Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Αρκούσε η πάνινη μάσκα. Για την προστασία των άλλων με το σκεπτικό ότι όλοι μπορεί να είναι φορείς.

Αρκουσε αλλα ουτε αυτες υπηρχαν. Οταν και αμα εχουμε επαρκεια σε ιατρικες ή αλλες καλυτερες μασκες, ισως απαγορευτουν οι υφασματινες, ή θα βγει οδηγεια να μη τις προτιμουμε, παλι κωλοτουμπες θα βλεπουν καποιοι? Ο τσιοδρας μεχρι τωρα μια χαρα τα ειπε για να γινει αυτο για το οποιο προσληφθηκε. Τωρα για το θεμα εμπιστοσυνης που εθιξε ενας φιλος εδω, δε θα διαφωνησω οτι καποιος μπορει να νοιωθει περιεργα με αυτα, αλλα δεν απασχολει τον τσιοδρα πως νοιωθει. Αν δεν τον εμπιστευεσαι, απλα τηρεις τα μετρα και ας μη τα καντανοεις. Στη τελικη δεν υπαρχει ανθρωπος που θεωρουσε τις μασκες περιττες, ειναι θεμα κοινης λογικης.

Επεξ/σία από Curtis76
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ADHD είπε

Να ρωτήσω κάτι εγώ, νομίζω ότι το θέμα των σχολείων είναι πρόβλημα για αρκετούς και το αναγνωρίζω όπως και αρκετά άλλα πράγματα, όμως με δεδομένο ότι ο ιός χωρίς αποτελεσματικό εμβόλιο θα συνεχίζει να υπάρχει και πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος έξαρσης ποια είναι η πρόταση σας?? Lock-down μέχρι το εμβόλιο?? 

Αν γίνεται με τα τωρινά δεδομένα και την ισχύ Ελλάδος για να είμαστε ρεαλιστές όχι τι κάνει πχ η Βόρεια Κορέα κλπ

Αυτό που ήδη κάνει η χωρα δείχνει καλό. Άλλωστε ήδη έχουμε φάει ένα lockdown ελλείψη άλλων λύσεων (σε παγκόσμιο επίπεδο). 

Το πρόβλημα ειναι πως αν και αρκετοι έχουν ανάγει το θέμα σε παγκόσμιο, δυστηχως για εμάς που ειμαστε αδύναμη χωρα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ. Οι άλλοι δεν έχουν τέτοια χρέη, δεν έχουν τόσο ανίσχυρες οικονομίες. Εμείς έχουμε και η βοήθεια από την Ευρωπη δεν ειναι κάτι το τρομερό, εκτός αν πέρναμε και τα 500 δις εμεις :P 

Οπότε, συνεχίζουμε όσο μπορουμε να παράγουμε μέχρι να βγει εμβολιο να ησυχάσουμε.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ADHD είπε

Να ρωτήσω κάτι εγώ, νομίζω ότι το θέμα των σχολείων είναι πρόβλημα για αρκετούς και το αναγνωρίζω όπως και αρκετά άλλα πράγματα, όμως με δεδομένο ότι ο ιός χωρίς αποτελεσματικό εμβόλιο θα συνεχίζει να υπάρχει και πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος έξαρσης ποια είναι η πρόταση σας?? Lock-down μέχρι το εμβόλιο?? 

Αν γίνεται με τα τωρινά δεδομένα και την ισχύ Ελλάδος για να είμαστε ρεαλιστές όχι τι κάνει πχ η Βόρεια Κορέα κλπ

Ποια ειναι τα δεδομενα στην ελλαδα? πριν 3 μηνες αν ελεγες εδω οτι θα γινονταν lockdown θα σου ελεγε οτι στην ευρωπη δε γινονται τετοια. Με βαση λοιπον αυτο, μπορουν να παρουν οποιο μετρο θελουν. Μαλλον εσυ αλλαξες τα δεδομενα σου φιλε για να σου φαινονται υποφερτα τα μετρα.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Αυτό που ήδη κάνει η χωρα δείχνει καλό. Άλλωστε ήδη έχουμε φάει ένα lockdown ελλείψη άλλων λύσεων (σε παγκόσμιο επίπεδο). 

Το πρόβλημα ειναι πως αν και αρκετοι έχουν ανάγει το θέμα σε παγκόσμιο, δυστηχως για εμάς που ειμαστε αδύναμη χωρα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ. Οι άλλοι δεν έχουν τέτοια χρέη, δεν έχουν τόσο ανίσχυρες οικονομίες. Εμείς έχουμε και η βοήθεια από την Ευρωπη δεν ειναι κάτι το τρομερό, εκτός αν πέρναμε και τα 500 δις εμεις :P 

Οπότε, συνεχίζουμε όσο μπορουμε να παράγουμε μέχρι να βγει εμβολιο να ησυχάσουμε.

