Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε

Αυτό με τα σούπερ μάρκετ το σκέφτηκαν πολύ άραγε?? Τι πάει να πει " όχι υποχρεωτικά αλλά ισχυρή σύσταση για την χρήση της "????? Δεν θα υπάρχει συγχρωτισμός στα σούπερ μάρκετ? Ειδικά τώρα που δεν θα έχει ούτε SMS ούτε χαρτιά ούτε τίποτα. Σε ένα μήνα πάλι σε καραντίνα μας βλέπω.

Δεν άλλαξε κάτι με την ποσότητα, ξανά περιορισμενος αριθμός πελατών θα είναι μέσα στο κατάστημα.

• Like 1
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Επειδη δεν ειδα την σημερινη ενημερωση, το ανεφεραν πως ειναι οκ και παμε οπου θελουμε ?

Είπε ότι μπορούμε να πάμε σε όλη τη μητροπολιτικη περιοχή της Αθήνας 

https://el.wikipedia.org/wiki/Μητροπολιτική_περιοχή_της_Αθήνας

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΕΔΩ, στο forum, έφαγε κανείς συνφουριτης πρόστιμο ?

Κέρκυρα

Μια φορά με σταμάτησαν σε μπλόκο, τις περισσότερες φόρες περνούσα και είτε έπιναν καφέ καθήμενοι στο περιπολικό εξωτερικά, είτε έκαναν γύρο γύρο (από το περιπολικό).

Στην πόλη κέντρο δεν πήγα πότε, περιφερειακά μόνο για σούπερ μάρκετ.

Υπήρξαν περιστατικά  βεβαία οπού έγραψαν ανθρώπους έξω από εταιρία κουριερ ενώ περίμεναν, γιατί είχαν στείλει το 2, ενώ μαντέψτε, δεν ήταν προβλεπόμενο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν αντιλέγω ότι ήταν επικοινωνιακό το σκηνικό (...αν και η Πρωτοψάλτη δεν έχει καμία σχέση με την κυβέρνηση).

Ο πρωθυπουργός μπορούσε να κινείται χωρίς άδεια. Οι δημοσιογράφοι το ίδιο, αν και πράγματι δεν τηρούσαν όλοι τις αποστάσεις.

Επεξ/σία από The_Judas
Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση για οποιον ξέρει καθώς δεν έχω βρει κάτι και δεν έχω καταλάβει ακριβώς. Εγώ που θέλω να πάω από Θεσσαλονίκη Αθήνα για μια δουλειά που αφορά μια υπηρεσία υπάρχει τρόπος να μετακινηθω; Καθώς ειναι επείγον. Δεν αφορά την εργασία μου αλλά μια προσωπική δουλειά

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, kirileman said:

Πάμε άλλη μια.

Οι μάσκες είναι επικίνδυνες, γιατί δεν ξέρετε να τις φοράτε, γι'αυτό καλύτερα να μην τις φοράτε. Τώρα, όμως, που θα βγούμε όλοι έξω, πρέπει να τις φοράτε υποχρεωτικά, εκτός από τα μέρη που θα τις φοράτε επειδή σας το συστήνουμε με έντονο ύφος, όπου μπορείτε να κάνετε ό,τι θελετε. Εξαιρούνται τα μέρη που δεν σας αναγκάζουμε να τις φοράτε, εκτός αν σας υποχρεώσει το Πλαίσιο να τις φοράτε.

Δεν είναι πολύ πολύπλοκο. Σύμφωνα με τον τελευταίο πίνακα που βγήκε (και αν δεν αλλάξει μέχρι την Δευτέρα), υποχρεωτική χρήση για το κοινό (άρα και πρόστιμο αν δεν φοράς) έχουμε μόνο στα: ΜΜΜ/Ταξί, Νοσοκομεία/Ιατρεία, Ασανσέρ. 

Όλα τα άλλα αφορούν το προσωπικό ή είναι μόνο συστάσεις. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, OpTeo είπε

Παιδιά μια ερώτηση για οποιον ξέρει καθώς δεν έχω βρει κάτι και δεν έχω καταλάβει ακριβώς. Εγώ που θέλω να πάω από Θεσσαλονίκη Αθήνα για μια δουλειά που αφορά μια υπηρεσία υπάρχει τρόπος να μετακινηθω; Καθώς ειναι επείγον. Δεν αφορά την εργασία μου αλλά μια προσωπική δουλειά

Οι μετακινήσεις επιτρέπονται μόνο εντός της πόλης σου.

Επεξ/σία από The_Judas
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, The_Judas είπε

Πολύ γενικό το "επείγουσα προσωπική δουλειά".

Αυτό που ξέρω είναι ότι μέχρι πρόσφατα δεν μπορούσαν ούτε οι γιατροί να βγαίνουν εκτός πόλης..

