1,5 μέτρα απόσταση.

Γενικά δεν υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά και αυτό υποθέτω οτι γίνεται καθαρά για λόγους επανέναρξης της οικονομίας.

Εγώ καταλαβαίνω ότι προσπαθουν να βρεθεί η χρυσή τομή, ας το συνειδητοποιήσουμε και μην ψάχνουμε παντού κάτι στραβό. Ούτε στα καταφύγια μπορούσαμε να μείνουμε για πάντα, αλλά ούτε και όπως πριν μπορούν να γίνουν τα πράγματα. Βλέποντας και κάνοντας πάμε όλοι και αναλόγως προσαρμοζομαστε. Και ναι, αλλά θα πουν σήμερα, αλλά αύριο. Αλλάζουν οι συνθήκες, αλλάζουν και οι οδηγίες. Που είναι το παράξενο. 

5 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Δεν έχει μπει κανείς ας περιμένω μέχρι αύριο..

Θα πάω μόνο να βουτήξω πόδι να δω τη θερμοκρασία του νερού

Ο ήλιος και ο ήχος του κύματος προς το παρόν μου αρκούν

Απλά ρε φίλε είναι απάνθρωπο χωρίς θάλασσα και ήλιο εγώ προσωπικά τρελαίνομαι και ευτυχώς που την έχω δίπλα μου

Τι λες που δεν μπαίνουν, μπαίνουν και όσοι είναι εκεί απλά για βόλτα κοιτάνε και δεν μιλάνε.
Πάντως τη Μεγάλη Εβδομάδα με σταμάτησε ένας με συμβατικό την ώρα που έβγαινα ευτυχώς.

8 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Λογικ'ο ακούγεται: Όταν γυμνάζεσαι η απόσταση πρέπει να είναι μεγαλύτερη...

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 λεπτά πριν, valkon είπε

Με 0.1 και 0.3 θνησιμότητα ακόμα τσακώνεστε εδώ μέσα; Οι ιταλοί βγαινουν έξω που πριν δυο βδομάδες κλαίγανε αγκαλιά; 

Φίλε φαίνεσαι πολύ θαρραλέος, πρέπει να έχεις κάτι @@  ΝΑ! με το συμπάθιο

Επεξ/σία από panosssss
  • Confused 1

1 λεπτό πριν, G.TH. είπε

Τι λες που δεν μπαίνουν, μπαίνουν και όσοι είναι εκεί απλά για βόλτα κοιτάνε και δεν μιλάνε.
Πάντως τη Μεγάλη Εβδομάδα με σταμάτησε ένας με συμβατικό την ώρα που έβγαινα ευτυχώς.

Εγώ γενικά έχω δει πιο μεγάλους να μπαίνουν που ίσως έχουν κάνει και καμιά πατέντα με το γιατρό τους και έχουν άδεια

Επίσης δεν ξέρω τι παίζει τα βράδια

Αλλά σε γενικές γραμμές για κόσμο που έχει κάνει μερικά μπάνια σε πιο απόμερα σημεία έχω ακούσει, εγώ το πάω πρόβλεπε αν και έχω λυσσαξει γιατί κανονικά αρχές Μαρτίου με αρχές Νοεμβρίου κολυμπάω φουλ

Ακόμα δεν έχω ξεμαυρισει από πέρυσι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...