Μια ερωτηση. Ως αδυναμη χωρα νοιωθεις οτι ειμαστε μειοψηφια σε παγκοσμια κλιμακα? Η τουρκια σημερα δανιστηκες απο την παγκοσμια τραπεχα και ετοιμαζεται για capital controls.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Curtis76 είπε

Μια ερωτηση. Ως αδυναμη χωρα νοιωθεις οτι ειμαστε μειοψηφια σε παγκοσμια κλιμακα? Η τουρκια σημερα δανιστηκες απο την παγκοσμια τραπεχα και ετοιμαζεται για capital controls.

Nαι. Ο Τουρκος αυτή τη στιγμή αποτελεί ένα ισχυρό πιόνι στη σκακιέρα των συμφερόντων και για αυτό δεν έχει ποτέ κυρώσεις. Και capital control να κάνει, θα το ρίξει στους κακους Ευρωπαίους που δε παίρνουν τους καημένους τους μετανάστες. Μιλάμε για χωρα με πολυ ισχυρή προπαγάνδα που σε κάποιες περιπτώσεις πείθει και τους Ευρωπαίους.

• Like 4
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

Στη τελικη δεν υπαρχει ανθρωπος που θεωρουσε τις μασκες περιττες, ειναι θεμα κοινης λογικης.

Ετσι οπως τις χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι αμφιβαλω.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

Ποια ειναι τα δεδομενα στην ελλαδα? πριν 3 μηνες αν ελεγες εδω οτι θα γινονταν lockdown θα σου ελεγε οτι στην ευρωπη δε γινονται τετοια. Με βαση λοιπον αυτο, μπορουν να παρουν οποιο μετρο θελουν. Μαλλον εσυ αλλαξες τα δεδομενα σου φιλε για να σου φαινονται υποφερτα τα μετρα.

Εκανα μια ερώτηση που απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό, δεν καταλαβαίνω τι λες οτι αλλαξα τα δεδομένα μου.

Σεβαστό ομως οτι δεν θελεις/δεν ξερεις να απαντήσεις στην ουσία.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ADHD είπε

Εκανα μια ερώτηση που απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό, δεν καταλαβαίνω τι λες οτι αλλαξα τα δεδομένα μου.

Σεβαστό ομως οτι δεν θελεις/δεν ξερεις να απαντήσεις στην ουσία.

Να φιταξεις club τοτε να τα λετε. Σεβαστο να μη θες να καταλβεις τι σου απαντησα.

10 λεπτά πριν, silverado είπε

Ετσι οπως τις χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι αμφιβαλω.

Και με τα γαντια μπορεις να κανεις κακη χρηση, δεν ειναι και επιστημη. Δε διαφωνω οτι πρεπει να βγει ενα βιντεο να ενημερωνει τον κοσμο και μαλλον θα γινει και αυτο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

Να φιταξεις club τοτε να τα λετε. Σεβαστο να μη θες να καταλβεις τι σου απαντησα.

Και με τα γαντια μπορεις να κανεις κακη χρηση, δεν ειναι και επιστημη. Δε διαφωνω οτι πρεπει να βγει ενα βιντεο να ενημερωνει τον κοσμο και μαλλον θα γινει και αυτο.

Δημόσια ειναι η συνομιλία δεν θα μου πεις τι θα γράφω και τι οχι, μπορεις απλα να αγνοησεις το μήνυμα δεν ειναι αναγκη να απαντας σε ολα, ο pontez πχ ηθελε και απάντησε μια χαρα. 

Δεν καταλαβαίνω γιατι λες ασυναρτησίες και καμια σχεση με αυτο που ρωτησα, λεω τι προτείνετε εσεις μεχρι να βγει εμβολιο και απαντας οτι να ναι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ADHD είπε

Δημόσια ειναι η συνομιλία δεν θα μου πεις τι θα γράφω και τι οχι, μπορεις απλα να αγνοησεις το μήνυμα δεν ειναι αναγκη να απαντας σε ολα, ο pontez πχ ηθελε και απάντησε μια χαρα. 

Δεν καταλαβαίνω γιατι λες ασυναρτησίες και καμια σχεση με αυτο που ρωτησα, λεω τι προτείνετε εσεις μεχρι να βγει εμβολιο και απαντας οτι να ναι.

Πλακα εχeiς τωρα, εσυ μου ειπες οτι εκανες ερωτηση σε συγκεκριμενο κοινο σε δημοσια συνομιλια. Τι σε χαλαει που σου γραφω σχολιο. Αν σε χαλαει φτιαξε club λογικα πραγματα. Θα απανταω σε οποιον θελω και οσες φορες θελω, δε θα σε ρωτησω pffff

Επεξ/σία από Curtis76
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ανοίξουν λέει οι χώροι εστίασης και τα ξενοδοχεία, αλλά θα πρέπει να φοράει το προσωπικό μάσκα. Δηλαδή θα δουλεύει ο άλλος στην κουζίνα με 40 βαθμούς (χωρίς υπερβολή), μπροστά του να καίνε η σχάρα και τα μάτια, για 8-10 ώρες φορώντας μάσκα, χωρίς να πάθει ασφυξία ας πούμε.

Επεξ/σία από Natha
  • Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...