Πρέπει να πάω σε μια δημόσια υπηρεσία στην Αθήνα και πρέπει να γίνει άμεσα. Απλά ψάχνω να δω αν μπορώ να μετακινηθω από Δευτέρα και δεν μπορώ να βρω κατι.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, rosgr100 είπε

Κέρκυρα

Μια φορά με σταμάτησαν σε μπλόκο, τις περισσότερες φόρες περνούσα και είτε έπιναν καφέ καθήμενοι στο περιπολικό εξωτερικά, είτε έκαναν γύρο γύρο (από το περιπολικό).

Στην πόλη κέντρο δεν πήγα πότε, περιφερειακά μόνο για σούπερ μάρκετ.

Υπήρξαν περιστατικά  βεβαία οπού έγραψαν ανθρώπους έξω από εταιρία κουριερ ενώ περίμεναν, γιατί είχαν στείλει το 2, ενώ μαντέψτε, δεν ήταν προβλεπόμενο.

Φαντάζομαι, δεν θα τηρούσαν και ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Φαντάζομαι, δεν θα τηρούσαν και ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.

Όχι δεν ήταν αυτό το πρόβλημα, κανονικά τις τηρούσαν τουλάχιστον κάποιοι άλλα τους έγραψαν όλους με τη δικαιολογία οτι δεν προβλεπόταν η παρουσία τους εκεί.
Είχε γίνει θέμα εδώ ο υπερβάλλον ζήλος που επιδείκνυαν μερικά όργανα του νόμου.

Επεξ/σία από rosgr100
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην Ιταλία έκανε σήμερα η καμπύλη ένα τοπικό μέγιστο ανησυχητικά έντονο, που θέλω να ελπίζω ότι έχει κάποια εξήγηση. 

Στην Ισπανία συνεχίζουν θετικά, περιμένουμε την Γαλλία. ΗΠΑ και UK έχουν πολύ δρόμο ακόμα.

Πολύ δύσκολο έργο έχουν στην κεντρική Ευρώπη. Με πολλαπλάσια κρούσματα αναλογικά, είναι σχεδόν αναγκασμένοι να ανοίξουν τις οικονομίες τους γιατί πλέον δεν υπάρχει κανένα περιθώριο. 

Ναι, στις περισσότερες από αυτές έχουν δει εδώ και καιρό το μέγιστο της καμπύλης αλλά είναι πάρα πολύ υψηλότερα από εμάς. Χρειάζεται να τηρήσουν με μεγάλη προσοχή τα μέτρα του ανοίγματος.

Σε εμάς, πιστεύω ότι θα γίνει πανηγύρι από την Δευτέρα και σε κάποιο βαθμό θα το δούμε στα νούμερα μετά από 10-14 ημέρες. Σε τι βαθμό δεν ξέρω. Μακάρι να διαψευσθώ τελείως. 

Επεξ/σία από gordonas
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, gordonas είπε

Στην Ιταλία έκανε σήμερα η καμπύλη ένα τοπικό μέγιστο ανησυχητικά έντονο, που θέλω να ελπίζω ότι έχει κάποια εξήγηση. 

Στην Ισπανία συνεχίζουν θετικά, περιμένουμε την Γαλλία. ΗΠΑ και UK έχουν πολύ δρόμο ακόμα.

Πολύ δύσκολο έργο έχουν στην κεντρική Ευρώπη. Με πολλαπλάσια κρούσματα αναλογικά, είναι σχεδόν αναγκασμένοι να ανοίξουν τις οικονομίες τους γιατί πλέον δεν υπάρχει κανένα περιθώριο. 

Ναι, στις περισσότερες από αυτές έχουν δει εδώ και καιρό το μέγιστο της καμπύλης αλλά είναι πάρα πολύ υψηλότερα από εμάς. Χρειάζεται να τηρήσουν με μεγάλη προσοχή τα μέτρα του ανοίγματος.

Σε εμάς, πιστεύω ότι θα γίνει πανηγύρι από την Δευτέρα και σε κάποιο βαθμό θα το δούμε στα νούμερα μετά από 10-14 ημέρες. Σε τι βαθμό δεν ξέρω. Μακάρι να διαψευσθώ τελείως. 

Η UK, πάει για πρωτιά, στην Ευρώπη.

Πιθανότατα, αύριο, θα τα καταφέρει.

Δημοσ.

Βγαινεις εξω πεντε λεπτα και ο αλλος μπροστα σου φτυνει κατω οπως εγινε πριν λιγο που βγηκα.Οχι μονο μασκα θα φοραω αλλα και φλογοβολο θα κουβαλαω

• Like 1
Δημοσ.

απο δευτερα ολοι θα τρεχουμε ανεμελοι στα λιβαδια τινάζοντας την χαιτη μας 

αραξτε τυποι

ο καιρος γαρ εγγυς

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...