Προς το περιεχόμενο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα #2

insomnia.gr
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακόμα και για κάποιον που δεν θέλει να δώσει τα 2-3 ευρώ που κάνει μια βαμβακερή μάσκα στο φαρμακείο, με ένα παλιό βαμβακερό t-shirt και ένα ψαλίδι φτιάχνεις όσες μάσκες θέλεις χωρίς καμία γνώση. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ευχομαι  να σας βγει  σε καλο αυτο που κανετε ....πολυ φοβαμαι ομως με το μυαλο που κουβαλανε μερικοι οτι σε 15 μερες η ελλαδα θα εχει τεραστιο προβλημα !!! 

• Like 1
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ADHD είπε

Μιας χρήσης? 

και πολλαπλων χρησεων να ειναι δεν βγαινεις με μια μασκα γιατι χρειαζεται μετα απο καθε χρηση να την πλενεις... βεβαιως τωρα καλοκαιρακι  στεγνωνουν γρηγορα σε εμας..🤷‍♀️

Επεξ/σία από whosethere

2 λεπτά πριν, whosethere είπε

και πολλαπλων χρησεων να ειναι δεν βγαινεις με μια μασκα γιατι χρειαζεται μετα απο καθε χρηση να την πλενεις... βεβαιως τωρα καλοκαιρακι  στεγνωνουν γρηγορα σε εμας..🤷‍♀️

Ο Βέλγος, θα περιμένει να στεγνώσει !!

1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

ΟΧΙ, πλενομενη.

Α απο τις φτηνές που μπορεις να φτιάξεις πανεύκολα και αν δεν τις πλύνεις καλα ειναι χειρότερα,?? οδηγίες πλυσίματος έδωσαν με πληρωμένα σποτακια στα καναλια?? Γιατι εδω θελουν οδηγιες και για το πως να αναπνέουν μερικοι.. 

Ειμαι σίγουρος οτι οι Βελγοι θα λενε τωρα "μας δινουν τις μασκες ως ενα μεσο να μας ελέγξουν" "και εγω που δεν εχω σαπουνι να την πλύνω τι θα κανω??, να μου δωσει το κρατος και σαπουνι"

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, ADHD είπε

Α απο τις φτηνές που μπορεις να φτιάξεις πανεύκολα και αν δεν τις πλύνεις καλα ειναι χειρότερα,?? οδηγίες πλυσίματος έδωσαν με πληρωμένα σποτακια στα καναλια?? Γιατι εδω θελουν οδηγιες και για το πως να αναπνέουν μερικοι.. 

Ειμαι σίγουρος οτι οι Βελγοι θα λενε τωρα "μας δινουν τις μασκες ως ενα μεσο να μας ελέγξουν" "και εγω που δεν εχω σαπουνι να την πλύνω τι θα κανω??, να μου δωσει το κρατος και σαπουνι"

Ο Βέλγος, θα ρυθμίζει τις δουλειές του, ώστε στο χρονικό διάστημα που η μάσκα στεγνώνει, να μην του λείψει.

8 λεπτά πριν, nikos1965ny10 είπε

ευχομαι  να σας βγει  σε καλο αυτο που κανετε ....πολυ φοβαμαι ομως με το μυαλο που κουβαλανε μερικοι οτι σε 15 μερες η ελλαδα θα εχει τεραστιο προβλημα !!! 

Δεν κάνουν κάτι πιο επικίνδυνο εδώ σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες χώρες. Εκτός από ελάχιστες μεμονωμένες περιοχές παντού ο πληθυσμός είναι "παρθένος" στον ιό και θα κολλήσουν και άλλοι τώρα που θα ξαναρχίσει η οικονομική δραστηριότητα. Ανοίγουν και χώρες που έχουν πολύ περισσότερους ενεργούς μολυσμένους από την ελλάδα. Όλοι βλέποντας και κάνοντας είναι.

• Like 2

6 λεπτά πριν, ADHD είπε

ΑΛΛΟ, είναι το πρόβλημα.

Αν έχει κανείς γνωστό στο Βέλγιο, να μας πει.

Οι Βέλγοι, ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ που πήραν 1 μάσκα δώρο η είπαν και ευχάριστω ?

2 λεπτά πριν, patclo είπε

Δεν κάνουν κάτι πιο επικίνδυνο εδώ σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες χώρες. Εκτός από ελάχιστες μεμονωμένες περιοχές παντού ο πληθυσμός είναι "παρθένος" στον ιό και θα κολλήσουν και άλλοι τώρα που θα ξαναρχίσει η οικονομική δραστηριότητα. Ανοίγουν και χώρες που έχουν πολύ περισσότερους ενεργούς μολυσμένους από την ελλάδα. Όλοι βλέποντας και κάνοντας είναι.

Προσπαθούμε να αποφύγουμε την εξάπλωση του ιού χωρίς έλεγχο. Μας ξενίζει η λογική της Σουηδίας, όμως είναι η μόνη που έχει μια βιώσιμη λύση. Πιστεύεις δηλαδή ότι γίνεται να συνεχιστεί η λογική της καραντίνας;

4 λεπτά πριν, patclo είπε

το προβλημα ειναι η νοοτροπία μας ..ακούω πολλούς να λενε επιτελούς απο δεύτερα εξω ..περάσαν ολα ...εμεις ειμαστε ένταξη και απο δευτερα συνεχίζουμε κανονικα ...αλλοι ακούνε για μασκα και λενε ...δεν υπάρχει καμια περίπτωση ...και γενικα είμαστε ολοι στα α.,......χαλαρα λες και δεν εγινε τιποτα .....το θεμα ειναι οτι ανοιγουμε και στο μυαλο μας ειναι οτι δεν υπαρχει πλέων ιος ...

μακαρι να ειμαι εγω λαθος ...

• Like 5

3 λεπτά πριν, nikos1965ny10 είπε

το προβλημα ειναι η νοοτροπία μας ..ακούω πολλούς να λενε επιτελούς απο δεύτερα εξω ..περάσαν ολα ...εμεις ειμαστε ένταξη και απο δευτερα συνεχίζουμε κανονικα ...αλλοι ακούνε για μασκα και λενε ...δεν υπάρχει καμια περίπτωση ...και γενικα είμαστε ολοι στα α.,......χαλαρα λες και δεν εγινε τιποτα .....το θεμα ειναι οτι ανοιγουμε και στο μυαλο μας ειναι οτι δεν υπαρχει πλέων ιος ...

Μπα οι πιο πολλοί φοβούνται και περιμένουν στατιστικά από 20 Μαίου και μετά.

6 λεπτά πριν, nikos1965ny10 είπε

Αφου επισημα τους λες οτι δεν εχουμε πολλα κρουσματα, περιμενες διαφορετικη αντιδραση ;

14 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Οι Βέλγοι, ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ που πήραν 1 μάσκα δώρο η είπαν και ευχάριστω ?

Ε οι αντίστοιχοι του ινσομνια αμφιβάλλεις ότι θα κράζουν δηλαδή?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...