Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχουν στο youtube παρα πολλα DIY για μασκες

https://www.youtube.com/results?search_query=face+mask+diy+

Επιπλέον στη πράξη, χρησιμοποιουνται οποιασδήποτε μορφής, μπαντανα, κασκόλ , υφασματινες, μάσκα μοτοσυκλετιστη,  οτιδήποτε που να καλύπτει μύτη και στόμα.

Προσωπικα χρησιμοποιω μπαντανα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, gthe είπε

Καλά για κουζίνες κτλ δεν συζητάμε να δουλέψει προσωπικό με μάσκα ... αλλα μεταξύ μας δεν φορούσε και μέχρι τώρα, τα μαγαζιά που κάνανε delivery είχαν κόσμο να μαγειρεύει μέσα ... δεν φτιάχνανε μαγικά φαγητά!

Μα είναι παράνοια και να το υποστηρίζεις. Στη δουλειά οι μάγειρες δοκιμάζουν, μυρίζουν...δηλαδή θα έχουν βάλε βγάλε τη μάσκα; αυτό τόσο καιρό έλεγαν ότι είναι χειρότερο.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, lionheart20 είπε

Υπάρχει ήδη συσκευασμένο.αυτη τη μάρκα είχαμε στα σινεμά σε επαγγελματική συσκευασία 

z-Party-Dip-Cheese.png

Καλύτερα μια χειροποίητη μπεσαμέλ με τσένταρ

4 υλικά(αλεύρι,γάλα,βούτυρο και το τσένταρ) μια κατσαρόλα κ ένα σύρμα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, rosgr100 είπε

Απορώ αν υπάρχει λόγος να το συζητήσω περαιτέρω.
Προφανώς αυτός που πήρε τα 400€ οντάς άνεργος πόσους μηνες δεν είχε άλλες ανάγκες/υποχρεώσεις πλην των μασκών κατά τα λεγόμενα σου. 🙄 🥺

Δεν είναι EXTRA παροχή ?

Αν δεν ήταν ο κορονοιος, θα τα έπαιρνε ?

Ο άνεργος 12-24,5 που ζημειωθηκε ?

Η θα μου πεις ότι αυτόν ΑΚΡΙΒΏΣ τον μήνα, θα έβρισκε δουλειά ?

ΥΓ. Ανάγκες και υποχρεώσεις, ΠΡΟΦΑΝΩΣ.

7 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

400ε είναι κοροϊδία, όχι βοήθεια, ήμαρτον που θα σκεφτεί την μάσκα με 4 κατοστάρικα

Τα ΙΔΙΑ επιχειρήματα ισχύουν και για σένα, μην τα ξαναγράφω.

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fawks0123 είπε

Καλύτερα μια χειροποίητη μπεσαμέλ με τσένταρ

4 υλικά(αλεύρι,γάλα,βούτυρο και το τσένταρ) μια κατσαρόλα κ ένα σύρμα 

Δυστυχώς όμως η χημεία έχει τη νοστιμιά.μας τα είχαν ζαλίσει μ αυτή τη σως.θα πάω μετά να πάρω μια.χαχαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Δεν είναι EXTRA παροχή ?

Αν δεν ήταν ο κορονοιος, θα τα έπαιρνε ?

Ο άνεργος 12-24,5 που ζημειωθηκε ?

Η θα μου πεις ότι αυτόν ΑΚΡΙΒΏΣ τον μήνα, θα έβρισκε δουλειά ?

ΥΓ. Ανάγκες και υποχρεώσεις, ΠΡΟΦΑΝΩΣ.

Α, κοροϊδία, σου φαίνονται !!!!!!

Σου είπα δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε περαιτέρω, σου εύχομαι μόνο να μην υπάρξεις πότε μακροχρόνια άνεργος, τότε θα παρακαλάς εστω και για 1€.

Σε αλλα νεα:

Προαιρετική θα είναι η επιστροφή των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου στα σχολεία τους. Σε αυτή την απόφαση συγκλίνουν οι αρμόδιοι, καθώς θεωρείται ότι αρκετοί γονείς θα φοβηθούν να στείλουν τα παιδιά στο σχολείο.

Επεξ/σία από rosgr100
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, unameit είπε

Υπαρχουν στο youtube παρα πολλα DIY για μασκες

https://www.youtube.com/results?search_query=face+mask+diy+

Επιπλέον στη πράξη, χρησιμοποιουνται οποιασδήποτε μορφής, μπαντανα, κασκόλ , υφασματινες, μάσκα μοτοσυκλετιστη,  οτιδήποτε που να καλύπτει μύτη και στόμα.

Προσωπικα χρησιμοποιω μπαντανα.

θα πάω να βρω και τη μπαλακλάβα που είχα στον στρατό και την είχα ως κασκόλ και μετά τη σήκωνα

οι ληστές εν τω μεταξύ θα κάνουν χρυσές δουλειές, θα μπαίνουν ήδη μασκοφορεμένοι και δεν θα τους λέει και κανείς τίποτα 

• Super Moderators
Δημοσ.
14 minutes ago, gthe said:

Από τις πιο σωστές απόψεις που γράφονται εδώ μέσα. Προφανώς όταν θα πεις στο μαγαζί .... βάλε 10 τραπέζια αντί για 50, βάλε γάντια, βάλε μάσκες κτλ .... θα ζυγίσει τι κερδίζει και τι χάνει και θα ξεκινήσει να κάνει κινήσεις να σώσει την επιχείρηση του. Πρώτα μείωση ωρών, μείωση προσωπικού κτλ. Και μπαίνει και ο παράγοντας του κατά πόσο ο κόσμος θα πάει να φάει για να "διασκεδάσει" με τις μάσκες στο χέρι ή να πιει καφέ ... δλδ τι θα γίνει, όλη η παρεουλα θα κάτσει στο τραπεζάκι με την μάσκα? Δεν γίνονται αυτά παιδιά. Καλά για κουζίνες κτλ δεν συζητάμε να δουλέψει προσωπικό με μάσκα ... αλλα μεταξύ μας δεν φορούσε και μέχρι τώρα, τα μαγαζιά που κάνανε delivery είχαν κόσμο να μαγειρεύει μέσα ... δεν φτιάχνανε μαγικά φαγητά!

Από την άλλη ένας "λογικός" άνθρωπος που κοιτάζει τις πιθανότητες για να κολλήσει, θα πάει πχ σε ένα εστιατόριο σε περίπτωση που δεν υπάρξουν περιορισμοί? 

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα είναι η κατάσταση. Ακόμα και χωρίς περιορισμούς δεν μπορείς να "αναγκάσεις" τον φοβισμένο κόσμο να πάει να φάει έξω.

• Like 3
Δημοσ.

Και η πάνινη μάσκα αν κρατάμε αποστάσεις θα κάνει σημαντική δουλειά να κρατήσει το Ro κάτω από την μονάδα. Δεν νομίζω να έχουμε και κάποια ενναλακτική.

EVZshqfU4AM-kgR.jpg

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, rosgr100 είπε

Σου είπα δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε περαιτέρω, σου εύχομαι μόνο να μην υπάρξεις πότε μακροχρόνια άνεργος, τότε θα παρακαλάς εστω και για 1€.

Σε αλλα νεα:

Προαιρετική θα είναι η επιστροφή των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου στα σχολεία τους. Σε αυτή την απόφαση συγκλίνουν οι αρμόδιοι, καθώς θεωρείται ότι αρκετοί γονείς θα φοβηθούν να στείλουν τα παιδιά στο σχολείο.

Έτσι, είναι. Ούτε μάθημα, δεν μπορεί να γίνει ούτε τίποτα. Δώρον αδωρον.

Η ΣΚΛΗΡΗ αλήθεια είναι ότι πρέπει να επαναλάβουν τα παιδιά την χρονιά.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Thresh είπε

Από την άλλη ένας "λογικός" άνθρωπος που κοιτάζει τις πιθανότητες για να κολλήσει, θα πάει πχ σε ένα εστιατόριο σε περίπτωση που δεν υπάρξουν περιορισμοί? 

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα είναι η κατάσταση. Ακόμα και χωρίς περιορισμούς δεν μπορείς να "αναγκάσεις" τον φοβισμένο κόσμο να πάει να φάει έξω.

Ισχύει. Κανένα μαγαζί που στηρίζεται σε "μη αναγκαια" κατανάλωση δεν μπορεί να κρατηθεί μέχρι να δημιουργηθεί κλίμα ασφάλειας σαν επιχέιρηση πρακτικά. ΓΙατί όλα κακά τα ψέμματα, στην υπερκατανάλωση στηρίζονται για το κέρδος τους. Φυσικά δεν θα τρέξει (φαντάζομαι δλδ ... εγώ σίγουρα όχι) ο κόσμος σε ταβέρνες και καφέ, ούτε θα τρέξει στα mall για ψώνια όλο χαρά, ούτε θα ξοδέψει ώρες σε κομμωτήρια ...! Άλλα πράγμα το "χρειάστηκε το παιδί μου ρούχα γιατί μεγαλώνει, πάω μια ωρίτσα να πάρω μερικά", το "έχω 2 μήνες να κουρευτώ, δεν πάει άλλο θα πάω μια φορά" και άλλο το βολτάρω στα μαγαζιά και ψωνίζω ρούχα για την πλάκα μου, πάω ταβέρνες για διασκέδαση ή πάω να κάνω μπούκλα το μαλλί 4 ώρες μια πελάτισσσα.

• Like 2
Δημοσ.

Σε εργασιακούς χώρους δεν έχουν διευκρινίσει τι θα γίνει με τις μάσκες; Έχει λογική να φοράς μάσκα στα μμμ και όταν φτάνεις στο γραφείο να την βγάζεις; Εμείς πάντως γυρίσαμε στα γραφεία κανονικά 40 άτομα σε έναν όροφο με χαλασμένο εξαερισμό και 1 παράθυρο RIP.

• Sad 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, gthe said:

Ισχύει. Κανένα μαγαζί που στηρίζεται σε "μη αναγκαια" κατανάλωση δεν μπορεί να κρατηθεί μέχρι να δημιουργηθεί κλίμα ασφάλειας σαν επιχέιρηση πρακτικά. ΓΙατί όλα κακά τα ψέμματα, στην υπερκατανάλωση στηρίζονται για το κέρδος τους. Φυσικά δεν θα τρέξει (φαντάζομαι δλδ ... εγώ σίγουρα όχι) ο κόσμος σε ταβέρνες και καφέ, ούτε θα τρέξει στα mall για ψώνια όλο χαρά, ούτε θα ξοδέψει ώρες σε κομμωτήρια ...! Άλλα πράγμα το "χρειάστηκε το παιδί μου ρούχα γιατί μεγαλώνει, πάω μια ωρίτσα να πάρω μερικά", το "έχω 2 μήνες να κουρευτώ, δεν πάει άλλο θα πάω μια φορά" και άλλο το βολτάρω στα μαγαζιά και ψωνίζω ρούχα για την πλάκα μου, πάω ταβέρνες για διασκέδαση ή πάω να κάνω μπούκλα το μαλλί 4 ώρες μια πελάτισσσα.

Οπότε τα μέτρα για τα τραπέζια είναι κυρίως για τους yolo...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...